• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen Yardim! Bir bayan olarak baska bir bayani acayip kiskaniyorum :(

Off resmen kız yüzünden obsesif olmuşsunuz. Allah yardımcınız olsun. O ortama katılırken yaptığınız hırs beni bile korkuttu yalnız.

2 yildir beni uzen bir derdimi paylasmak istedim. Biraz uzun okuyup fikirlerinizi benimle paylasirsaniz mutlu olurum. Konuyla alakali olacagindan once kendimi biraz anlatayim. Yurtdisinda yasiyorum 27 yasima ragmen hem niversite okuyup hem calisiyorum. Ailem TR'de yasiyor. Burada baska sehirde bir erkek arkadasim var yabanci ve 6 yildir birlikteyiz. Allah'a sukur mutluyuz, sorunumuz yok. Okul ve is hayatim disinda sosyal hayatim neredeyse sifir. 3-5 arkadas var ama ben nedense disari cikmaktan bile zevk almiyorum. Neyse sorun su. Erkek arkadasim dugunlere, dogum gunu partilerine, ev oturmalarina falan gidince merakimdan once ortami sonra da en guzel gorunen bayani sorardim. Baktim benimki hep ayni cevabi veriyor. Arkadasinin karisi. Kesinlikle kiza ilgi duydugunu dusunmuyorum, sorun o degil. Sadece durustce kimi guzel bulduysa onu soyluyordu her defasinda. Yalniz 2 yil once kim bu kiz acaba diyip merakimdan yine Instagramina, facebookuna baktim. O gun bugundur de hep bakiyorum. A'dan Z'ye kizin herseyini ogrendim. Kiz karayiplerden, hint kokenli. Kim Kardashian'a benziyor. Hafif balik etli 1.63 boylarinda. Bir suru seveni var, bakin takipcisi demiyorum, 550 kisi takip ediyor hepside tanidiklari, akrabalari. Bir resim paylassin herkesler ayilip bayiliyor: "soyle guzelsin, boyle sahanesin, modadan cok iyi anliyosun, mukemmelsin.. vs" Herkesle ayri ayri nazikce ilgileniyor. Kocasinin ve kendisinin guzel bir isi var. Bir hastanede yonetim bolumunde calisiyor. 3 kati bahceli bir evde oturuyolar. Surekli alisveris yapiyor. Ek is olarak profesyonel makyaj yapiyor. Bu yuzden hep bakimli gorunuyor. Bu ulkede giyimi pek bilmezler. Bu kiz da modada oncu olacam diye bana gore biraz takip takistiriyor, bazen zevksizlesiyor ona ragmen millet giyim bilmediginden bunu goklere cikartiyor. Saci basi hergun yapili, surekli bakimli makyajli. Yilda 3-4 kez yurtdisi tatiline cikiyor. Koc burcu. Oyle aile iliskileri varki bizim Turk milletinde bile kalmamis. Oyle sahane. Hergun biryerlerde. Durduk yere kiza nefret duymaya basladim. Gecen haziran kocasinin dogum gunu pdiye supriz parti hazirlamis. 150 kisi gelmisdi diyebilirim. Ay gidip canli canli goreyim de rahatlayayim diye dusunuyordum. Ilk ve son kez onu gordum hayatimda. Cok zarif ve hos giymistim. Ben de 163 boyundayim ve cok guzel fizigim vardir. Partide bu kziin en yakin arkadaslari suzup durdular beni. Partiye en son kocasiyla geldiler. Ya kiza saplantili oldugm icin ya da gercekten kiz guzel oldugu icin o havam sonup gitti gibi oldu sanki. Cunku O da cok zarif ve hostu. Mehabalastik falan. Seytan tuyu mu desem cok zarif ve sevecen bir konusma yapisi var. O gunden sonra daha da sardim bu kiza. Gecen gun artik bana zarar verdigini dusunerek yemin ettim bakmicam bu kizin profillerine diye. Bakmiyorum da. Ama aklimdan da cikmiyor. Merak ediyorum neler yapiyor diye. Biliyorum herkesin hayati kendine. Hirs yapip kendi hayatima odaklanmaya calisiyorum ama hicbir zaman onun gibi olamayacagimi da biliyorum. Onun cevresine ben Turkiye'deyken bile sahip degildim. Nasil kurtulurum bilmiyorum. Erkek arkadasimin bu duurmdan aberi yok, ama bazen ister istemez kizdan konusuyorum ve hafif takintili oldugumu anladi diye dusunuyorum. Bu da iyi degil sonucta. Niye boyleyim, nasil ve ne zaman duzelirim bilmiyorum ama cok uzuluyorum.

