Unutamıyorum:(

evlenme konusunda acele etme, önce şu kocan olucak herifi kafandan at.. o kdr şey yapmış ama sen hala onu bekliosun.. adam öyle korkak veya ikili oynuyo ki ailesine bile diyemiyo çocuğumun annesine gidiyorum diye.. allahım iğrenç bir davranış..! bu adamdan bi cacık olmaz güzelim.. adamda niyet olsa onyüzbinmilyon defa annesine resti çeker senle olurdu.. yeni bi insan da diilsin ki çocuğunun annesisin yahu var mı daha ötesi??

sen önce onla görüşmeyi kes.. bi süre duygusal olarak yalnız kal, oğluşun sana yeter :)
karşına yeni birisi çıkarsa ne ala, değerlendirebilirisn.. ama yoğurdu üfleyerek yemen lazım artık malum :) yeni yılda taze bi başlangıç yap bakalım..
a.s.:nazar:

Hepinize çok teşekkür ederim çok haklısınız..
Boşanamıyorum sözünü mecazen yazmıştım yani resmen boşandım ama kurtulamıyorum anlamında. Biri var evette dedim en sonunda arkadaşlık kurmaya çabalıyorum şuan tanımaya çalışıyorum hayırlısı olur inşallah. Ama sanki o evlilikten bahsettikçe yada onunla konuştukça bişeyler paylaştıkça hep aklıma eski eşim geliyor soruyorum ikinci evlilik yapanlara zamanla hayal gibi çok anlamsızlaşıyor eskiler diyorlar. Keşke bendede anlamsızlaşsa o denli zaman geçiverse. Okadar değersiz oldumki yuvamı kurtarmak adına ama ben değil onun benden vazgeçmemeleri yüzünden onun dönmek isyetip yalvarmaları yüzünden böyle oldu çok dengesiz olmasından ne istedigini bilmemesinden anne kuzusu olup annesine eski eşimi istiyorum diyememesinden ondan kopamamasından böyle uzadı bu mesele. Daha fazla yıpratmasına benden bişeyler çalmasına izin vermiyorum zaten evimede almıyorum artık onu mesafemi koydum ondan bişey olmıcagını anladım gidenin hep benden benim duygularımdan yıllarımdan oldugunu gördüm. İnşallah bunan sonrası iyi olur :Saruboceq:Çok ilgili çok şefkatli biri sevgi dolu samimi biri var artık inşallah hep böyle kalır umutluyum artık. Acelem yok elbette kafa karışıklığım geçmeden önemli kararlar almam kesinlikle zaman inşallah iyi şeyler gösterir yaşadıklarımı geride bırakırım. Çok teşekürler a.s
Herkese hayırlı seneler diliyorum..a.s.

canım benim hiiiç arkana bakma bence bnede şu an boşanıyorum
bizde birbirimiz severek evlenmiştik ama benim eşim de beni bebeğim daha 3 aylık ken aldattı ben de bunun mücadelesini 1 sene verdim oda senin eski eşin gibi eve geldi gitti misafir gibi beni yaklaşık 3 ay oyaladı eşyalarımı alıp gelecem diye ama ben buna ancak 3 ay dayandım bundan sonra dedimki ya hep ya hiç kapıyı ona tamamen kapattım çocuğumu da görmeye gelme dedim sen yine buna iyi dayanmışsın bence ona verdiğin şansı kullanamamış o
onu unutamamanı anlıyorum o eve gelip gitmeleri iyi bilirim hep içinde bir umut olur çünkü ama inan bak göreceksin tamamen bitir herşeyi yavaş yavaş da olsa onu unutacaksın çünkü o zaman ona karşı bir umudun olmayacak içinde
eğer yeni bir insan varsa ve sana değer veriosa ona mutlaka şans ver onla birlikte eski kocanı da unutacaksındır bak.. çünkü şu an anıların var eski kocana dair güzel ve mutlu günlerin anısı ....onları ancak başka birinin yaratacağı güzel anılarla silebilirsin çünkü hepimiz sevilmeye değer verilmeye ihtiyaç duyarız... bu kişi sana bunları yaşatacaksa çocuğuna öz babasının yapmadığı babalığın yarısını bile yapacaksa bence denemeye değer
sevgiler arkadaşım

