Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıtasyon yapan kim acaba gıcık çiğdem sen yapıyon herşeyiiiiiiiiiiiii acıtasyonuda pislikliğide acımasızlığıda gıcık oluyorum saannnnaaaaa çiğdeeeeemmmm
şimdide bebeği aldırmaya gidiyo heralde ilkay salağıdaaaa
bebeğimi aldırmaya gidiyo
bişi sorcam tedaviylemi olmuştu bu ilkayın bebeği
Evet canım tedaviyle olmuştu. Bu bebek senin için mucize demişti doktor.
bebeğimi aldırmaya gidiyo
bişi sorcam tedaviylemi olmuştu bu ilkayın bebeği
ayy aldırmasa ozaman yaa
ben onun yerinde olsam tek başıma büyütmeyide göze alırım
benimde mucizem geldi şükürler olsun Allah herkese nasip etsin
evet cnm tedaviyle oldu ah ah ben kaçkere tedavi gördüm bi tanesi bile tutmadıııı
nolur ilkay aldırmasın bebeği yaaaaaaaaaaaa
ınsallah senınde bı kuzucuğun olur canım
evet cnm tedaviyle oldu ah ah ben kaçkere tedavi gördüm bi tanesi bile tutmadıııı
nolur ilkay aldırmasın bebeği yaaaaaaaaaaaa
ayyy cnm çok sevindim senin adınaaaa gerçekten rabbim tamamına erdirsin inşaalahhhh sağlıcakla kucağına al nolur banada dua etttt
Allah sanada en kısa zmanda bi kuzucuk nasip etsin canım
seni o kadar iyi anlıyorumki
dualarım hep sizler için kaç yıllık evlisin merak ettim
benim 2 neg. aşılamam oldu
bu ilk tüp denemem ve rabbim nasip etti
inşallah en kısa zamanda seninde yüzün gülecek
amin inşaallahh cnnm benim yaaaa inşaallah banada tattırır bu güzel duyguyu bende 2 sfer tüp bebek yaptırdım ama olmadııııı
3 sene olcak temmuzda 21 yaşındayımmm
amin inşaallahh cnnm benim yaaaa inşaallah banada tattırır bu güzel duyguyu bende 2 sfer tüp bebek yaptırdım ama olmadııııı
3 sene olcak temmuzda 21 yaşındayımmm
bende 22 yaşındayım 5 yıllık evliyim
yaşın daha ufak sende erken evlendin demek benim gibi
en kısa zmanda müjdeli haberini verirsin inş.
çok sevindim allah uzun sağlıklı ömürler versin bebeğine.benim bir kızım var 1 yaşında sen doğum yaptın mı??ayy aldırmasa ozaman yaa
ben onun yerinde olsam tek başıma büyütmeyide göze alırım
benimde mucizem geldi şükürler olsun Allah herkese nasip etsin
ayyy cnm çok sevindim senin adınaaaa gerçekten rabbim tamamına erdirsin inşaalahhhh sağlıcakla kucağına al nolur banada dua etttt
çok sevindim allah uzun sağlıklı ömürler versin bebeğine.benim bir kızım var 1 yaşında sen doğum yaptın mı??
sanada allah bu duyguyu tattırsın inşallah canım.en kısa zamanda anne olursun inşallah.
yok canım ilk hamileliğim 9+3 haftalık
Aynı sitede Güler'in gençlik resmi var, ben bu ismi duydum diyordum ama kim olduğunu hatırlayamamıştım oysa Güler bayağı meşhurmuş. Yani Sevda AKTOLGA.