• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldan sonra karar vermek..

Kızlar buraya yazınca kendime kızdım nedense, direk nişanlımı savunmaya geçtim kendi içimde de. Ben bu öküzü çok seviyorum, onsuz kalmakta hiç istemiyorum. Sanırım sıkıntılı bir yolculukta olsa onunla olmasını istiyorum. Evet hala net değilim bunun iyi bişey olmadığınıda biliyorum Ama ikizler burcuyum ve zaten çoğu şeyde de karar vermem zor oluyor. Gelecek günler ne getirir bilemem şuanki kararım onunla yola devam etmek. Vakit ayırıp cevap veren, düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Ya basacaksınız bağrınıza (koşulsuz-olduğu gibi-değiştirmeye çalışmadan)
ya da ilk mesajınızdaki gibiyse yürümez biliyorsunuz..
Hayırlısı..

Kızlar merhaba, uzun zamandır siteyi takipteyim kararsızdım fakat üye olup sorunumu sizlerle paylaşmak, fikirlerinizi almak istedim. 6 yılı aşkın süredir birlikteyim nişanlımla ve geçen sene nişanlandık. Siz sormadan söyleyeyim ben 23, nişanlım 24 yaşında. Seneye evlenmeyi planlıyoruz fakat benim kafam çok karışık. Nişanlım açısından bir sorun yok o bir an önce evlenmek istiyor benimse tereddütlerim var. Ben 4 yıldır başka bir şehirdeydim üniversite okuduğum için oda lise mezunu çalışıyor. şuan aynı şehirdeyiz. Genel olarak bir sevgili olarak ondan memnunum arada öküzlüğünüde yapar ama anlayışlı, sevecen ve sadık. ee sorun ne diyeceksiniz. Hayata, olaylara ve geleceğe olan bakış açılarımızdaki farklılıklar. Kızlar ben çok emek vererek üniversiteye gittim çalıştım çabaladım hırslı bir yapım var. Nişanlımda benim tam tersim bişeyleri istese bile olmayınca vazgeçip napayım diyenlerden. Ben mesleğimi elimi alıp daha iyi yerlere gelmek, kültür seviyesi açısından daha iyi bir çevre içinde olmak istiyorum. Onun şuanki arkadaş çevresi ise bundan çok uzak tabiki o da öyle onun çevresinde kendimi yabancı gibi hissedip sus pus kalıyorum. birlikte bir yere gittiğimizde bile bazı hareklerinden aşırı rahatsız oluyorum. Telefonu çalıyor mesela yüksek sesle konuşuyor dikkatini çekiyor etrafın, dışarda yiyoruz mesela oturusuna dikkat etmiyor vb. ve tabiki kafa yapısı olarakda ayrılıyoruz. Ben ondan kedini geliştirmesini bekliyorum o da kabulleniyor ama bir çaba göstermiyor. kendi arkadaşlarımla onu tanıştırırken çok çekiniyorum.ben onu gerçekten çok seviyorum bu 6 yılda çok şey paylaştık beraber ama evlenince nasıl olacak kafama çok takılıyor. o asgari ücretle çalışıyor bende çalışıp para kazanınca cevremiz, arkadaşlarımız farklı olunca nasıl olacak. Ve bazı konularda sorumsuz ve duyarsız davranıyor. Evlilik hazırlığı yapmamız lazım mesala şuan fakat herşeyi ben düşünüp, ben çabalıyorum. o da arkadaşlarıyla kendi hobilerinin peşinde. söyleyince haklısın diyor biraz uğraşıyor sonra eski tas eski hamam. Kızlar ben bütün bunları ve daha yazamadıklarımı kabullensemde böyle huzurlu bir evlilik yaşayabilirmiyiz? Ayrılmak inanın istemiyorum ortada çok emek, çok yaşanmışlık var. ayrılırsam kendimi toparlayabileceğimi sanmıyorum onada çok zarar vermiş olacağım. Ama bu tavırları, hareketleride hoşuma gitmiyor. Daha önce çok konuştuk fakat bunlar değişmiyor. biliyorum evlenirsekte değişmicek. Bu arada ailesi kendi ailem gibi iyiler bana, benimkilerde onu çok seviyor. Uzun oldu biraz, şimdiden teşekkürler.

Öncelikle evlendikten sonra ne olur diye bir şey yok .6 yıldır tanıyorsunuz ve onun huyları bu değişmez ,değişemez de .Ayrılırsanız da yapamazsınız haklısınız .Ama genel anlamda memnunsunuz anladığım kadarıyla .Ozaman yapacak bişe yok siz onu olduğu gibi kabulleneceksiniz sonuçta seviyorsunuz ve arada yaşanmış yıllar var

Tatlım yaşın kaç bilmiyotum ama sana kenfimden bi örnek vericem ben de 5 yıl önce birisiyle çıkıyorum. Ben üni o lise mezunuydu. İlk başlarda deli gibi sevdik. Çok iyi çok sadık biriydi. Ama zaman geçince senin gibi düşünmeye başladım. Böyle acabalara başladım. Ben ünideyken aynı sokakta oturuyoduk. Ev arkadaşlarımız vardı. Ben 3 kızla kalıyodum. Ama daha sık görüşmeye başlayınca anladım:daha büyük sorunlar başladı. Çok sevmeme rağmen daha sık sprunlar, daha sık kavgalar başladı. Çünkü yaş geçince aman geçince büyünce anladımki olmuyo. Şimdi evliyim. 4 yıldır harika bi ilişkim var. İyiki o zaman ayrılmşım. Mangığımı dinlemişim. Bu evlilik, mutluluk işleri hep kader kosmet ama şunu asla unutma sen
N gibi durumda olupda daha sonra mutlu olan bi tane bile insan yok ettafımda. Çok çok iyi düşün. Şimdiden rahatsız ılmaya başlamışsın bazı hareketlerinden. Daha sonra çekilmes bi hal alcak..

6 yılı silip atmak da zor, alışkanlık var ki çok seviyorum diyorsun üniversitede farklı insanlar ve ortam gördüğün için düşüncelerin değişmiş gayet normal sana saygısı varsa geri kalan şeyleri dert etme

Back