Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dizideki borisle eminenin gerçek hayatta karı koca olduğunu biliyor muydunuz??ben yeni öğrendim çok şaşırdım.
kızlar dizideki borisle eminenin gerçek hayatta karı koca olduğunu biliyor muydunuz??ben yeni öğrendim çok şaşırdım.
kızlar bu emine evine dönmüyo anladım tmm
herkes onu öldü biliyor
neden millete acı çektiriyorki bbu eminee anlamadım bi türlü
bu arada yeni denk geldide bakyıorum diziyi
eminenin evindeki cd'de ne vardı.dünkü bölümdeydi sanırım.çocuk emineye gösteriyor davetiyenin yanındaydı falan diye.ondan sonrasını izleyemedim.merak ettim ya.ne vardı c^'de yoksa şaziye'nin ölüm anı mı?
Ne?
emine evine dönecekti ailem merak eder üzülmesinler dedi eve gitti evde şerifle mehtabın nikah davetiyelerini buldu.nikah salonuna gitti evlenırken gördu onları.bunun üzerine eve dönmekten vazgeçti.çünkü eminenın ölüm haberini alalı daha 3 gun olmuştu emiene nıkahta görunce ailesini kımse benı sevmıyor ölüm haberımı alır almaz evlenmışler dıye kızdı ve gitmiyor eve.
şerifle mehtabın kım olduğunu bılmıyorsan onuda anlatırım...
yok şerifle mehtbı biliyorum
diziye geçen yılda bakardım ara ara
ordan aşinayım herkese ama emine neden dönmedi onu anlamamıştım
tşkler cnm a.s.
evet şaziyenin balkondan düşme anı vardı.mehtap ittiya balkondan o görüntüler vardı.eminede izledi bugün bakalım neler olacak.
emine evine dönecekti ailem merak eder üzülmesinler dedi eve gitti evde şerifle mehtabın nikah davetiyelerini buldu.nikah salonuna gitti evlenırken gördu onları.bunun üzerine eve dönmekten vazgeçti.çünkü eminenın ölüm haberini alalı daha 3 gun olmuştu emiene nıkahta görunce ailesini kımse benı sevmıyor ölüm haberımı alır almaz evlenmışler dıye kızdı ve gitmiyor eve.
şerifle mehtabın kım olduğunu bılmıyorsan onuda anlatırım...
ohoo ne mehtapa bisi olmasi cnm ya kasetin tümünü izleyemediler, kenan kaseti istanbula yolladi baktirmak icin eger kaset calismazsa herzamanki gibi yine mehtapla muzaffere bisi olmazbulancak28 .!.:ha öyle mi?iyi o zaman ya.dizi ilerlesin biraz?olan mehtaba olcak yine muzo yine masum akannehir
of off doğru dürüst bi şekilde yürüsün bu dizi ya
Uzun zamandır izlemiyorum bu diziyi, eskiden sadece saçmalıyorlardı şimdi iyice uçmuşlar. Senaryoyu yazmadan önce ne içiyorlarsa artık. -tatlicadiarzu- Hafıza denen şey lego sanki, 5 dakikada istediğin parçayı tak çıkar. Dizi iyice dram-bilim kurgu olmuş. delikafadulden