• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen Yardim! Bir bayan olarak baska bir bayani acayip kiskaniyorum :(

normal degılsınız
zaten erkek arkadasınıza ortamda en guzel kız dıye sormak ne oluyor ALLAH askına:KK57: bunu sormak ne kadar abesse cevap vermekde oyle bence....

İnsanoğlu daima sonsuzu ister, şuyum olsun baska bişey istemem der,hevesini alır sonra daha iysini ister .
Çünkü mükemmele ve sonsuz güzelliğe ulaşma arzumuz var.
Bu yaratılışımızın bir gereği,baki olan baki olanı ister.
Sosyal medya bu arzumuzu pekiştiren bir alan.herkes güzel herkes mutlu herkes istediği gibi yaşıyor izlenimini uyandırıyor bizde.
Çünkü herkes mutlu fotosunu paylaşıyor kimse " kocadan dayak sonrası selfie " cekip koymuyor.buyüzden bu insanların hayatı mükemmel sanıyoruz ideal yaşam şekli onlarınki sanıyoruz.
Sizde bu ortama fazlasıyla kendinizi kaptırmışsınız,gözünüze perde inmiş ,perdenin arkasını göremiyorsunuz.ön yüzdeki cicili hayat sizi büyülemiş.
Sosyal medyayı cok fazla takip etmeyin.kimsenin hayatı göründüğü gibi değil, unutmayın.
Bu kadını takip etmenize eşiniz sebep olmuş.sizin içinizde zaten en güzele ulaşma arzusu varmış ki her ortamda sormuşsunuz eşinize..sizin içinizde mükemmeliyetcilik ve sonsuz huzur arzusunun soyutluktan sıyrılıp görünür hale gelmesi gerekiyordu ,bu yüZden bu kişide cisme bürünmüş.
Bu kadından milyonlarca var inanın.mutlu bir evliliği , güzel cocukları,maddi imkanları yerinde olan,zeki ve basarılı insan dolu sosyal medya..

Bunları takip ederek kafayı yiyen insanlar dolu,aralarında bir tanesi yakın bir kızarkadasımdı.

Kendinize bakın ,yürüyüş yapın eşinize süslenin,yeni bir kursa başlayın,yeni bir bilim yada edebiyat dergisi edinin.spor yapın,yoga yapın,cilt ve yüz için doğal pelingler hazırlayın,temizlik yapın ,hoş kokular sıkın evinize,bol bol kendiniz ve evnizle ilgilenin.yazıya meraklıysanız birseyler yazın,onca dertli insan varken hastalık ve kanser bu kadar yaygınken sağlıklı olduğunuz için sükredin..

Bence herkesi takip etmeyi bırakın bir süre,kendi gercek yasamınızla ilgilenin..
En kısa zamanda kurtulacağınıza eminim..

Cok tesekkur ederim gercekten.. Mantikli dusundugum zaman bu kiz bir cok siradan insanin sahip oldugu hayati yasiyor diyorum kendi kendime. Universite bitirmek, bir isde calismak ve kocayla orda burda gezmek marifet degil aslinda. Bir cok kisi bu hayati yasiyor. Ve bu kadinin suslenip puslenip sagda solda kocasiyla, arkadaslariyla gezmekten baska da pek de bir matah hayati yok aslinda. Ne basarmis ki diyorum, ne elde etmis de bu kadar bu kadina takiyorum. Erkek arkadasimin ne arkadaslarinin esleri var doktorasini yapmislar imrenilecek, ornek alinacak kisiler belli aslinda. Ben niye bu bos gezenin bos kalfasina takiyorum diyorum. Erkek arkadasim onu begeniyor diye.. Ama inanin ne kadar kendimi salmis olsam da erkek arkadasim baska sehirde. Ne zaman gorussek ona karsi iyice suslenip puslenirim, birsey belli etmem.

normal degılsınız
zaten erkek arkadasınıza ortamda en guzel kız dıye sormak ne oluyor ALLAH askına:KK57: bunu sormak ne kadar abesse cevap vermekde oyle bence....

