- 31 Ağustos 2008
- 601
- 441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eminenin yani menekşenin şu an kenan beyle oturduğu ev,nazlıyla annesinin oturduğu ev değilmi?çok benziyo sadece eşyaları değiştirmişler..
ever galiba orası
çünkü yatak odasındaki ayna aynıydııı
selçuklardan kalma...
sonra nazlılar oturdu şimdi de emine oturuyor aynı evde
bugün bende farkettim o evi kullanıyolar sadece eşyalar değişmiş
daha lüks bir ev olmalıydı aslında
yani onu acayip zengin göstermeye çalışıyolar ama halı bile shaggy halı yakışmamışki
ne kadar ii düşmanlar bak evlerini bile paylaşıolarkaydirigubbakcemile3ever galiba orası
çünkü yatak odasındaki ayna aynıydııı
selçuklardan kalma...
sonra nazlılar oturdu şimdi de emine oturuyor aynı evde
dizi ilkay ve aliden çıktı şerif emine ve menekşe üçlüsü olarak ekranlarda:)))
evettt aynı muzafferin kazımı gibi iş yapıodu levent burda ii rolde:)))böyle son derece güzel oldu bence.hatta mehtap da çıksa süper olacak bayık şey..bu arada leventi geçen yıl ankarada izmir caddesinde görmüştüm ozaman bizim evin hallerinde sapık iş vereni oynuyordu bilseydim peçeteye falan imza alırdım...naniknanik
kim test yaptırmış ve sonuç ne olmuş
mehtabın gözlerini süzerek konuşmasına uyuz oluyorum.şerifte maşallah özel şöför mü evin sahibi mi belli değil menekşelerin evden çıkmıyo.benim bildiğim özel şöför evin içinde değil arabada bekler.valla aşk-ı memnu da beşiri bihter hanımla salonda sohbet ederken hiç görmedimkaydirigubbakcemile3
çiğdem var ya annesi hastanede yatıyo.babasının hikmet karaman olduğunu öğrendi.gidip konuştu onlarla.hikmet bey de biz seni öldü biliyoduk dedi.ve dna testi yaptırmaya karar verdiler.sonucu ertesi gün aldılar hemen kan tahlili gibi :)ve sonuç hikmet beyin kızı,şerifle ilkayında kardeşi çıkdı.
dizi ilkay ve aliden çıktı şerif emine ve menekşe üçlüsü olarak ekranlarda:)))