Unutma Beni - Fox Tv

Ankara Dikmen de çekiyorlardı sanırsam...ama git devlet tiyatrolarına beeeeee sor onlara ,onlar devlet tiyatrosu sanatçıları...kaydirigubbakcemile5

oy oyyy bugün hareketliymiş birazzz yaa
bende pazartesi izleyeblcem nasıl olsa dizi bi haftada aynı yerinde oluoo :roflol:

pazartesi emine ile annesi konu olur kesin...kadın bi garipti bakalım neler yumurtlayacak...gerçi emine annesine söylemişti evlendiğiniiiiiiiiiiiiiiiiii hatta hamileyken bebeğini düşürünce aramıştı da annesi benim öle bı kızım yok demiştiii hatırlayan varsaa....dur bakalımm orayı senaristler atlamış olamaz dimi ama hhehehheekaydirigubbakcemile3

evet hatırlıom bennnnn
yaa yavuz tuçeye aşık oldu muu yoksa asu yu unutmak için mi yapıoo

vala oldu bence...Asuman gitti diziden ..öss yi kazanmıştır gerçek hayatta belki .))))))))))))))))tuğçe de güzel kızmış bakk dizide geri plandaydı şimdi artık bakıyor kıss kendine :KK70::KK70:: ya bunlar evlenirlerrrrrrrrrrrrrrrrr ama bence yine asu bi yerden çıkarr giibi gelio ama bakalımm görcezz

bende asu cıkmıştır die düşünmüştüm amaa hani msn de konusuolardı fln yaa
bi de asu cıkcak kii yavuzla tuçenin ilişkisine bişiler dicekk :roflol:

arada çağırıyorlardır kızı ..ayy bi de avusturya yazan reklam afişlerini gördün mü hiç :)))) ona koptum bennnnnnn kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
arada çağırıyorlardır kızı ..ayy bi de avustralya yazan reklam afişlerini gördün mü hiç :)))) ona koptum bennnnnnn kaydirigubbakcemile3

ayyy o cok saçmaydıı avusturya oldugu belli olsun gibisindenn asmışlarr
sanki biz türkiye afişi asıyoruzda :roflol:

şu ali nin annesi ne gıcık yaa.bu aralar şerif te çok gıcığıma gitmeye başladı..ooofff neyse canım dizi sonuçta diyorum ama yinede sinirleniyorum böyle tiplere...

şu ali nin annesi ne gıcık yaa.bu aralar şerif te çok gıcığıma gitmeye başladı..ooofff neyse canım dizi sonuçta diyorum ama yinede sinirleniyorum böyle tiplere...

hheheh canım ben şimdi ilkaya sinir oluyorum tamam mı ? o yüzden adalet benim kadınım..ama düşün kadın haklıııı oğlunun yuvasını düzeltmeye çalışıyor bilse gerçeğiii bu kadar tepki vermez ama ilkaya gıcık oluyor ya bu normal yaaa vala ben seviom o kadını hehhehheheheh hele rauf uu hehhehe bayıılyorum her şeyi o planladı ..eee şeytan azapta gerek ,ilkay onu terkedene kadar evlenmeye kalkışmasaydı olayları büyütttü bence sonra da .çekti gitti bi de bişi olmamış gibi işe gitti yaa yuhhhh :)) bu kız beni deli etcek ilkay yane :sositososito

hee orda mı ,bizim hasbam hani sayıklıyor yaa ali alii diyee rauf da silahı çıkarttı hihihii dayadı iştee sonra ilkay aliii seni seviom bırakma falan deyincee tlf çaldı ilkayın ,arayan ali tabiii..rauf daa hemen saklandı konuşmalarına şahit oldu sonra çıktı gitti evden...bişi olmadıı yaniii vursana dimi ama :jeyyar:

dimi ama..yaa bi dedikodu yapalım mı :)) sence ilkay burnunaa estetik yapar mı =) aslında kız hoş dimi..vala Allahımın yarattığı bişi ama tvde hoş durmuyorr yaa:1closedeyes:

anacım ben bugun izlemediydim tühhh bilsem izlerdim eminenin anasını merak ediyordum
emine de bi şaşkoloz vara vara anasına nispet şerife vardı barbaros daha iyiydi
oy ne anlayıslı kibar heriffff bide hamarat :jeyyar:

dimi ama..yaa bi dedikodu yapalım mı :)) sence ilkay burnunaa estetik yapar mı =) aslında kız hoş dimi..vala Allahımın yarattığı bişi ama tvde hoş durmuyorr yaa:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ona bende çok dikkat ettimde hakkaten gözleri neyim güzelde burnu eccük böyük gibi :1closedeyes:

aynen katılıyorum sana hehehheheh barbar daha iii di yaa evlenselerdii adamın yeriinde olcam ben ,beni şerif yaraladı derdimmm..gerçi baştan şaka yaptı ama keşke öle deseydiiii şerif gene manyakkk ne anlarkii mertlikten..mertim diye geçiiniyor vala amaa m si yok hehhehee

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ona bende çok dikkat ettimde hakkaten gözleri neyim güzelde burnu eccük böyük gibi :1closedeyes:

Allahım affetsin bizi :)) ya benim bi arkadaşım dedi bana ya bu kızın burnu falan diyee ilkbaşlarda hiç dikkat etmemiştim haniii yakın çekim dedimm ama şimdi kızın burnunu isliyorum desem yerii yaaaa ..ne fenayız bizz:eek:

X