Baska sehirde yasiyor ya, baslarda agzini aramak icindi. Baktim hep ayni ismi veriyor gicik oldum kim bu kadin diye.. Oyle basladi iste :(

Kadında güzel bulduğunuz şeylere odaklanmak yerine kendi özelliklerinizle barışmaya başlayarak bu histen bir nebze kurtulabilirsiniz bence.

Örneğin kadının çok geniş çevresi var, eşinin doğum günü partisine 150 kişi geliyor demişsiniz ve benim bu kadar geniş bir sosyal çevrem yok diye eklemişsiniz. Olaya kendi tarafınızdan bakın yani bazı insanlar yalnızlıktan daha çok hoşlanır kendi başlarına olmaktan ya da kısıtlı bir çevreyle görüşmekten keyif alır. Sosyal medya araçları sayesinde herkes her an nasıl deliler gibi eğlendiğini, ortamlara aktığını, adeta sosyal bir kelebek olduğunu o kadar göze sokar oldu ki ve bu durum o kadar samimiyetsiz olmaya başladı ki inanın ben tek başına kitap okuyan insanları çok daha cool buluyorum. İnsanlar eğlenmek için değil başkalarına ne kadar eğlendiklerini ispat etmek için yaşar hale geldi.

Bence bu durumu kafanda çok sorunmuş gibi büyütme. Burda senieleştirenlerin bile zaman zaman başına geliyordur böyle şeyler. Özendiği örnek aldığı içten içe kıskandığı bayanlar. Kadınız sonuçta fıtratımızda var yok diene inanmam. Benim de olmuştu üniversitede taktığım bi tip ama ben birdaha asla bakmıcam hayatımdan çıkartçam gibi bi duruma girseydim daha çok takardım kendimi biliorum. Bu durumu lehime çevirdim öncelikle kabul ettim kız iyidi donanımlıydı kendine has bi aurası vardı ki toplum arasında buna şeytan tüyü diyoruz. Onu gözlemleyerek çok değiştim ama onu taklit etmedim ona yakışan bana yakışmıyordu zamanla kendi tarzım oluştu. Sonra farkettim ki takibi bırakmışım zamanla azaldı heralde hatırlamıyorum bile. Şimdi baktığımda kendimi ondan ileride görüyorum boynuz kulağı geçmiş yani. Herkesin hayatta bi rol modeli olur. Olgun yaklaş sorun gibi görme bence.

böyle anlatırsan biz bile kıskanırız kızı :D
neyse şaka bir yana böyle bir mevzu değil kesinlikle ama bizimde arkadas grubundan bir kız beni kıskandıgını sevgilisinden kıskandıgını ve bir cok dedıkodu ile biizm daha yakın oldugumuz kişilere paylasmıs ki anlıyordum ama asla konduramıyordum
zira ben evlı ve 1 cocukluyum. neyse olan oldu arkadaslık bozuldu. bende agzıma gelenı saydım halıyle
o sebeble kımse ıcın kafamı yormam ben kendıme bakarım ama bır krıter olamaz herkez güzel daha güzel daha da güzel olabilir.
o sebeble biz bence sadece kendimize bakalım kendi çöplüğümüzde ötelim en iyisi

Tabiki de.. O o bense benim. Herkes bir degil gorunen koy kilavuz istemez hayata daha iyi sartlarda gelmis bir insan. Amerika gibi bir yerde dogmus, guzel egitimler almis. Ailesi zengin, ve inanilmaz anlayisli acik goruslu,(ben baski altinda buyudum mesela) sulalesi neredeyse amerikada yasiyor kendi aslen karayipli olsa bile. Kendisine tapan bir kocasi ve mukemmel dostluklari var. Daha da ozele girer diye anlatmiyorum su kadar soylim ben boyle sansli bir ortamda buyumedim. Daha bastan o hayata 1 adim onde baslamis durumda. Kiza imrenmemin nedeni belki de buydu evet. Bu yuzden sorun yasiyorum kimsenin bir olmadigina benden her zaman iyileri ve kotuleri olacagini dusunerek kurtulmaya calisiyorum bu takintidan.