Siz bir kadınsınız. Ayakta kalmak için bir erkeğe ihtiyacınız yok.
Ya eski eşiniz ya o yeni insan olmak zorunda değil. Bir süre kendi ayaklarınızın üzerinde durun ve evlenecekseniz biri size bakıyor, şefkat gösteriyor diye değil; gerçekten sevdiğiniz için evlenin.
Biz kadınlar ayaklarımızın üzerinde durmayı öğrenmek zorundayız. Erkeklere ihtiyacımız olduğu için değil, biz istediğimiz için onları hayatımıza almalıyız.

Canım arkadaşlarında dediği gibi çok sevmişsin belli ama bundan sonra seçilen olma seçen ol eski eşin olcak kişi seni avucunda görüyor ve bensiz yapamaz diye düşünüyor ona bunu ispatla bence güçlü bir bayansın çocugun ve senin için ne iyi olcaksa onu yap inşallah çok mutlu olursuna.s.

Oglunuz icin cok uzuldum, sizinde iki arada bir derede kalmak ustelik artik kendi hayatiniza devam edemediginiz icin cok zordur elbette.
Siz gereken sabri gostermissiniz, 3 yildir ayrisiniz ve hala sizi oyaladiginizdan cok eminsiniz.
Ayni seyleri bende yasadim, esimin 2 yuzlulugu, bir turlu annesine karsi gelemeyip bana sahip cikamamasi yuzunden. Ayrildik, ailesine resti cekecegini soyledi ama hala ayni tas ayni hamam.
Annesi ve akrabalari icin AILEM demesi, ama kendi evlendigi nikahli esini AILEden saymayan bir erkekte noksanlik var derim.
Sizinde mutlu bir yuvaya ihtiyaciniz var ama sahipsizlik nedir cok iyi bilirim. Sahipsizlerin SAHIBI OLAN ALLAH'a siginmanizi, sirf evlenmis olmak icin degilde gercekten aradiginiz esin sizi o evlilikte mutlu edeceginden supheniz yoksa, Kimi bekliyorsunuz?
Unutamiyorum demissiniz, o sadece sizin beyninizin bir oyunu. Oylede bir unutuluyor ki, sormayin...Unutulunca ne kadar kahroluyorlar bir bilseniz.

En dogru karari oglunuz ve kendiniz icin verin, unutamam diye korkuyorsaniz beyninizin size sadece bir oyun oynadigini dusunun. Mantikli karari ancak oyle verebilirsiniz, kendinize uzaktan yabanci biri gibi bakin.. ve kararinizi oyle verin.

Allah utandirmasin.

cnm ben olaylara genelde hep mantıklı yaklaştığım yada yaklaşabildiğim için diyeyim.çok seviyorum unutamıyorum muhabbetini çok anlayamıyorum.bir adam bir kadını yıllarca ne istediğini bilmez şekilde sersemletip duygusal açıdan bir harabeye çevirsin.sonrada bu kadın kendine yepyeni bir sayfa açmak için hala içinde şüpheler barındırsın.ben gerçekten anlamıyorum.siz bu kadar arabesk yaklaşırsanız yaşananlara daha çok üzülürsünüz.erkek milleti kararlı poposuna tekmeyi düşünmeden atabilen yada içinde bu potansiyeli barındıran kadınlara kıymet veriyor.kendinize bunu niye yapıyorsunuz ciğeri beş para etmez bir adam için hayatınızı berbat etmişsiniz.umarım aklınız başınıza gelir.selvi boylum al yazmalımda.aşk tutku kaybediyor,sevgi emek kazanıyor.olması gerekende bu.türkan kadiri seçseydi.daha çok ağlardı.aşk karın doyurmuyor.gözünüz arkada kalsada,toparlanıp kendinize düzenli bir yaşam kuruna.s.