Oyle bir kadin varmi ya ?
Hem sabah aksam calisiyor, hem 500 kisiye facebookta nazikce cevap yaziyor, hem devamli o parti senin bu parti benim geziyor, genis bir ailesi var ve mukemmel iliskileri var, bir de ek is yapiyior, hem de cok bakimli.

Tamam guzel olur, naziktir, bazilari cok cekici olur, ama ne bileyim butun bu anlattiklarinizin hepsi bir arada olmasi cok kolay deyil. Eyer sayet ki hepsini yapiyorsa tebrik ederim o bayani.

Hem herkes sosyal olmak zorunda da deyil. Takilmayin bence artik.

Son düzenleme:
Oyle bir kadin varmi ya ?
Hem sabah aksam calisiyor, hem 500 kisiye facebookta nazikce cevap yaziyor, hem devamli o parti senin bu parti benim geziyor, genis bir ailesi var ve mukemmel iliskileri var, bir de ek is yapiyior, hem de cok bakimli.

Tamam guzel olur, naziktir, bazilari cok cekici olur, ama ne bileyim butun bu anlattiklarinizin hepsi bir arada olmasi cok kolay deyil. Eyer sayet ki hepsini yapiyorsa tebrik ederim o bayani.

Hem herkes sosyal olmak zorunda da deyil. Takilmayin bence artik.

Suru psikolojisi olabilir. Soyleki ilk kez kadini gordugumde bu ne yaa ben Amerika gibi yerde ne guzeller goruyorum, bu hintli mi guzel (aslen karayipli ama oralar afrika ve hindistan gocmenleriyle dolu) erkek arkadasim bunun nesini guzel bulmus diye sormustum kendi kendime. Sonra baktim cevresinden 5-10 kisi surekli kendisine ve kocasina "ornek aile", "en iyi cift", Soyle guzelsin, boyle modadan anliyosun, guzelligine hastayim gibi seyler yazmislar... bazen diyorum suruye mi kapildim bende? Ben de mesela bir resim koysam face'ye en afilli yorumlar yabancilardan cikiyor. Turk arkadaslarim sadece begenir, guzel cikmissin canim derken, bu yabancilar soyle hossun, boyle sahanesin falan diye doktururler. E kizin en yakin arkadaslari falan tabiki de her defasinda kizi ayyuka cikartacaklar. Boyle boyle dusunerek mantiga yoneltiyorum kendimi.

Suru psikolojisi olabilir. Soyleki ilk kez kadini gordugumde bu ne yaa ben Amerika gibi yerde ne guzeller goruyorum, bu hintli mi guzel (aslen karayipli ama oralar afrika ve hindistan gocmenleriyle dolu) erkek arkadasim bunun nesini guzel bulmus diye sormustum kendi kendime. Sonra baktim cevresinden 5-10 kisi surekli kendisine ve kocasina "ornek aile", "en iyi cift", Soyle guzelsin, boyle modadan anliyosun, guzelligine hastayim gibi seyler yazmislar... bazen diyorum suruye mi kapildim bende? Ben de mesela bir resim koysam face'ye en afilli yorumlar yabancilardan cikiyor. Turk arkadaslarim sadece begenir, guzel cikmissin canim derken, bu yabancilar soyle hossun, boyle sahanesin falan diye doktururler. E kizin en yakin arkadaslari falan tabiki de her defasinda kizi ayyuka cikartacaklar. Boyle boyle dusunerek mantiga yoneltiyorum kendimi.[/

Dünyanın en güzel kızı bir ortamda birini kıskansa suratı düşse duruşu trip bozulsa triplere girse benim gözümde bitmiştir. Kendini kimseyle kiyaslamamalisin. Herkesin kendine ait güzel şeyleri var. Böyle yaptıkça iyice takıntılı olursun. Örnek al idolun olsun ama kimsenin yanında kendini kötü hissetme. Bunu aşmak içinde önce kendini sevmen lazım.

Bosver. Amerikalilar ovguyu abartir. Eminim hos bir bayandir ve cifttir o ayri.

Hos bir cift evet. Biz toplum olarak skinti icinde buyuyor yasiyoruz cogu kez. Benim erkek arkadasim da yabanci, ben sorunlar karsisinda tasalanirken, o kendi sorunu oldugunda yapacak birsey yok niye canimi skayim ki, sonucunu goreyim sonra dusunurum diye takmiyor mesela. Olaylar buyutulmuyor, kaynana skintisi hic yok mesela. Herkes kendi aleminde. E bu memlekette kafa dengi bir koca bulunca degmesinler keyfine. Bunun kocasiya kendisi cocuk yapana kadar kazandigimizla gezip eglenelim, yeni deneyimler edinelim diye dusunen cift. Benim erkek arkadasimsa, ayni duzeyde para kazanmasina ragmen daha nasil daha cok para kazanirim, kendi isimin patronu olurum, ben, esim ve cocuklarim ilerde daha nasil rahat bir hayat yasar diye dusunup bugunu yasamiyor mesela.

