Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar ben başka forumda baktım Bu Kenan'ın fanatik hayranları var he.
nerden hemen kapıldılar başka yerde de mi oynadı bilmiyom.
Ya bu hikmettinde yapmadigı iş kalmamışş hee. Cocugunu bile evlatlık vermiş =)
Ya bu hikmettinde yapmadigı iş kalmamışş hee. Cocugunu bile evlatlık vermiş =)
gene birşey öğrenemedik ya.
evlatlık verildiği kısmını kaçırmışım. çiğdem evlatlık verildi herhalde.
ama bu kadın neden İlkay'a sarılmıyor.İlkay'ın öpöz annesi değilmi?
eğer öyleyse teyze çok kötü bir oyunculuk sergiliyo hatta oyunculuk hatası:))
hiç sevmiyorum bu filmi uzadıkca uzuyo ilkayda burnuna bi estetik yapsın bi zahmet
Allahım olayların hızlı ilerliyor olması gözlerimi yaşartıyo. ben aliyle ilkayın evlenmesi, çiğdemin babasını ilkayın annesini bulması 6 ay sürer sanıyodum . malum nazlı 2 sene doğurmamıştı alışkın değiliz bu dizide olayların açıklığa kavuşmasına. çarpıyo bünye kabul etmiyo hemen. cd hazır çalışıyoken yedeklese bari emine . polise de vermiyo umarım bişeyler yapabilir mehtaba yoksa polisede vermeden heba olucak ya emine ya görüntüler
canım çokta hızlı ilerlemiyor emine bi türlü bişey yapmadı hala
istanbula gidemediler mehtabı araştıramadılar
canım zati gitseler de bişey bulamicaklar ki.emine annesinin istanbula gittiğini ve ordan döndükten sonra bişi olduğunu sanıyo.halbuki şaziye hanım istanbula hiç gitmedi.muzafferden şüphelendiği için ve onu takip etmek amacıyla istanbula gidiyorum diye yalan söledi.ve zaten onları yani mehtap ve muzafferi kendi evinde basdı.onlar şaziyeyi istanbulda biliyorlardı.zaten sonra da cd deki olaylar oldu.yanlış hatırlamıyorum umarım...
canım çiğdemin annesi çiğdemin öz annesi değil,hikmet bey ona evlatlık vermiş.Dolayısıyla da çiğdemin annesi ilkayın hiç bişeyi olmuyo,umarım anlatabilmişimdir....a.s.