senin evlaın var biraz mantıklı düşün lütfen eğer seninle bir araya gelmek isteseydi 3 seneye kadar bişeyler yapardı dimi boşuna zaman kaybetmişsin yazık daha fazla zamanını harcatma...sürekli görürsen zaten hep taze kalır unutamazsın...uzaklaşmak ve zaman herşeyin ilacıdır...evlilik konusunda sen bilirsin ama emin olmadan evlenme derim ben evleneceğin insanın ne suçu ver değil mi...al karşına dürüstçe konuş seninle gerçekten evlenmek istiyorsa zaman tanıyacaktır hazır hissetiğindede evlenirsin eski eşine 3 sene vermişsin ya sana evladına değer veren bu insana bu zamanı ver bak o zaman herşey nasıl güzel olacak...

Canım bekar olduğum için yorum yapma yada yapmama arasında çok tereddütte kaldım ama içimden geçenleri de söylemek istiyorum. Kapattığın kapıyı bir daha açma çünkü en çok acı çeken sen oluyorsun. Emin olki karşı tarafa bişey olduğu yok eski eşin seni çok sevseydi ailesine restini çekerdi ve seni o kadar oyalamazdı. Şimdi evlenmek istediğin kişiyi ne kadar tanıyorsun iyi düşün derim. Umarım herşey senin ve oğlunun istediği gibi olur.

bir erkek kaç yeni şansı hak eder?

bir kere denediniz. olmadı
siz bir kadın olarak ondan daha güçlü durdunuz hayat karşısında. yine olmadı.
ikili oynadı. sizi kırdığı yetmezmiş gibi bir de ailesine karşı şu duruma sürükledi.

bu erkek bu kadar çok şansı varken herşeyi yine mahvetti.

zamanla unutulur desem... inansam ben de bu söze.. (inanmak istiyorum.)

sizi seven biri çıkar belki siz de seversiniz yeni birini.. karşılıklı sevmenin ve sevilmenin tadını doludizgin yeni birinde yaşarsınız.

neden olmasın...

sizi hak etmiyor bu adam...

canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki anlatamam
sadece hislerine güven sanırım seviyosun onu o yüzden çalış ekmek paranı kazan gelen dahada kötü biri oloabilir bunu unutma karşına çıkan erkek elde edne kadar iyi gözükebilir inan bana bende benzeri bi olay yaşadım özelden yaz bana senle dertleşmek isterim ebru

