Merhaba,
Bu siteyi zaman zaman uye olmadan takip ediyordum. Bugun uye olup fikrinizi almak istedim. Ne zaman aklima bir sey takilsa ilk baktigim yer burasiydi.. Oncelikle gecmiste konu acmis, sorunlarini paylasan,acilan konuya yorum yapan tum kk kadinlarina tesekkur ediyorum.
Gelelim benim konuma.. Ben yurtdisinda yasiyorum ve 2013 yilinda uzun zamandir tanidigim birinin referansiyla biriyle tanistim. Kesinlikle sanal iliskilere karsi olan biri olarak arkadaslarimin gaziyla konusmaya basladim. Insanlara karsi guven duygusu gelismemis biri olarakta surekli bes adim geride durdum. Bu kisiye karsi surekli bir guvensizlik duygusu besledim ve bunun benden kaynakli olduguna inandirildim ve zaman zaman ofke patlamalari yasadim.
Vakit kaybi yasadigim kisi benden iki yas buyuk, bir yayin evinde calisan ona gore geliri iyi olan birisi. Asiri derecede sosyal olan ki ben bu sosyalligin yarisinin sanaldan tanisilan ve gorusulen insanlar olduguna inaniyorum. Yalniz Allah vergisi bir ikna kabiliyeti ve laf cambazi ozelliginden dolayi surekli ikna edildim.. Kapidan kovdum bacadan geldi bagirdim, hakaret ettim, kufur bile ettim yine de gitmedi. O kadar cok yalvardi ki seviyordur herhalde diye dusundum en sonunda. Tabiki de zaman icinde bir baglilik,bir bosluk dolldurma hissi olustu bende de.
. Gezi parki eylemlerinin oldugu donem surekli taksimde eylemde oldugunu falan soyluyordu.. Onunla tanistigim,insanlarin gundem tartistigi sitede pisti olduk. Ve oradan bir bayanla bulusup birlikte direnise gitmisler, raki muhabbetleri vs. O zaman cokta umursamadim cunku sadece laylaylom sohbet ettigim birisiydi. Daha sonra ben bunun ne denli sacma biri oldugunu soyledigimde beni sevdigini klasik cumleleri kurdu. Ben vicik vicik iliski yasayan biri degilim, haddinden fazla ciddi ve hayata bakisimda fazla ciddi oldugu icin beni karizmatik ve guclu buldugunu vs soyledi..
Agustosta sevdigini soyledi tabi artik sadece telefon ve whatsapp ile iletisim saglaniyordu. Bu sure zarfinda hic gorusmedim Turkiye'ye gitmeye firsatim olmadi.. Boyle Ocak ayina kadar devam etti. benim skypede offline gorunurken bir baska bayanin rahatca ona ses yollamasinada sahit oldum. Sonra cani cehenneme deyip umursamadim. Ben umursamadikca pesimden kostu, doktugu diller buradan fizana yol olmustur..
Bu adam beni tanidigi gunden itibaren aklimin ucunda bile yokken devamli beni evlilige ikna etmeye calisti. Bir suru ivir zivir konusup burada yasamamizin daha avantajli oldugunu, en azindsn bes ila on sene calisip ulkede yatirim yapabilecegimizi sonrasinda doneriz falan dedi. Normalde bayanlar daha cok evlenmek isterken bizde tam tersi oldu.
Cevresinde Bir mesrulugum olmadigi icin bende cok inanmiyordum bunun bos konusmalarina. Nasil tum bayanlar arkadas kod adliysa benimde kod adim arkadasti. Ben ona surekli vizeyi denemesini soyledim cok seviyorsa bir zahmet ugrassin diye. Bir sene oyaladiktan sonra ekim ayinda ben tum evraklari hazirladim ne yapacagini soyledim, dilekce, davetiye vs. bir zahmet kalkip vizeye gitti ve sansina nasil olduysa 10 senelik vize aldi. Benim icimde de bunun derdinin Tr'den kacis icin beni bilet olarak oldugu hissi hep vardi ama emin olamiyordum.. Bir ay once vizesini aldi ve buraya yeni yili birlikte gecirmek icin planlar yapildi, kalacagi yer ayarlandi, parasini falan odedi.
