Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğdem hamile olmasın ya!
midesi bulanıp duruyo
birde bugün bayıldı evt hamile..:ecrin_bebek:
Ay bir bu eksikti.Ya neden korunmuyorki tanımadığı adamla birlikte olduğu yetmezmiş gibi ne saçmalık bu yaa klava: Zaten millet tüp bebek diye yırtınır olmaz .Bu filmlerde paat diye hamile kalıyorlar sinir oluyorum.
ya belki de eniştesi ile oldu diye midesi kaldırmıyo o yüzden lavaboya koşuyor daha belli değil hamile olduğu
ama eğer hamileyse büyük dram olacak hepsi acıların kadını olacak gene ilkay çiğdem falan.
yani bu badireyi atlatamaz herhalde büyük aşk.bu kadarı da olmaz
Ne kadar saçma bi ara nazlı kusup duruyordu onu hamile yapıcaklardı şimdi o konu kapandı çiğdem başladı..
daha çok uzayacağı belli
tadında bıraksalar bari:içelim:
illa biri hamile olacak ilkay olsun bari tek evli olan o
ya dün emine menekşenin şarkısını çaldı bende romantik bir şey sandım hiç alakası yoktu. ya bide fark ettiniz mi damlumbazın tozu neydi öyle allahım ıyyylmaz: hep el izi birde pis bi bezle üstünden silmişler heralde etrafa yayılmış pis tozlar ev hep pis emine evi temizlemiyo belliki kaydirigubbakcemile3 az temizlesinler ya izlerken rahatsız oldum ya
bide minik kız elif ne bilmiş ukala bi çocuk o öyle yatarım şartım var yok aşıkları başbaşa bırakayım 10 yaşındaki çocuk ben 19 yaşındayım annemle babama öyle demeye çekinirim
zamane çocukları işte...
ilkayın annesi çiğdemin annesi deilse kim ben kaçırmışım ölmüşmü acaba yoksa diziye yeni birisimi katılacak...