çok sevmiştik birbirimizi kimsem yok param yok diye ailesi hiç istememişti sevmemişti beni. O zamanlar ailesine karşı koymuştu evlenmiştik. Yıllar oldu boşanalı ilgisizliği ailesinin ayırma çabaları ailesiyle bana karşı birlik olması ve en sonundada ihaneti bitirmişti herşeyi. Bir çocuğumuz var daha 1 yaşındaydı herşey bittiğinde şimdi 4 yaşında 3 yıl oldu. Ama bu arada çok şans verdim herşeye rağmen oğlumuz için bir araya gelme isteğini kabul ettim tamam dedim ama yine devam etti ilgisizliğine zaman ver dedi borçlarım var dedi oyaladı hep sahip çıkmadı bize. Sonra ayrı ev kurdum kendime oğlumla yaşıyoruz iyi kötü yardım ediyor maddi olarak çok nadir görmeye geliyor oğlunu ayda 1 kez gibi işi icabı uzakta oluyor hep. Bir ev kurdum dedim kapım açık sana dedim ama gelip yine oğlumuzu ailesine götürüp orda kaldı ailesine sanki hatalı benmişim gibi barışmamızı belli etmeden devam etmek istedi. Oysa resmen boşanmıştık tekrar istiyorsa bizi yumrugunu masaya vurmalıydı karımla oğlumla yaşıcam yuvamı yeniden kurucam demeliydi gerekeni yapıp nikah kıymalıydı tekrar ama yine ikili oynamaya devam etti. Bir umut verip bir üzüyordu hep sürekli önümde engel oldu hep kafamı karıştırdı. Seviyorum diyor unutamıyorum diyor ama ilgilenmiyordu beklediğim mertliği göstermiyodu. Artık canıma yetti en son ailene söyle anlat eşyalarını al bizimle kal yada daha bu eve girme dedim izne geldiğinde bir gece burda 2 gece ailesiyle kalıyodu. Kirli çamaşırlarını annesine götürüyor bana misafir gibi geliyodu.bir zamanlar benim için ailesine resti çeken adam şimdi hem eşi hemde evladı varken resti çekemedi. Hep borçlarım bitsin işler kötü 1 yıl sabret 2 yıl sabret yaza kadar sabret vs. Vs. Bahaneler uydurdu. Onlardan gizli sürdürücek sanki eşiyken metresi gibi oldum yapmadı dediğimi yine ailesinde kaldı izne geldiğinde bitti dedim evime almadım ..
Ondan boşanamıyorum sanki çocugumuz oldukça başka bir evlilik yapmadığımız sürece sanki hep bi umut kalıcak önümde bi engel olucak bi türlü hayatıma bakamıyorum çıldırıcam bu gidişle. Bikere çok yüzsüz yalancı ve düşüncesiz benim iyi niyetimi çocuğum için şans vermelerimi hep suistimal ediyo. Zaten kimsem yok küçük bi çocukla bırakıp bırakıp gitti hep beni. Ve artık beni dul bilen beni isteyen birine evet dedim en sonunda. Bu semtten uzakta yeni bir hayata başlamaya niyetlendim. Ama çok korkuyorum onu unutamamaktan selvi boylum al yazmalım filmindeki gibi aynı durumumuz yaptığı işe ihanetine kadar aynısı evlenicem oğlumu seven biriyle onun her şeyiyle ilgilenicek bizim kimimiz kimsemiz olucak biriyle. Ama ya pişman olursam geceler boyu uyuyamıyorum onada dedim evlenicem diye bazen beni suçluyor utanmadan bazende üzülmüş gibi oluyor ama öylece duruyo hiç bişey yapmıyo. Bir gün çok pişman olucak ama bende hep ona acıyarak onu düşünerek yıkılan yuvamıza yanarak mı yaşıcam ne olucak nasıl katlanıcam bilmiyorum. Onu bunca düşünürken mantık evliliği yaparsam hatamı etmiş olucam.
Evlenirsem oğlumuzla birlikte babasıyla yeniden bir yuva kurma şansı tamamen yokolucak ama bize o şansı vermiyoki hep oyalıyo hep mutsuzum yıllar geçiyo yapayalnızım muhtacım bir sevgi istiyorum değer görmek istiyorum artık ondan umudumu kesmek istiyorum. Onu bitirmek istiyorum yeni bir hayat için cesaret istiyorum lütfen bişeyler söyleyin çok acı çekiyorum ağlamaktan gözlerimde yaralar oluştu artık ...teşekürler.

başına gelenlere üzüldüm acı şeyler umarım dogru şeyler çıkarır karşına allah.ama o kişi seni haketmemiş.sen bayan oldugun halde ondan daha delikanlı çıkmışsın.seni gerçekten deli gibi sevse zaten ezmez ezdirmezdi seni.kendine çocuguna acı çektirme mutlu olmak için hareket et.insan yıllar sonra yıpranınca anlıyo zamanı geri getirmeyi istiyor.gerçekten sana deger verecek çocuguna sahip çıkacak ana kuzusu olmayan biriyle evlen.yoksada böle biri bekle.bu insanla kafanı karıştırma.allah yardımcın olsun.sabırla ve umutla bekle...