Ya Allah aşkına bize de soyleyin kimmis bir bakalim. Özelden soyleseniz ne olur ki? Neden bizim mesajlarimiza bir cevap vermiyorsunuz? :KK43:
:KK53:

söylenenler bizede mesajla haber versin.
meraklı oky

evet ya
şu kızı bir de biz görelim de ona göre yorum yapalım.
eminim matah bir yönü yoktur.
Bazı kadınların kendine has bir havaları oluyor, sıcak, gülümseyen, sevecen bir tavır, belki odur insanları etkileyen.
Güzellik görecelidir zira..

Kim Kardashian'a benziyor. X
Bir suru seveni var, X
soyle guzelsin, boyle sahanesin, modadan cok iyi anliyosun X
Herkesle ayri ayri nazikce ilgileniyor.X
Kocasinin ve kendisinin guzel bir isi var. X
profesyonel makyaj yapiyor.X
Yilda 3-4 kez yurtdisi tatiline cikiyor. X
Koc burcu.
.Hergun biryerlerde. X
cok zarif ve hostu X

Bakın benle sadece Koç burcu dışında hiçbir ortak nokta çıkmadı, beni düşünüp mutlu olun. Sevgiler.
Cok sekersin sen ya. :)

Tabiki de.. O o bense benim. Herkes bir degil gorunen koy kilavuz istemez hayata daha iyi sartlarda gelmis bir insan. Amerika gibi bir yerde dogmus, guzel egitimler almis. Ailesi zengin, ve inanilmaz anlayisli acik goruslu,(ben baski altinda buyudum mesela) sulalesi neredeyse amerikada yasiyor kendi aslen karayipli olsa bile. Kendisine tapan bir kocasi ve mukemmel dostluklari var. Daha da ozele girer diye anlatmiyorum su kadar soylim ben boyle sansli bir ortamda buyumedim. Daha bastan o hayata 1 adim onde baslamis durumda. Kiza imrenmemin nedeni belki de buydu evet. Bu yuzden sorun yasiyorum kimsenin bir olmadigina benden her zaman iyileri ve kotuleri olacagini dusunerek kurtulmaya calisiyorum bu takintidan.

Özellikle altını çizdiğim konuda demeliyim ki, hiç kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir. Ben boşandım ve yalnızım.
Bazen mutlu aileler görünce öyle kıskanma filan gelmiyor bana, ben de yaşadım evlilik ve biliyorum ki çoğu evde kan kusarken dışarıda kızılcık şerbeti içtim diyor.
Bir çok insanın mutluluk tablosu fake.

Kim Kardashian'a benziyor. X
Bir suru seveni var, X
soyle guzelsin, boyle sahanesin, modadan cok iyi anliyosun X
Herkesle ayri ayri nazikce ilgileniyor.X
Kocasinin ve kendisinin guzel bir isi var. X
profesyonel makyaj yapiyor.X
Yilda 3-4 kez yurtdisi tatiline cikiyor. X
Koc burcu.
.Hergun biryerlerde. X
cok zarif ve hostu X

Bakın benle sadece Koç burcu dışında hiçbir ortak nokta çıkmadı, beni düşünüp mutlu olun. Sevgiler.

Gülümsedim, çok şeker
Koç burcu, check ! :KK48:

Bence sevgilinize ortamda en güzel görünen kadını sormanız hatanın başlangıcı. Böyle yaparak özgüven eksikliğinizi sevgilinize de yansıtıyorsunuz. Kadına resmen takmışsınız. Bırakın ne yaparsa yapsın. Bence sizin takılmanıza sebep, sevgilinizin verdiği cevaptan kaynaklanıyor.

merak ettim kız yabancıymış bir fotoğrafını koyarmısın kimse tanımaz zaten:))bu arada sizinde yapınız kıskanç sanırım o nedenle tam bayansal duruma dönüştürmüşsünüz olayı

Okurken ulan bu ne dedim, kizin soyunu, sopunu , burcunu, fizigini her seyini biliyorsun :KK57:

O kiz su satirlari okusa stalking icin dava acip yanina yaklasmama emri cikartabilir, bu yazida yeterince kanit gordum.

