- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
Oleyy İlkay bebeği aldıramadı. Çiğdemin bebeğine kardeş geliyor. Çatla Patla Çiğdem
:118::118::118::118::119::119::119::119:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oleyy İlkay bebeği aldıramadı. Çiğdemin bebeğine kardeş geliyor. Çatla Patla Çiğdem
kızlar bu pavyonu işleten hamdi vardı ne oldu ona??görünmüyor da hiç??bugün ki son sahne çok güzeldi ali ilkaya sarıldı ağladılar çok hoşuma gitti.bakalım çiğdem ne yapacak duyunca.hikmette anneside vazgeçtiler ilkayı boşatmaktan.şimdi birde ilkay hamile adalet torunları ikiledi.emineye gıcığım şerife bişey olsa nasıl yaşarım diyor sonrada kenanın ellerini tutup sen benim için çok değerlisin diyor.ah ahh kenan bunu hiç kurtarmayacaktıı pavyondan hakediyor bu salaklıkla.dizideki her 3 kadından en az ikisi doğuruyor farkında mısınız
insaalah biter arkadasım da bizde bu karın agrısı diziden kurtuluruzsezon finali yaklaşıyor ya olaylar biraz hızlanır,tam orda tatile girer..eylülde başladığında gene herşeyi uzattıkça uzatırlar,olaylar bir türlü çözüme ulaşmaz,,yerinde sayar durur...bizler de dayanamayıp her bölümü izleriz...sonra da gelir burda daha çoook yorum yaparız
insaalah biter arkadasım da bizde bu karın agrısı diziden kurtuluruz
unutma beniciler hanisiniz
Unutma Beni'de yarın; Kenan'ın avukatı Emine'yi mutlu edecek bir haber verecektir. Şerif, Zafer'in suçluluğunu kanıtlamak için, Istanbul'a gidip Rıza'yı bulur ve zehirin ondan alındığını teyit eder.
Unutma Beni'de yarın; Kenan'ın avukatı Emine'yi mutlu edecek bir haber verecektir. Şerif, Zafer'in suçluluğunu kanıtlamak için, Istanbul'a gidip Rıza'yı bulur ve zehirin ondan alındığını teyit eder.