• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen Yardim! Bir bayan olarak baska bir bayani acayip kiskaniyorum :(

Acaba onun gibi bir çevren mi olsun istiyorsun yani onun gibi bir hayatın?

Belki de.. cok yalniz kaldim burda. Tr'de iyi kotu arkadas gruplarim vardi, egleniyorduk da. Tabi bu kiz gibi serbest yasamim hic olmadi kultur farki sonucta. Burada da 3-5 arkadasim var ama hepsini ayri ayri taniyorum, onlar birbirlerini tanimiyor dolayisyla 2li 2li gorusuyorum bir sure sonra muhabbet de bayiyo, ikinciye bulusmak istemiyorum. Tek bir hayale odaklanip, zamani gelince de o hayal kirikligina dusmek istemiyorum. Ama erkek arkadasimin cevresi genis. Evlenirsek ben onun yasadigi sehre tasinacagim Allah'in izniyle. Bazen diyorum okul-is diye diye kendimden vazgectim. Okul bitse, ben de bir ise girip calissam, erkek arkadasimla evlensek, onun arkadas cevresine bende girsem sanki ben de mutlu olacakmisim gibime geliyor. Ama okul bitmek bilmiyor sanki. Hala ogrenci oldugum icin ayak islerinde calismaktan yoruldum durdum. Yeri geliyor maddi durumun zorlugundan bile gezip tozamiyor, kendine bakamiyor insan.

sorununu inş. aşarsın zamanla. konuyla alakası yok ama söylemek istedim, saçlarını biraz kestirsen mesela? hem değişiklik olur, sana iyi gelir, hem de o kadar uzun saç modern durmuyor.

Onerin icin cok sagol ben de cok dusundum kestirmeyi. Ama oyle kezban gibi uzun degildir yani. Katli katli guzel bir kesimi var. Ne zaman kestirecek olsam, arkadaslar cok guzel niye kestiriyosun deyip caydiriyolar beni. Bu arada mesela boyatmayi da hic dusunmedim. Bana dogal sac rengim daha cok yakisiyor bence.

şükür,şükür,şükür...
Eli ayağı olmayan,gozleri gormeyen,kulakları işitmeyen,tekerlekli sandalyeye bağımlı onca insana bakıp halinize şukretmeniz gerekirken,bu saydıklarımı hesaba bile katmadan guzelliği,statusu,çevresi,takipçisi,beğeneni çok olan bir bayanı takıntı haline getirmeniz, kendinizi ondan aşağıda gormeniz hiç normal değil..Duşunsenize nice insanlar vardır sizin sahip olduklarınıza bile sahip değil? Herşey guzellik,statu,çevre,populerlik midir? Yalan dunya yahu..Allahın size verdiği nimetlere şukredin buraya bunları yazacak eliniz,parmağınız veyahut gucunuzde olamayabilirdi..Kendimizden maddi manevi daha iyilere,guzele değil kendimizden daha zorda belkide daha kotu şartlarda olan yaşayan insanları izleyip takip edip gorursek hem halimize yuzbinlerce kez şukrederiz hemde iç dunyamızla şukrettikçe daha barışık ve mutlu oluruz...Naçizane fikrimdir..Farklı bir bakış açısıyla yaklaştım konuya sadece.

Ne olursa olsun ben anlattıklarında bir fesatlık sezmedim erkek arkadaşından kaynaklı bir durum da degıl ve en azından dürüst davranıp yazmıssın kabul etmıssın bence bu bile bir adım bir başlangıç sayılır...

Onerin icin cok sagol ben de cok dusundum kestirmeyi. Ama oyle kezban gibi uzun degildir yani. Katli katli guzel bir kesimi var. Ne zaman kestirecek olsam, arkadaslar cok guzel niye kestiriyosun deyip caydiriyolar beni. Bu arada mesela boyatmayi da hic dusunmedim. Bana dogal sac rengim daha cok yakisiyor bence.
doğallık forever :) konuyla ilgili olarak da bence kendine güven, çünkü kendine güvenen kadınlar ayrı bir enerji yayıyor ve bahsettiğin kız da muhtemelen çok aşırı güzel olmasa da öyle bir havası vardır.

doğallık forever :) konuyla ilgili olarak da bence kendine güven, çünkü kendine güvenen kadınlar ayrı bir enerji yayıyor ve bahsettiğin kız da muhtemelen çok aşırı güzel olmasa da öyle bir havası vardır.

kizin halk arasinda seytan tuyu dedigimiz bir aurasi var o kesin. Ona takinti yapinca hicbir zaman kizin kotulugunu falan istemedim, Alah herkesin gonlune gore versin. Bu yaziyi paylasinca beni zararli gorenler bile olmus. Ben bakasini takibe almanin ne kadar gereksiz ve aptalca birsey oldugunu bildigim icin, isin icinden kendim de cikamayinca burada diger bayanlara danisayim fikir alayim dedim. Yoksa kizin resmini ya da adini burada paylasamam ama kiz-erkek arkadaslarimdan kime gosterdiysem = fena degil, sevimli bir kiz, hos ama benim tipim degil, belli ki cok suslu" gibi yorumlar aldim. Salaklik bende. Ozeneceksen hayatta bir basariya imza atmis kisiye ozen, bunun gibi 2 ayda bir sac rengini degistiren, gece makyajiyla disari cikan, orda burda gezip gezip sanal ortamda bunu paylasan birine niye taktim ben de anlamadim. Dedim ya aptallik

Burada Kim Kardashian'a bayiliyolar. Kizin onunkisi gibi kum saati vucudu yok. Hafif balik etli. Erkek arkadasimsa onun gayet zayif oldugunu dusunuyormus. Erkek arkadasimin arkadasinin karisinda gozu olmadigini biliyorum, gercekten eminim. Ama kizla ilgili hicbir eksikligi gormuyor. Bende bu takintiyi biraz da erkek arkadasim yapti diyebilirim. Zaten onun gaziyla kimmis bu deyip de bir bakim dedim bakis o bakis..
İyi de sen de neden sevgiline soruyosun partilerde felan en güzel kız kim diye? Bu başlı başına hata bence.ben asla böyle bi soru sormam

bir psikologa gitmeyi düşündün mü

Onceki yazilarimda belirtmistim en yakin arkadasim psikolog.. Gerekli bilgiyi falan verdi. Kizin prifiine bakmayi kes gecerse ne ala gecmezse terapileri var dedi. Ama o Tr'de ben burdayim. Buradaki terapiler, psikolog gorusmeleri cok pahali. 10 gundur falan o kizin profiline bakmiyorum. Insallah duzelir

Onceki yazilarimda belirtmistim en yakin arkadasim psikolog.. Gerekli bilgiyi falan verdi. Kizin prifiine bakmayi kes gecerse ne ala gecmezse terapileri var dedi. Ama o Tr'de ben burdayim. Buradaki terapiler, psikolog gorusmeleri cok pahali. 10 gundur falan o kizin profiline bakmiyorum. Insallah duzelir
evet canım bakmaya bakmaya düzelir..

Back