Çok sevmiştik birbirimizi kimsem yok param yok diye ailesi hiç istememişti sevmemişti beni. O zamanlar ailesine karşı koymuştu evlenmiştik. Yıllar oldu boşanalı ilgisizliği ailesinin ayırma çabaları ailesiyle bana karşı birlik olması ve en sonundada ihaneti bitirmişti herşeyi. Bir çocuğumuz var daha 1 yaşındaydı herşey bittiğinde şimdi 4 yaşında 3 yıl oldu. Ama bu arada çok şans verdim herşeye rağmen oğlumuz için bir araya gelme isteğini kabul ettim tamam dedim ama yine devam etti ilgisizliğine zaman ver dedi borçlarım var dedi oyaladı hep sahip çıkmadı bize. Sonra ayrı ev kurdum kendime oğlumla yaşıyoruz iyi kötü yardım ediyor maddi olarak çok nadir görmeye geliyor oğlunu ayda 1 kez gibi işi icabı uzakta oluyor hep. Bir ev kurdum dedim kapım açık sana dedim ama gelip yine oğlumuzu ailesine götürüp orda kaldı ailesine sanki hatalı benmişim gibi barışmamızı belli etmeden devam etmek istedi. Oysa resmen boşanmıştık tekrar istiyorsa bizi yumrugunu masaya vurmalıydı karımla oğlumla yaşıcam yuvamı yeniden kurucam demeliydi gerekeni yapıp nikah kıymalıydı tekrar ama yine ikili oynamaya devam etti. Bir umut verip bir üzüyordu hep sürekli önümde engel oldu hep kafamı karıştırdı. Seviyorum diyor unutamıyorum diyor ama ilgilenmiyordu beklediğim mertliği göstermiyodu. Artık canıma yetti en son ailene söyle anlat eşyalarını al bizimle kal yada daha bu eve girme dedim izne geldiğinde bir gece burda 2 gece ailesiyle kalıyodu. Kirli çamaşırlarını annesine götürüyor bana misafir gibi geliyodu.Bir zamanlar benim için ailesine resti çeken adam şimdi hem eşi hemde evladı varken resti çekemedi. Hep borçlarım bitsin işler kötü 1 yıl sabret 2 yıl sabret yaza kadar sabret vs. vs. bahaneler uydurdu. Onlardan gizli sürdürücek sanki eşiyken metresi gibi oldum yapmadı dediğimi yine ailesinde kaldı izne geldiğinde bitti dedim evime almadım ..
Ondan boşanamıyorum sanki çocugumuz oldukça başka bir evlilik yapmadığımız sürece sanki hep bi umut kalıcak önümde bi engel olucak bi türlü hayatıma bakamıyorum çıldırıcam bu gidişle. Bikere çok yüzsüz yalancı ve düşüncesiz benim iyi niyetimi çocuğum için şans vermelerimi hep suistimal ediyo. Zaten kimsem yok küçük bi çocukla bırakıp bırakıp gitti hep beni. Ve artık beni dul bilen beni isteyen birine evet dedim en sonunda. Bu semtten uzakta yeni bir hayata başlamaya niyetlendim. Ama çok korkuyorum onu unutamamaktan selvi boylum al yazmalım filmindeki gibi aynı durumumuz yaptığı işe ihanetine kadar aynısı evlenicem oğlumu seven biriyle onun her şeyiyle ilgilenicek bizim kimimiz kimsemiz olucak biriyle. Ama ya pişman olursam geceler boyu uyuyamıyorum onada dedim evlenicem diye bazen beni suçluyor utanmadan bazende üzülmüş gibi oluyor ama öylece duruyo hiç bişey yapmıyo. Bir gün çok pişman olucak ama bende hep ona acıyarak onu düşünerek yıkılan yuvamıza yanarak mı yaşıcam ne olucak nasıl katlanıcam bilmiyorum. Onu bunca düşünürken mantık evliliği yaparsam hatamı etmiş olucam.
Evlenirsem oğlumuzla birlikte babasıyla yeniden bir yuva kurma şansı tamamen yokolucak ama bize o şansı vermiyoki hep oyalıyo hep mutsuzum yıllar geçiyo yapayalnızım muhtacım bir sevgi istiyorum değer görmek istiyorum artık ondan umudumu kesmek istiyorum. Onu bitirmek istiyorum yeni bir hayat için cesaret istiyorum lütfen bişeyler söyleyin çok acı çekiyorum ağlamaktan gözlerimde yaralar oluştu artık ...Teşekürler.
sahur sahur okudugum seye bak acaba noldu napıyor suan merak ettim ve üzüldüm de

X