bu gece dünyanın en tatlı kadınları topiğimde toplanmış anlaşılan
nasıl gaza geldim gözlerim bile doldu salak salak:) eksisonsuz'un dediği gibi gidip masasına yumrugumu vurup seviyorum ulan demek istedim. ama diğer yorumları da koydum cebime. olası bir hamlesinde hepsini tek tek tekrar değerlendiriciim
bu arada dün bunu yazıcam diye kör oluyordum :) yazdım yazdım noktayı koyucam telefon kapanmasın mı ! gitti hepsi. ama yok dedim ya anlatıcam yoksa uyuyamam, gözlerim kan canagı yazdım bitirdim ve huzurla uyudum. ve okurken siz de kör olmayasınız diye bi kaç kez gözden geçirip en fazla bu kadar kısaltabildim yoksa burdan çin'e yol yapıyordum
güzel dilekleriniz tatlı yorumlarınız için minnettarım hepinize..dua edin de güzel gelişmeler olsun ben de gelip size yetiştireyim hemen
en tatlısını sona sakladım
fitille beni fitille yeter ki sen fitillene desen haklısın, simdi ola ki barıstık iş ciddiye bindi su an gözümün önündeki pembe perde kalkıcak işin gercek rengi o zaman ortaya cıkıcak sorgulamaya baslıycam elbette, sen de cok iyi biliyorsun beni. ama basından beri, o tahmin ettiğimiz kız veya bir baskası kim olursa olsun ona rağmen bi sekilde gidemedi tam anlamıyla, bi arkadasım da dedi, aysu hiçbir erkek birini severken eski sevgilisini aramaz, biri varsa da sevmiyor bu cok net. senden de gidemiyor ama gelemiyor da dedi. (ayrı sehirlerde olmamızın da dezavantajı var maalesef)
basından beri aramızdaki, adile naşit'le münir özkul'un o meshur filmdeki, tursuyu sirkeli mi yapsak, limonlu mu kavgası gibiydi, sanki bi sarılsak gecicekti.. ama sarılamadık o kocaman kopru yüzünden.
bi de son duruma bakınca eşitlenmişiz gibi hissediyorum o biraz içimi rahatlatıyor, o kızı öptüyse beni de öptüler işteoff sabahın körü kafamı toplayamıyorum su an
yüreğimin sesini dinlersem ben burdan istanbula kosarım, o yüzden bi nadasa yatıyorum, yarın uyanayım ve buğra beni arasın
bu gece dünyanın en tatlı kadınları topiğimde toplanmış anlaşılan
nasıl gaza geldim gözlerim bile doldu salak salak:) eksisonsuz'un dediği gibi gidip masasına yumrugumu vurup seviyorum ulan demek istedim. ama diğer yorumları da koydum cebime. olası bir hamlesinde hepsini tek tek tekrar değerlendiriciim
bu arada dün bunu yazıcam diye kör oluyordum :) yazdım yazdım noktayı koyucam telefon kapanmasın mı ! gitti hepsi. ama yok dedim ya anlatıcam yoksa uyuyamam, gözlerim kan canagı yazdım bitirdim ve huzurla uyudum. ve okurken siz de kör olmayasınız diye bi kaç kez gözden geçirip en fazla bu kadar kısaltabildim yoksa burdan çin'e yol yapıyordum
güzel dilekleriniz tatlı yorumlarınız için minnettarım hepinize..dua edin de güzel gelişmeler olsun ben de gelip size yetiştireyim hemen
ayy inşallah güzel şeyler olur :))
Pff telde kk smileyleri cikmiyor bende :/ en afillilerini gonderdim varsay)
Ay ne guzel benzetmissin :)) hakkaten sirkeeee limooooon derken o kadar cok seyi kacirdiniz ki. Kabul etmeseniz dahi biriniz de tuz nerde bu isin lezzeti sarimsaginda falan dese olaylar yatiscak
Istanbula kosmasan bile biraz bekle o aramadi mi bu sefer sen ara konus adamakilli ( daha once gelemeyen kucukbeyimiz simdi sevgilin var diye hepten geriadim atar)
Sonuc olumlu olumsuz hic farketmez, en azindan aklinda kalmasin.
Aslinda bu cocuga arkadan arkaya ben bile kizginim da beraberken kalbini kirmadi yalniz birakmadi, iyi kotu ne varsa yasa rahatla bari. Yoksa yeni tanistigin kisileri bile onunla kiyaslarken zaman gecip gidecek.
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] belki sevdiğinide özlediğinide soyler. Dualarin tutuyormusdun gece yatarken ettigim dua tutmus olmali ki bugun aradi
Ama oyle zamansiz aradi ki -gerci belki de zamanliydi bardagin dolu tarafından bakarsak- annemle hararetli bi tartisma icerisindeydik, bağırış cagiris.. baktim telefon caliyor, BUGRA ! Telefonu acamadim o an ama sinirim gecti aninda annemden ozur bile diledim
2 saat evvel aradi. Ben de mesaj attim "disardayiz duymadim aradigini eve gecince konuşalım" diye. (Bu kez yalan degil ama gercekten disari ciktik:)
"Gece konusalim o zaman ben de simdi 1-2 saatligine dışarı çıkıyorum" dedi, "gelince haber verirsin" dedim, tamam dedi.
Bursa'da sokakta her yer sokak calgicisi olmus, duydugum her sarki sanki bugra'nin beni aramasinin serefine calinmis gibi Allahim aglaticaklardi beni esek sipalari. Leyla gibi dolana dolana geldim eve.
Gece arasa, "cok ozledim seni aysu" dese cok mu sey istiyorum