Yaa canim acaip merak ettim su kizin face adresini versende bi baksam özeldende olabilir zaten yabanciymis nolcakki. Bende bazen takarim birilerine guzel bulurum ben niye öle olamiyorum her zmn bakimli seksi diye dusunurum sonrada bakarimki unutmusum kendime guvenim gelmis kendimi dunyanin en guzel bayani ilan ederim:D böle böle kendimi idare ediyorum iste

Dünyanın en güzel kızı bir ortamda birini kıskansa suratı düşse duruşu trip bozulsa triplere girse benim gözümde bitmiştir. Kendini kimseyle kiyaslamamalisin. Herkesin kendine ait güzel şeyleri var. Böyle yaptıkça iyice takıntılı olursun. Örnek al idolun olsun ama kimsenin yanında kendini kötü hissetme. Bunu aşmak içinde önce kendini sevmen lazım.

Sizinle sunu paylasayim.Psikolojik midir bilmiyorum cirkin biri oldugumu da dusunmuyorum aslinda.Yani cok sukur agzim, burnum duzgundur. Yazimda da belirttigim gibi fizigim buradaki erkek-kadin, lezbiyen, gay herkes tarafindan cok begenilir. Tamam boyum 163 uzun sayilmaz ama her bayanin hayal ettigi fizige sahibim diyebilirim durustce. Ama her zaman bakimli degilimdir, yeri gelir kaslarimi bile zor alirim, okul-is arasinda hirpalanip duruyorum, kendime zamanim kalmiyor. Yalniz erkek arkadasim baska sehirde onunla bulusunca giyinip kusaninca ve erkek arkadasimla cikinca kadin-erkek donup bakiyo mesela. Saclarim koyu kestane kalcama kadar uzundur. Yolda durdurup iltifat ederler saclarima falan.. Simdi diyeceksiniz e madem sen de boyleymissin niye baskasina taktin. BILMIYORUM. Kendimi bir matah gormuyorum.

Sizinle sunu paylasayim.Psikolojik midir bilmiyorum cirkin biri oldugumu da dusunmuyorum aslinda.Yani cok sukur agzim, burnum duzgundur. Yazimda da belirttigim gibi fizigim buradaki erkek-kadin, lezbiyen, gay herkes tarafindan cok begenilir. Tamam boyum 163 uzun sayilmaz ama her bayanin hayal ettigi fizige sahibim diyebilirim durustce. Ama her zaman bakimli degilimdir, yeri gelir kaslarimi bile zor alirim, okul-is arasinda hirpalanip duruyorum, kendime zamanim kalmiyor. Yalniz erkek arkadasim baska sehirde onunla bulusunca giyinip kusaninca ve erkek arkadasimla cikinca kadin-erkek donup bakiyo mesela. Saclarim koyu kestane kalcama kadar uzundur. Yolda durdurup iltifat ederler saclarima falan.. Simdi diyeceksiniz e madem sen de boyleymissin niye baskasina taktin. BILMIYORUM. Kendimi bir matah gormuyorum.

canım bi doktora görundun mu? yani birilerine imrenmek normal hatta bir nebze kıskançlık da normal ama bu takıntı yer bıtırır seni önünü almazsan

Hos bir cift evet. Biz toplum olarak skinti icinde buyuyor yasiyoruz cogu kez. Benim erkek arkadasim da yabanci, ben sorunlar karsisinda tasalanirken, o kendi sorunu oldugunda yapacak birsey yok niye canimi skayim ki, sonucunu goreyim sonra dusunurum diye takmiyor mesela. Olaylar buyutulmuyor, kaynana skintisi hic yok mesela. Herkes kendi aleminde. E bu memlekette kafa dengi bir koca bulunca degmesinler keyfine. Bunun kocasiya kendisi cocuk yapana kadar kazandigimizla gezip eglenelim, yeni deneyimler edinelim diye dusunen cift. Benim erkek arkadasimsa, ayni duzeyde para kazanmasina ragmen daha nasil daha cok para kazanirim, kendi isimin patronu olurum, ben, esim ve cocuklarim ilerde daha nasil rahat bir hayat yasar diye dusunup bugunu yasamiyor mesela.