Dostum, senin baska isin gucun yok mu bu kiza kafayi takmaktan baska? Bilgisayar basinda gecirdigin zamana yazik be, onun yerine sevgilinle gez, film izle, kitap oku...

Takıntı olmuş. :/ Dünyada o kadından çok çok çok daha mükemmelleri var. Televizyonu bir açtığımda bile vay be ne güzel kız dediğim onlarca kişi çıkıyor karşıma. Ne yapıyorum? Kendimi geliştiriyorum, kıyafetlerime, makyajıma dikkat ediyorum. Ve eminim ki sabah uyanmış halimle bile sevgilim için dünyanın en güzel kızıyım. :) Her insan farklıdır. Kendini bu takıntıdan kurtaaar!

yaş 27 arkadaşım,,
üstelik yurt dısında hem calısıyor hem okuyosun..
erkek arkadasın var mutlusunda..
e sanane elalemin hayatından..
dostca söylüyorum ki bu aşırı takıntı türk dizilerindeki kötü karakterlerde bile yok.hayal gücüm almadı..algılayamadım derdin nedir..
kadında evli mutlu,,sende sevgilinle mutlusun..hani sevgilini elinden alacak diyemi tırsıyosun desem o da yok..
kel alaka..
bi uzmandan yardım al bence.
suan sahip oldugun seyleri bu takıntınla mahfetme aşamasındasın.

Kıskanacak nesi var ki?
Sosyal çevresinin geniş olması kişisel tercihtir.
Hoş giyinen, güzel makyaj yapan tonlarca kadın var ayrıca, neden bu?
Güzel olması da kendi başarısı değil Allah vergisi.
Bilmedim, ben böyle takıntılı olacak derecede kıskanılacak bir durum da göremedim.
Hatta hem çalışıp hem okumak süs bebeği gibi gezmekten daha takdire şayan geldi.

Haklisiniz.. Kiz balik etli, oturup dert yamaktan, spor salonlarinda kosturmaktansa giyinip kusanip hayatina bakiyor. Benim aptalligim iste..
Kendini bu kadar suçlu görme lütfen....
o güzelse güzel farklıysa farklı...
Sen kendine odaklan.
Benimde küçükken kendi ablam bile aynı yaşta kuzenimle kıyaslayıp o daha güzel der dururdu...esasen kıskanç bi yapısı vardı..Bense aksine hiç arkadaşımı kuzenimi kıskanmadım...onun yerinde olmak istemedim...
Şöyle düşün...
evet o güzel olabilir bütün iyi özellikler onda toplanmış olup erkek arkadaşında beğeniyor olabilir...ama seninde erkek arkadaşından başka yakışıklı bulduğun vardır mutlaka...
Birini yakışıklı yada güzel bulmak demek,ona karşı duyguları olacağı anlamına gelmiyor.
Bahsettiğin kişi ne kadar güzel ve bakımlı olursa olsun.bu konuda sınır yok..ondan daha güzeli yada daha çirkini vardır bu hayatta...
Sınırı olmayan bi konuya üzülmen yanlış..
Bu kadar sözden sonra kızı merak ettiğimi söyleyebilirim..ancak bu hiçbişeyi değiştirmez.
Özenmek seni üzer.Çok daha mutlu olabilecekken hayatı böyle yaşama derim.
naçizane tavsiyem.

Niye dert ediyosun ki ne güzel amerikada yaşıyommuşşsun ye iç keyfine bak sanane elin kızı dan o güzelse anlatımına göre sende güzelsin kendine güven aynada gördügün yüzle barışık ol çevre edin makyaj stilini değiştir saçlarını değiştir ne bilim kendine odaklanın ama kendinle o kızı kıyaslama hatayı burda yaparsın bırak herkes nasıl
yaşıyorsa yaşasın!!!

Back