Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyabet teyze mi kaydirigubbakcemile3 kızlar öldürürsünüz adamı siz :lepi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vay be şimdi aynı dizide oynuyorlar ama karşılıklı rolleri yok
olaylar 1 haftadır hızlı ilerliyor.birileri senaritleri uyardımı acaba...yosa emineyle şerif ancak yıllar sonra karşılaşırdı..
hızlı ilerlemesine ilerliyoda saçmalık dolu ilerliyo.
hızlı ilerlemesine ilerliyoda saçmalık dolu ilerliyo.
bende biliyodum evli olduklarını
demek boşanmışlarşakkıdı
çiğdemin annesine nazarım mı değdi ne iyi oldu hala hastanede yatıyo diyodum :)
bu diziyi izlemeye başladığımda beri şerif doğru bişey yapmaya karar verdi eminenin mezarını açtıracak.
ilkayla alide tatile gittiler onlarsız dizi biraz daha güzelleşti hele de ilkaysız amannnn bi ilaç alıyolar sanki dünyaya yeniden geliyolar herşeyi unutuyolar.
fox tv'nin sitesinde beni unutma bölümünde çok güzel resimleri var.yeni çektirmişler sanırım.asu'yla tuğçe çok hoş çıkmış
benden başka bu diziyi izleyen yokmu ben çok seviyorum hergün izliyorum sabah saat 8 de eski bölümleri oynuyor yine bakıyorum :roflol:
vay be hikmet baba da önceden neymiş öyle kumarcı içkici şaşırdım vallaha.sonunda söyledi çiğdem ben senin kızınım diye tek gelişme bu oldu bugün dizide önemli olan