Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Unutkanlik için ne yapilabilir?
- Konu Sahibi leylek82
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bendede unutkanlık problemi vardı.Alışverişre kredi kartını şifresini bile unutuyordum.Şimdi haşimato hastası olduğumu öğrenince bu hastalığın doğal bir sonucu olduğunu keşfettim.Elimden geldiğince okuyor ve bulmaca çözüyorum.Önemli olan beyni sürekli aktif kılabilmek....
bende de haşimato olduğu geçen hafta ortaya çıktı, ancak unutkanlığın buna bağlı olabilecğeini düşünmemiştim.
Benim fark ettiğim bir nokta, yapacağım her şeyi not kağıtlarına ya da şimdi cep telefonuna not almam olarak görüyorum. Biraz rahatlıktan belki de, nasıl olsa alarm çalacak diye düşünüyorum. Ama bendeki unutkanlık yapmam gereken basit günlük işlerde oluyor.
İşle ilgili önemli konuları asla unutmuyorum bir de yaşanılanları:çok üzgünüm: ahh ahh onları bir unutabilsem çok daha mutlu olurdum ya
- 20 Mart 2008
- 141.315
- 212.608
- 1.423
- 60
bende de haşimato olduğu geçen hafta ortaya çıktı, ancak unutkanlığın buna bağlı olabilecğeini düşünmemiştim.
Benim fark ettiğim bir nokta, yapacağım her şeyi not kağıtlarına ya da şimdi cep telefonuna not almam olarak görüyorum. Biraz rahatlıktan belki de, nasıl olsa alarm çalacak diye düşünüyorum. Ama bendeki unutkanlık yapmam gereken basit günlük işlerde oluyor.
İşle ilgili önemli konuları asla unutmuyorum bir de yaşanılanları:çok üzgünüm: ahh ahh onları bir unutabilsem çok daha mutlu olurdum ya
Benim unutkanlığım genelde bana göre uzak zaman dilimleri;mesela bir ay önce ki bir olayı hatırlayamıyorum.Aynı zamanda çayıma şeker attım mı bunuda hatırlamıyorum,tv de kanalları gezerken reklamlar çıktığında acaba ben neyi izliyordum diye traji komik anlarda yaşayabiliyorum.Durumum biraz vahim anlaşılan...:1no2:
[/COLOR]
KIZLAR HAŞİMATO NE Kİ:uhm:BU ARADA VALLA BU KONUYU AÇTIĞIMI UNUTMUŞUM ONDAN YENİ GÖRDÜMbenneyaptımki:.SAĞOLUN KANKİLERa.s.Bendede unutkanlık problemi vardı.Alışverişre kredi kartını şifresini bile unutuyordum.Şimdi haşimato hastası olduğumu öğrenince bu hastalığın doğal bir sonucu olduğunu keşfettim.Elimden geldiğince okuyor ve bulmaca çözüyorum.Önemli olan beyni sürekli aktif kılabilmek....
ginko biloba kullanımı bir kutu ile kalmamalı o zaman bir işe yaramıyor.Benoxol vitaminden kullanmak gerekiyor.Bendede aşırı unutkanlık var bir odaya birşey almaya gittiğimde kaç kere geri dönüp ne alacağım demişimdir.Tüm bunlar psikolojik sorunlarla ilgili aslında.Psikiyatristime bunu sorduğumda tamami ile depresif durumdan bir şeye odaklanamıyor gelmiş geçmiş anlamsız şeylerde düşüncen olduğu için unutkanlık yaşıyorsun demişti.Ve gerçektende ruhsal durumum iyi ise unutkanlığım yok.Eğerki bozuksam bu unutkanlık bana aylarca bile sürebiliyor.Depserif ilaçların yanı sıra ginko biloba yı uzun zamandır kullanıyorum hemen hemen 5 ay gibi zamandır işe yaradığını söyleyebilirim
Unutkanlık sorunu yaşıyorsanız aşağıdaki bitki çay tarifini mutlaka denemelisiniz.Ayrıca bu çay tarifimizi Alzehimer tedavisinde de çok etkili bir bitki çayı.Bu çayı bu sıkıntılarla karşılaşmadan önce tükemelisiniz 60 yaşına geldikten sonra unutkanlık vyada Alzheimer hastalığına yakalndıktan sonra değil daha öncesinde sağlıklı bir yaşam sürmek için düzenli içmemiz öneriliyor.
Bitki Çayımız için gerekli malzemeler;
Japon eriği
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı yaban mersini
Kaynar suyu koyun 15 dakika kaynatıp beklettiğiniz Japon eriğinin içerisine zerdeçal ilave edin bir tatlı kaşığı yaban mersini ilave edin.Karıştırın ve için.
Bitki Çayımız için gerekli malzemeler;
Japon eriği
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı yaban mersini
Kaynar suyu koyun 15 dakika kaynatıp beklettiğiniz Japon eriğinin içerisine zerdeçal ilave edin bir tatlı kaşığı yaban mersini ilave edin.Karıştırın ve için.
- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
Hangi arkadaşla konuşan Unutkanlık
Durumundan bahsediyor çağin rahatsızlıklarından olsa gerek
Hepderim ah be ne hallere kaldım ne kafa vardı bende şimdi ne yapsam Olmuyor balık hafızalı olduk.neceviz ne balık nede başkabişe Dr psikologa sevketti Aman ya ne pskoloğu bi kan testi yapsaydıya neyse bakılacağız artık
Durumundan bahsediyor çağin rahatsızlıklarından olsa gerek
Hepderim ah be ne hallere kaldım ne kafa vardı bende şimdi ne yapsam Olmuyor balık hafızalı olduk.neceviz ne balık nede başkabişe Dr psikologa sevketti Aman ya ne pskoloğu bi kan testi yapsaydıya neyse bakılacağız artık