Ama yani siz de tee okyanus ötesine gidip elalemin kadınını kendinize dert edinmişsiniz şimdi :KK43: Ben gerçekten hiç merak etmedim kadını mesela böyle kadınların olduğunu biliyorum ama kendileriyle samimi olunca, dıştan mükemmel gözüken hayatların altında garip garip şeyler çıkıyor, benzerini gördüm yakınımda bir keresinde, kadının o her zaman bakımlı hali resmen başka dertlerinden kaçmak içinmiş, ben şok tabi. O içtenlikle övdüğüm özelliklerinin altından bir bocalama anında o kadar fazla geçmiş kırgınlık çıktı ki, artık bir daha ne övebiliyorum, ne de muhabbet etmek istiyorum. Bu kadında olmayabilir tabi ama düşündüğünüz kadar kusursuz olmadığına eminim şimdilik göremiyorsunuz sadece.

canım bi doktora görundun mu? yani birilerine imrenmek normal hatta bir nebze kıskançlık da normal ama bu takıntı yer bıtırır seni önünü almazsan

Canim en iyi arkadasim psikolog. Cocuklugumda her zaman baskalariyla kiyaslandigim icin bu durumda olduumu soyledi. Yani mesela erkek arkadasimin o kizi guzel bulmasi bilinc altimda bende tekrar kiyaslanma duygusunu uyandirdigi icin takinti yapiyormusum. Uzak durmami, kendime yogunlasmami, kendim birseyler basardikca kendime guvenimin artacagini soyledi. Cozum kolay da, kendim icin birseyler yapmak icimden gelmiyor, azim ve hirs yok :(

Canim en iyi arkadasim psikolog. Cocuklugumda her zaman baskalariyla kiyaslandigim icin bu durumda olduumu soyledi. Yani mesela erkek arkadasimin o kizi guzel bulmasi bilinc altimda bende tekrar kiyaslanma duygusunu uyandirdigi icin takinti yapiyormusum. Uzak durmami, kendime yogunlasmami, kendim birseyler basardikca kendime guvenimin artacagini soyledi. Cozum kolay da, kendim icin birseyler yapmak icimden gelmiyor, azim ve hirs yok :KK43:
neden soruyorsunki erkek arkadaşına en çok kimi beğendin diye?ne saçma soru..böyle sorular çok tehlikeli bence.resmen psikolojini alt üst etmişsin.özenmişsin sanki o kadına.anlattığına göre kendini beğeniyorsun..ee o zaman bu özgüven eksikliği neden?

neden soruyorsunki erkek arkadaşına en çok kimi beğendin diye?ne saçma soru..böyle sorular çok tehlikeli bence.resmen psikolojini alt üst etmişsin.özenmişsin sanki o kadına.anlattığına göre kendini beğeniyorsun..ee o zaman bu özgüven eksikliği neden?

Iste bende bilmiyorum.. aradasim kiyaslanma diyor. Her aile cocugunu kiyaslyor baskalariyla ne yazik ki ama benimkiler remen olayi deli gibi abartiyolardi.. Kendimi bildim bileli boyleydi. Boyum kisa diye(163) bile kiyasliyolardi siz dusunun.. Bak su ne kadar uzun, kisa kaldin gittin diye falan. Bu yuzden de arkadasimin dedigine gore benden daha iyilerini kabul edemez duruma gelmisim zamanla.. Yani mantikli dusununce tabi kendi hayatimdayim kimse beni ilgilendirmiyor ama en ufak seyde kiyaslama tehditi aliyorum. Terapileri varmis ama burada cok pahali.

Acaba onun gibi bir çevren mi olsun istiyorsun yani onun gibi bir hayatın?

Iste bende bilmiyorum.. aradasim kiyaslanma diyor. Her aile cocugunu kiyaslyor baskalariyla ne yazik ki ama benimkiler remen olayi deli gibi abartiyolardi.. Kendimi bildim bileli boyleydi. Boyum kisa diye(163) bile kiyasliyolardi siz dusunun.. Bak su ne kadar uzun, kisa kaldin gittin diye falan. Bu yuzden de arkadasimin dedigine gore benden daha iyilerini kabul edemez duruma gelmisim zamanla.. Yani mantikli dusununce tabi kendi hayatimdayim kimse beni ilgilendirmiyor ama en ufak seyde kiyaslama tehditi aliyorum. Terapileri varmis ama burada cok pahali.
neyseki durumunun farkındasın.kabullenmişsin.Allah herkesi farklı yaratmış kimseyi kendinle kıyaslama.mutlu mesut fotoğraflarını paylaşabilirler ama kimin ne yaşadığını dört duvar arasında bilemeyiz.sende olan ama o kadında olmayan bi mutluluk vardır belki.güzelliğini kimseyle kıyaslama.dünyada milyonlarda güzel kadın var ama hangisi birbirine benziyorki.sen farklı güzelsin o farklı güzel

sorununu inş. aşarsın zamanla. konuyla alakası yok ama söylemek istedim, saçlarını biraz kestirsen mesela? hem değişiklik olur, sana iyi gelir, hem de o kadar uzun saç modern durmuyor.

Back