Unutma Beni - Fox Tv

kızlar dikkat etttiniz mi dizi başlerken herkesi gösteriyorlar isimlerini falan
ama yavuz la annesini göstermiyorlar fisfisfis

evettt canım bugün de göstermedi yavıııııızı aman saten iyice saçmalamıştı o son günlerde.....hatta çıksın gitsin o diziden :)) dicem ama daha onun babası rauf çıkacak ooo daaha onda olay var :)))) nese şu aralar vermesinler de amannn kalsın yavıııııızı almayalım....şimdi ilkayın ailesi öğrenemedi gitti haa aliyle resmen kalıyor yaaaaaaaa hani kafayı dinleycektii hasbamm ...sözüm ona aliyle konuşmayacaktııııı...ayy ne çirkin kız o yaaaaaa böö ilkay sanaaaa-

meliss çoştu gene tutabilene aşkolsunnnn :roflol:

ilkay kilo mu almıss biraz bana mı öle gelii

:)) vala nazlıya pesss anaa insan haklı olsa bu kadar kendini haklı gösteremezdi hee...bak nazlıyı çok seviyordum ancak çok acımasızdı merale karşı..dönüp kadına selçuk benim abim sen de ablamsın nasıl yaparim deyincee ,çok acıdım merale haa..o da iyice karıştı yazık kadın şoka girdi...
malibu bugün izledin yani süper....

evett ya izledim pek mutlu oldummdelikafadulden

ya şölee b mantık var:nazar:
ateş olmayan yerden duman cıkmazz şakkıdı
adoşa üzüldümm gııı:eek:klava:
gidekte biz destek olakk
:lepi:

meliss çoştu gene tutabilene aşkolsunnnn :roflol:

ilkay kilo mu almıss biraz bana mı öle gelii

yok yok verdi gibi sanki ama basenler duruyor :))) betik benizli şey :)))) :delphin::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ali habire içiriyor portakal sularını belki ondan biraz şişmiştirr hehehhheheeeeeeee:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

vala kim ne derse desin adoşş haklıydııı :)))) baştan beri bilmiyordu ve karşı çıkıyordu ki bunda da haklıydı ..
raufcuuum da haklı bee yaa , adamı sen nikah masasında bırak git cemilin evinde aliyle kal :))))) ee ben olsam furmuştum çoktan :)))))))))))) o da haklıııııııı kendince nazlıyı kullanarak intikam alıyor işte ,raufa laf yokkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafadulden

ben en çok meral e üzüldüm
kocası için mi
çocukları için mi
aptl yerine konduğu için mi üzülsün
çok zor
o nazlıyı vurmalı
içine ilkayı koymalı
saalaklar
erkekler onlara az bile yapıyor

rauftan nefret ediyorumm gıcıklarrrrrr ailesiii.
rauf yılan nazlı yüzsüz nerminnnden nefret ediyorumm.
ali&ilkay aşkıı oleyyyyyyyyy

ben en çok meral e üzüldüm
kocası için mi
çocukları için mi
aptl yerine konduğu için mi üzülsün
çok zor
o nazlıyı vurmalı
içine ilkayı koymalı
saalaklar
erkekler onlara az bile yapıyor

ihiihiiii bence de aynen katılıyorum canım...bu günün mağduru meraldi ...yazık yaaa kadın gerçekten çok saff temizz pak mak vs...

yaa bi de şerif sanki meralin patronuymuş da meral de elemanmış gibi davranıyor ,bağırıyor ,çağırıyor yaa tükkandaa ,,orda ben bi ona hoooooooop burası iş yeri demesini bekliyorum halen meralden :))))) istediklerinde bi gidiyorlar bi geliyorlar ........
:mymeka:KK4:mymeka:KK4:mymeka:KK4:mymeka:kaydirigubbak

ihiihiiii bence de aynen katılıyorum canım...bu günün mağduru meraldi ...yazık yaaa kadın gerçekten çok saff temizz pak mak vs...

yaa bi de şerif sanki meralin patronuymuş da meral de elemanmış gibi davranıyor ,bağırıyor ,çağırıyor yaa tükkandaa ,,orda ben bi ona hoooooooop burası iş yeri demesini bekliyorum halen meralden :))))) istediklerinde bi gidiyorlar bi geliyorlar ........
:mymeka:KK4:mymeka:KK4:mymeka:KK4:mymeka:kaydirigubbak

ay evet bunu hatırlattığın iyi oldu ama
ben onu adam yerine bile koymöadığpım için
bahsetmemişimşakkıdı
kalas ya,odun!
bööööö!
emine gibi kıza neler yaptı hasta

orman kaçkını hanzo hanzo :))) ayyyyyyy emine bugün kot giymişti ne de yaraşmış kızımaa aman da amannnnnnn

yuuuuhh dicem nazlıyla anasına.
nasılda zeytinyağı gibi üste çıktılar.ayy ben bile bi ara acaba doğrumu söylüyolar bugüne kadar izlediklerim bi rüyamıymış dedim.nazanda arkalarında zavallı adoş kalakaldı garibim.
ama bi konu bu kadarda uzamazki yaa bu seferde kanıtları yok edip bi kaç hafta daha uzatrmayı planlıyorlar.
burdan yetkililere sesleniyorum nazlının foyasını artıkın çıkartın ortaya canımmm insanı enayi yerine koymayın.
ilkay kilo almış banada öyle geldi.ee yat yat iyice büyüttü karpuzu.
emineye kot çok yakışmış harbiden eski halini özledim kızın yavv.ne öyle bunalım takılıyodu.
bu arada selçuk çıkarsa eski selçukmu olur yoksa başka birinimi getirirler acep onu merak ediyorum.eskisi iyidi çünkü.

hee ya nazlıdaki yüzsüzlüğe bak selçuk benim abim diyor abowwww
allahh böyleleriyle karsılastırmasın anam kimseyi
:nazar:

kızlar yorumlarınız cok güzell yaa gül gül ölüyorumm :roflol:

selçuk eski omaz belkii
çünkü çıkmıştı ya kendi isteğiyle çıkmıştırr..
ayy gelsin selçukk artık
gerçi gelmesi için bi10 bölüm gerek yaa

bugünn varr cokk heycanlı olcak yineee :teytey: kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

X