KK kadinlarindan destek

Cok gozu acik. Gec oldu ama Kabul ettim. Kendi firmasinin kotu gidisati yuzunden devretmesini bile bana mal etmisti. ISte bak gelecegimiz icin ben plan yapiyorum. Hayatimi sana gore planliyorum diyordu. Hayatini kendine gore planla bana boyle bir yuk bindirme demistim bir daha ayni seyden bahsedememisti.

Adamın firmasını bile batırdın desene :KK53:

Bak sen su uyaniga. Aklinca amerikaya kapagi atacak. Goz acik ol arkadasim. Bu tipler cikar ugruna sereflerini bes kurusa satarlar.
Ya apolitik bir insanim fakat bu kisi sol gorusluydu. Iste soyle esitlik boyle durustluk diye. Adami ben anladim olmak istedigi seyleri cenesiyle oyleymis gibi anlatiyordu. Sol veya sag goruslu bu sekilde siyaset icinde olan adamin kiz pesinde olmasi ve surekli aranmasi zaten anormal. Ben sinirlendikce gercek dusuncelerimi cok ilettim ama sinirle soylendi diye cok umursamadi sanirim

Adamın firmasını bile batırdın desene :KK53:
hahah evet. Benim icin baglarini kesiyormus Istanbul'da. Ben ona gel bile dememistim. Onunla tanistigimda benim kesin donus planim vardi ayrica. Gercekten duzeni olan ve seven adam sen gel der. Bakti ben huylanmaya basladim Istanbul olsn dedi. neresi olursa olsunmus yeter ki birakmayacakmisim cunku yoklugum urkutuyormus onu kaybetmek istemiyormus

Cevap suydu : " benim ulkeden kacis gibi bir derdim olamaz. gelirim iyi ayda 4-5 bin kazaniyorum. burada kalmam gerek aslinda. Oraya geldigimde vasifsiz biri olucam. ben orada olmaktan korkuyorum aslinda " gibi seyler. Ha birde hayatini bana gore duzenlemis, ona gore plan yapmis

iyi o zaman ben turkiye ye geleyim ve amerikaisini tumden kapatalim.maasinda gayet iyi artik bende yoruldum zaten o yuzden calismam evimin kadini cocuklarimin anasi olurum.sana bu korkuyu yasatmaya hakkim yok deseydin:KK53:

bence hislerinde haklisin..bir insan 2 degil 10 sene belki daha fazlasi cikarlari icin rol yapabilir.ki bariz ortada yapmaya calistigi.simdiye kadar iyi sabretmissin.bosver artik sen onune bak..butun iletusimini kes.yoksa bu ne yapar ne eder seni kandirmaya calisir.

ve sana bir tavsiye daha ben her zaman ailesi ya da olmus birileri uzerinden yeminler edenlerden korkmusumdur.tehlikelidirler.yani kesin hir numara vardir hele de bu yeminleri agzina doladiysa?

iyi o zaman ben turkiye ye geleyim ve amerikaisini tumden kapatalim.maasinda gayet iyi artik bende yoruldum zaten o yuzden calismam evimin kadini cocuklarimin anasi olurum.sana bu korkuyu yasatmaya hakkim yok deseydin:KK53:

bence hislerinde haklisin..bir insan 2 degil 10 sene belki daha fazlasi cikarlari icin rol yapabilir.ki bariz ortada yapmaya calistigi.simdiye kadar iyi sabretmissin.bosver artik sen onune bak..butun iletusimini kes.yoksa bu ne yapar ne eder seni kandirmaya calisir.

ve sana bir tavsiye daha ben her zaman ailesi ya da olmus birileri uzerinden yeminler edenlerden korkmusumdur.tehlikelidirler.yani kesin hir numara vardir hele de bu yeminleri agzina doladiysa?
evet haklisin

Ya apolitik bir insanim fakat bu kisi sol gorusluydu. Iste soyle esitlik boyle durustluk diye. Adami ben anladim olmak istedigi seyleri cenesiyle oyleymis gibi anlatiyordu. Sol veya sag goruslu bu sekilde siyaset icinde olan adamin kiz pesinde olmasi ve surekli aranmasi zaten anormal. Ben sinirlendikce gercek dusuncelerimi cok ilettim ama sinirle soylendi diye cok umursamadi sanirim
Zaten uyaniklarin son taktigi sol goruslu, yigit, gozu kara genci oynamak. Sen sen ol insanlari boyleyse şucudur soyleyse bucudur diye hukum verme. İnsanlari kisiliklerine gore degerlendir. Bu cakaloglan sana kisiligi hakkinda bolca firikik vermis.

yani bi sürü baska kizla da mi cikiyo

zipzip dikkat ediyorum da genelde aldatma konusunda merak edip farkli sorular soruyorsun,yorumlar yapiyorsun.bu beni tabii ki ilgilendirmez..

ancak daha onceki iliskinde aldatma suphen vardi ve anladigim kadari ile sen hala orada takili kalmissin.dogrulugunu dusundukce hazmedemiyorsun ancak yapma be zipzip, herkes hayatina bir sekil devam ederken sen boyle anca oldugun yerde takili kalirsin mutsuz olursun..

inan bana butun erkekler serefsiz onursuz degil tamam mi? bu kadar kendini bu konuda kapatirsan kimseye guvenemezsin.ki bu saatten sonra guven duygusu zordur ama imkansiz degildir.hayatindan degmez insanlar icin zamanindan caliyor kendini heba ediyorsun..

bu konuda bir psikologdan yardim aldin mi hic? ozellikle takinti konusunda da?

zipzip dikkat ediyorum da genelde aldatma konusunda merak edip farkli sorular soruyorsun,yorumlar yapiyorsun.bu beni tabii ki ilgilendirmez..

ancak daha onceki iliskinde aldatma suphen vardi ve anladigim kadari ile sen hala orada takili kalmissin.dogrulugunu dusundukce hazmedemiyorsun ancak yapma be zipzip, herkes hayatina bir sekil devam ederken sen boyle anca oldugun yerde takili kalirsin mutsuz olursun..

inan bana butun erkekler serefsiz onursuz degil tamam mi? bu kadar kendini bu konuda kapatirsan kimseye guvenemezsin.ki bu saatten sonra guven duygusu zordur ama imkansiz degildir.hayatindan degmez insanlar icin zamanindan caliyor kendini heba ediyorsun..

bu konuda bir psikologdan yardim aldin mi hic? ozellikle takinti konusunda da?

Hayir canim almadim. Yani iki kere gittim sadece sonra gitmedim

Mutlu ve huzurlu olamiyorum zaten, ne yapacagimi bilmiyorum. Kurtulamiyorum :KK43:

zipzip sen iyi birisin ancak daha onceki actiginkonundaki yorumlardan biliyorum ki sen birseye taktin mi kim ne derse desin mantikli bulsanda kabul edemiyorsun.seni asilhuzursuz eden sey de bu zaten.eger ki kendi kendinin doktoru olamiyorsan psikologdan yardim almalisin.yazik degil mi canina.sen kendine kiymet vermedikten sonra kim senin gibi verebilir ki?

ya da sana baska bir oneride bulunayim.uygularmisin bilmiyorum ama kk dan bu kadar uzak durma yani bir soru sorup kendini geri cekme herhangi bir konuda sen olsan ne yapardin diye bir dusun ya da kendi goruslerini uzun uzun yaz.bak gor zamanla sana nasil terapi olacak.saygi ortaminda insanlar fikir alis verisinde bulunabilir.boylelikle hem kendine hem de konu sahibine belki de yardimin olur ne dersin?

X