unutamamışım eşek herifi :(

Ilk aramanin ondan olmasina sevindim! :)
Yuregin temiz ondan boyle...
Hem o kadar icten yazmistin ki herkes hemfikirdi ayni enerji bugraya da gecmis bence

Fakat bu sefer yilmamis, acamadin diye tekrar aramis, ee sansini kaybetti kaybedecek son dakika ataga gecti )
Ben cikiyorum sen disardasin diye kizmadan icten ice birbirinize ofkelenmeden konusmussunuz, aman nazar degmesin!
O bu duruma trip yapar mi bilmiyorum fakat sirke limon demeden toparlayin sonra gelirsin hakkindan p

Benim de sevgilimle aramda 6 ay kadar bir ayrılık oldu bu sure ıcınde hayatıma biri girdi ama benım aklım hala onda oldugu için ayrıldım..Saçma gelicek ama iyi ki de araya zaman girmiş diyorum cok acı cektım agladım ama bu ayrılık özlemi arttırıyor birbirinizin kıymetini daha iyi biliyorsunuz ben cunku ona deliler gibi aşıktım hala da oyle bence siz de birbirinizi hala seviyorsunuz..bir sans tanı derim :))

Valla sonunuz ne olur yeniden başlar mısınız bilmiyorum ama çok tatlı anlatmışsın
yüzümde tatlı bir tebessüm arada kıkırdayarak okudum yazmak istedim

Bizde esimle sevgiliyken bole ayriliklar olmustuu.her seferinde gelmistiii.unutamamis benii ..e simdi evliyizseviyorsunuz bellii.oda seviyor..bak sonra pisman olmaaa.erkekler yok dedimii..aslaeveti cikartamassinagziindann.cok kapris bikkinlik verebilir....ve onu kiskandirmak icindeevet sevgilim var yalanini da soleyin onaaa...

bu sevgilinizle ilişkiniz ne kadar süreydi :44:

genelde millet sevgilisinin numarasını ezbere biliyorda çevremde hep :26:

çok sevimli bi çift, inşallah hayırlısıysa barışırsınız

çok tatlısınız umarım barışmışsınızdır son durum ne çok merak ettim

gelişmeler var kizlar, uzun uzun anlatacak zamani yaratamadim bugun, yarin yazicam butun detaylarıyla.

(Bu arada dun gece 1 e dogru aramisti ya, saat 3 gibi yalnizca sahur yapmak icin yarim saat kapattik telefonlari sonrasinda sabah 10 a geliyordu ve biz hala konusuyorduk. Bu hikayanin sonu ne olur bilmem ama bu kadar radyasyondan kanser manser olmazsak iyi:)

Ve gelismeler cok da ic acici değil. Cok uzuldum hem de baya baya. Sahur icin kapattigimizda mutluluktan zar zor yemek yerken, 2. Part da mutsuzluktan mideme kramlar girdi

Nerden sevdim ben bu gerizekaliyi !

Uslubunuzu cok sevdim. Roman tadinda okudum yazdiklarinizi insallah hersey gonlunuzce olur. Son gelismeleri merakla bekliyorum takipteyim:)

Bu oyunlara ne gerek var adam senden neden mesajla vazgeçiyor
neden oturup konuşamıyorsunız
biraraya gelsenizde olmayacak gibi oda senden değil adamdan her gün hesap sorma kıskanma
hiçde eğlenceli değil adam adam gibi olgun olacak ergen gibi değil
onun bir kaç. Fırın ekmek yemesi gerek evlensende her gün tartışırsınız ,hayat zaten zor bu adam insanın canına okur kıskançlıklarıyla

Çok tatlısın ama sen

İlişkinize de hayran kaldım

Bence daha fazla uzatmayın bu ayrılığı

birazdan gelişmelerle karsınızda oluciim kızlar

wordde yazmaya başladım ( aynı zamanda diğer yeni adamla ilgili yeni gelişmeler üzerinde calısmaktayım, whatsapptan yol veren cümleler kurmak gibi. gay midir şey midir bilmem ama embesil olduğuna kanaat getirdim)

çok az yazıyorsun ama meraktan çatlayan birileri var burda unutuyorsun sanırım, bekliyoruz hadi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…