Arkadas aslan burcu, onune gelene boncuk dagitmayi seven birisi. Kiz arkadaslarinin yaninda benimle konusamayan, normal arkadasi arasa benle konusurken kemkumleyen tepki gosterincede yanlis anlarmisim diye korktugunu soyleyen. Ona guvenmeyip surekli kadinlarla iliskilendirmemin zorunz gittigini soyleyen birisiydi.. Bu kisi yazin annem Turkiye'ye gittiginde karsilayip tanisan, gozunun icine baka baka beni sevdigini soyleyen, ciddi oldugunu falan anlatip duran biriydi. Hakli oldugum halde tepkilerim fazla fevri oldugundan surekli suclu cikardi beni. Sen ergensin, soylesin boylesin diyerek ozbenligimide cignemeye baslamisti.
Bir kere emin olmama duygusu ve onun tavan yapmis ozguveni ve egosu yuzunden ben panikleyip daha bi dikkatli incelemeye basladim bunu. Su an aklima gelmiyor ama guven olusturmayan cogu sey yasadim ben. Bu kisi surekli 5 senelik iliskisinden onu cok sevdiginden falanda bahsetmisti ilk tanidigimizda. Ne tesaduf ki bunun benden once uzun sureli iliski yasadigi kisi yurtdisinda yasiyor, ondan onceki de. Bunlarla birlikte icimdeki soru isaretide de buyudukce buyudu. .
. Ha birde twitter bagimlisiydi iste tuttugum takim icin yorum yapiyorum, siyasi yorumlar yapiyorum falan. Ben bunun twitter hesabi oldugunu ustun arastirmaci yonum sayesinde kendim bulmustum :) Artik gelmesine bir ay var ve ben kalacagi yeri iptal edip parasinida geri yollayinca etekler tutusmus olmali ki nasil duzeltebiliriz diye ugrasiyordu. Beni ikna etmeye calisan konusmalar yaparken orada sabahin 2.30 da yine Skype dan arama geldi. Kapattim telefonu blokeside devam etti.
Ertesi gun yalvar yakar ispatlama calismalari yapti. Portekizden biri eklemis ve aramis bunun resmini cekmis .Asla ihanet etmedim, etmem klasik erkek savunmalari. Annesinin, ablasinin uzerine yeminler vs vs. Istemedigim halde bana twitter sifresinide verdi ve yarin konusalim duzeltelim diye ayrildik.
Twitter i genelde telefonundan kullaniyor. Bana sifreyi vermeden once pc den temizlemis olmali ki direct mesaj kismi pc den actigimda bostu. Telefondan actigimda ise patir patir tum msjlar dokuldu. Bana yansiyan bir tane msj vardi. Bir kizin birine yazmis takim muhabbeti, nerdensin, maclara geliyor musun ,calisiyor musun seklinde. Bu beyefendi kendini tun tun saklar sanalda ismini soylemez vs tc kimlik nosu haric bir guzel dokulmus. Nereli oldugundan tutunda nerde calistigi yere kadar bir guzel anlatmis. Uc gun sonra yine bu laf atmis kiza.. Bu seferde fuara gidiyor musun demis, kizda gidicem yarin deyince benimki tuh yarinda ben olmayacagim orada demis. Cagalogluna yolun duserse ugra falan demis. Bu dedigim kisi 34 yasinda benimle evlenme plani yapan, boomerang gibi geri gelen biri 20 yasinda bir kiza bana gore acik zarf atiyor.
Bunlari gordum, sacma sapalak cevaplar verdi. Zaten aldatip ustune kanit yollayan bir salakla benim cokta bir isim olmaz. Ozurler, af dilemeler bir suru sey. Kizmadim, bagirmadim. Hayal kirikligimi anlattim, sevmenin onurlu bir sey oldugunu belirttim. Bu durumu asla affetmeyecegimi soyleyip iletisimi kestim. Hala ariyor. Benim sizlere sormak istedigim bir erkek cikarlari ugruna 2 sene boyunca rol yapmis olabilir mi? Icimde kalan cok sey var bunlari soylemeli miyim? ihanet konusunda cok kendine guveniyordu yapmam etmem diye. Yoksa ben yakisan gibi sesimi cikarmadan hayatima devam mi edeyim? Iki gun cok agladim ama bugun iyiyim. Beni cikar ugruna kandirdiysa bu onursuzluk ama seviyorum derken aranmaya basladiysa bu daha buyuk bir onursuzluk bence. Cok uzun oldu ama 2 senedir icimde tutmaktan sanirim acayip dolmusum.