- 18 Ağustos 2009
- 4.860
- 3.282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bende hatırlar gibiydim araştırdım eski türk filimlerinde bayağı bi meşhurmuş
gamzesi ileee
hababam sınıfında okula gelen 4 kızdan biri ve kemal sunalın bikaç filminde de oynamış
neşeli günler filminde de münir özkulun küçük kızı hani çıraklara öpücük atıp kaçannnn kızz
o filmlerde bayağı sempatik ti deeee şimdi bütün iticiliği ileee unutma benide
evet canım bende hatırlar gibiydim araştırdım eski türk filimlerinde bayağı bi meşhurmuş
gamzesi ileee
hababam sınıfında okula gelen 4 kızdan biri ve kemal sunalın bikaç filminde de oynamış
neşeli günler filminde de münir özkulun küçük kızı hani çıraklara öpücük atıp kaçannnn kızz
o filmlerde bayağı sempatik ti deeee şimdi bütün iticiliği ileee unutma benide
kaç kere bıçakladı be bu şerifi ya ölürseeeee
gülere bakın heleeeeee
not:bu dizide bin defa silah çekilir ama asla kimse ölmez.onca senede bir tek şaziye öldü o da 9 canlıydı.kaç girişimden sonra.
şaziye balkondan düşmedi zehirlendi ya..: onu mehtap öldürmediki muzocuk zehirledi öldürdü kadın iyileşiyordu ...haklısın ama unutmayalım ki şaziye de vurularak değil balkondan düşerek öldü.yani bu dizide kimse vurularak ölmedi
[kızlar internette yazdıgına göre güler diş hekimliği mezunuymus ama dişleri pek ööle demiyoır
off ya bu şerif insaalah ölür bu gerizekalılıkla zaten kurtulsada yine bulasır belaya manyak telefon calıyor muzafferle konusuyor mutfaga giriyor arkası dönük konusuyor gayetde sesli muzo duyuyor gerzek adam bir arkanı önünü kolla daha sen ccok yatarsın bu kafayla geberde bir aptaldan daha kurtulalım şu dizide.. bird ehemen taksıye binip gidiyor ne bulacagını umdunki fahrıye dirilipmi anlatacak orada madem öyle polise git kendın çözecek kadar zeki olsan hapse düşmessin muzaffer aptalmı ? ilkayda aldırsın bebeği.. alıyle çiğdem evlensin ohh bu dünya kötülere kalsın ...ilkay ömrünü ağlayarak gecırsın
off ya bu şerif insaalah ölür bu gerizekalılıkla zaten kurtulsada yine bulasır belaya manyak telefon calıyor muzafferle konusuyor mutfaga giriyor arkası dönük konusuyor gayetde sesli muzo duyuyor gerzek adam bir arkanı önünü kolla daha sen ccok yatarsın bu kafayla geberde bir aptaldan daha kurtulalım şu dizide.. bird ehemen taksıye binip gidiyor ne bulacagını umdunki fahrıye dirilipmi anlatacak orada madem öyle polise git kendın çözecek kadar zeki olsan hapse düşmessin muzaffer aptalmı ? ilkayda aldırsın bebeği.. alıyle çiğdem evlensin ohh bu dünya kötülere kalsın ...ilkay ömrünü ağlayarak gecırsın