unutamamışım eşek herifi :(

Aynı gece bu konudan sonra başka biri için ''bi enteresan adam'' diye konu açmışssınız ve öpmedi diye dert olmuş içinize...bu nasıl unutamama ben anlamadım.:44:

Aynı gece bu konudan sonra başka biri için ''bi enteresan adam'' diye konu açmışssınız ve öpmedi diye dert olmuş içinize...bu nasıl unutamama ben anlamadım.:44:
kızlar yapmayın Allah askınıza herkes buna takılmıs. ben abazan mıyım da adam öpmedi diye dert olsun.

o konuya da bi cevap yazamadım fırsat bulup.

adamın öpmemesine takılmadım tabii ki sapık gibi, biz o gün alısveriş yaparken ben arada şakalasıyorum koluna filan vuruyorum bu put gibi, eve bırakırken beni de yanağımdan öpmedi hani giderken arkadasınızı da öpersiniz, hadi canım görüsürüz diye. ben arabadan dolmustan iner gibi indim.

biri daha demiş, adam orucluyken öpmedi diye gay yakıstırması yapmıssın diye, deli miyim yahu adam orucluyken öpmedi diye. ben onu yanagından öpüyordum bulustuğumuzda bu da merhaba öpmesi, hani arkadasları da öperiz. onu da yapmadı aksam kumar oynadı. ben adamdakı celiskiden bahsettim.

bugra'ya ragmen baska biri olması mevzusuna gelince de, biz 2 aydan fazla süredir ayrıyız bugrayla, ve o süre içerisinde görüşmüyorduk. ben elbette kendimi odalara kapatıp damar müziklerle aşk acısı cekmedim. bi süre kahroldum -bilenler bilir- :) burda da çok dert yandım cünkü. ama sonra baktım adamın hayatında biri var gibi, ben de birine sans verdim. unutmaya calıstım. unuttuğumu da sanmıstım hatta emindim. ama bu adam öyle enteresan cıktı ki, sanki Allah tarafından bugra'yı unutmamam için gönderilmiş gibi
sonra da bu eşşek yeniden cıktı ortaya..

Aaa aliniyorum ama,
oructan opmemistir yazan bendim, heyecanlaniyordur babinda. :))

Neyse, gelelim asıl konuya. Bu kadar takipci varken gelismeleri aktarmazsan hepimiz meraktan ölcez )

Aklimdan gecenler var ama... umarim her sey yolundadir.
Son soz olarak,
"sana erkek mi yok! Hıh "

Son düzenleme:

seni tenzih ederek yazdım onu :)) biz senle o konunun üstüne cok konustuk zaten ben seni leb demeden anlıyorum

yeni okudum asude demiş, tam anlatamamışım o kısmı diye üstünden geceyim de millet beni kudurmuş sanmasın ramazan ramazan

gelişmeleri anlattığım 2. konuyu açtım. yalnız bastan söyliyim, vur dediniz bildiğin öldürdüm, bu kadar yazdım:79:

ama napaydım, içim atıp çatlayaydım daha mı iyiydi ?

okurken yorduğum gözlerinizden öpüyorum tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…