Unutma Beni - Fox Tv

şimdi farkettim ben bu diziyi izlerken birden ara verip unutmuşum......şimdi hatırladım....ama görüyorum kii hiç birşey değişmemiş...:))

ben artık ilkaya sinir oluyorum...::)))))) tabii şerif e deeeeeeee :))) keşke emine barbar ile evlenseydi...gerçi şerif bugünden itibaren anlamaya başlayacak emineyi...
Ali de Nazlı nın kirli çamaşırlarını söyleyecek de ne olacak...sonuçtaaaaaaaa evliler yani .onların yaptıkları da hoş değil ki haa bi tek hamile değil o kadar yaniiiii...:KK70::KK70: deli ediyorlar beniii ama severek isliyorum o da ayrıı kaydirigubbakcemile3

ben artık ilkaya sinir oluyorum...::)))))) tabii şerif e deeeeeeee :))) keşke emine barbar ile evlenseydi...gerçi şerif bugünden itibaren anlamaya başlayacak emineyi...
Ali de Nazlı nın kirli çamaşırlarını söyleyecek de ne olacak...sonuçtaaaaaaaa evliler yani .onların yaptıkları da hoş değil ki haa bi tek hamile değil o kadar yaniiiii...:KK70::KK70: deli ediyorlar beniii ama severek isliyorum o da ayrıı kaydirigubbakcemile3

bayıldım yorumlarınıza :)) haklısınıza.s.

bence gene söylemeyecekler.keşke söyleselerde kurtulsak iyice sıktılar

bayıldım yorumlarınıza :)) haklısınıza.s.

dimi ama gittim bunların sitesine de yorum yazdım baymayın artık beni dedim..kaydirigubbakcemile5 ama çok sever oldum yaa ben 30 lu bölümlerden beri takıldım ona isliyorum yaa..kanıma girdiler hele bugün iyice deli ettiler beni kötükedihüso
gene söylemezler yaa ben raufu ve nazlıyı tutuyorum nedense :lepi: böyle gıcıklık yapıyorlar yaa seviniyorum ,sırf ilkaya inat olsun diye midir nedir :jeyyar:
buarda bugün noldu diyen arkdaşıma anlatayım kısaca : ilkay alinin evinde kalmaya başladı hasta ya hasbam , rauf da gitti adalete ilkay ı bulamıyorum gibilerinden bişiler çıtlattı o da tabii doğru gitti alinin evine veeeee ilkayı gördü tam kavga derken ali geldi , ve ali her şeyi anlatmak istedi annesine ancak ilkay susturdu bakalım nolcak yarın...bi de yavuz ile tuğçe iyice sevgili modundalar ..önemli notlar bunlardı canım kaydirigubbakcemile3 ha bi de sanırsam artık emine ile şerif barışacaklar barbaros arayı düzeltenlerden biri...:dilcikar:

melishimm cok saol tatlımmmm bugünde izleyemicemm izleyen olursa bi anlatır de miii Şeniz

şişişşşşşşşt kıs malibu ya bak Ankara daymısın sen de git bul şunları ...konuş ilkayla :))) aklını başına alsın sinir ediyorsun de ..şerif e de bi tükür gel :))))):dilcikar:

oy anam o şerifle ilkay beni deli ediyor kötükedihüso
ben zaten yavuz ve asu için izliyorum şimdide tuğçem çıktı:smiley-cool:

evet ASu güzel kızdı ama hep kavgalıydılar yavıııııızla yaa gıcıktı o kız biraz sankii ...bu diziyi benden çok yeren ve seven yoktur heralde :)))

şişişşşşşşşt kıs malibu ya bak Ankara daymısın sen de git bul şunları ...konuş ilkayla :))) aklını başına alsın sinir ediyorsun de ..şerif e de bi tükür gel :))))):dilcikar:

evett yaa tam olarak nerde cekiolar acabaa CADIARZU
benim bi arkadaşım tesadüfen görmüş yaa bu tesadüfler bana denk gelmez kiii :eek:klava:
gidiiim konusayımm bütün izleyenler adına şerife bi kaç tokat çakayımmm :mymeka:ilkay a da akıl vereyimm :teselli:nazlı nında saçından sürükleyueyimm
:sm_cool:

melishhim hadi anlat canımm noldu bugün

MALİBİ GİDİNCE NAZLININ YAPTIKLARINI Bİ ZAHMET ADALET HANIMA VE İLKAYIN AİLESİNE ANLAT.BUNLAR BİKAÇ SENE DAHA ANLATMAYACAKLAR:bbo:

evet egemm ya ii hatırlattınn
bende cıkarsam dizide saşırmayınn diziye kan ve can olmam lazımm :roflol:

MALİBİ GİDİNCE NAZLININ YAPTIKLARINI Bİ ZAHMET ADALET HANIMA VE İLKAYIN AİLESİNE ANLAT.BUNLAR BİKAÇ SENE DAHA ANLATMAYACAKLAR:bbo:

üfff yaaa sinir oluyorummm niye anlatmıyorlar kiii
sanki zevk alıyorlar bu kadar eziyet çekmekten
anlatta herşeyden kurtul yaaa...

tamammm delikafadulden
benim kadınım olan Adalet tabii doğruları öğrenemedii haliylee anlatmadılar <<<<< bu da gitti ilkayın halasına ve babasınaa ,kızınıza sahip çıkın demek için ...sonraaa Şerif ile Eminecik yine kavga ettiler..ve emine pılını pırtını topladı evden ayrılıyorduuuu ki kapı çaldı ve kapıda eminenin evlendiğinden habersiz olan annesiiiiiiiiii bugün bu bomba yaşandı canım..ama kadın tuhaff böle yaa var onda da bişeyler hadi hayırlısı...sonra yavııııız ile tuğçede baya işi ilerlettiler eleele falann ..valaaa ilkay da bayıldı galibaa bi ara adalet bağırırken yine orayı tam anlayamadım yaa :nazar:ama Nazlı daa bi doğursaydı selçuk daa çıksaydı meydana ben onları da merak ediyorum hehehehhesüprizzzzz

X