unutamamışım eşek herifi :(

bu gece dünyanın en tatlı kadınları topiğimde toplanmış anlaşılan :KK16:

nasıl gaza geldim gözlerim bile doldu salak salak:) eksisonsuz'un dediği gibi gidip masasına yumrugumu vurup seviyorum ulan demek istedim. ama diğer yorumları da koydum cebime. olası bir hamlesinde hepsini tek tek tekrar değerlendiriciim
:KK17:
bu arada dün bunu yazıcam diye kör oluyordum :) yazdım yazdım noktayı koyucam telefon kapanmasın mı ! gitti hepsi. ama yok dedim ya anlatıcam yoksa uyuyamam, gözlerim kan canagı yazdım bitirdim ve huzurla uyudum. ve okurken siz de kör olmayasınız diye bi kaç kez gözden geçirip en fazla bu kadar kısaltabildim yoksa burdan çin'e yol yapıyordum:KK53:

güzel dilekleriniz tatlı yorumlarınız için minnettarım hepinize.. :KK16: dua edin de güzel gelişmeler olsun ben de gelip size yetiştireyim hemen:KK54:

Hadi bakalım hakkında hayırlısı ne ise o olsun gelişmeleri bekleriz artık :KK31:

anlatım güzel olup, türkçe düzgün kullanılırsa okumak ne kadar zevkli oluyor. konunuzu zevkle okudum, kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz.

Böyle adamlardan vazgeçmek öyle kolay değil canım dönmekten bıkana kadar dön ondan sonra belki bitirebilirsin yaşadığın kölelik sana mutluluk veriyor, ben nerdeyse üç yıl oldu biteli dün gece rüyamda gördüm ben ittikçe herif kendini üste mi çıkarmaya çalışıyı beynimde nedir. Çok sinir oldum

merhaba,
önceki konularını da okudum. bence hiç barışma, çünkü sewgi war ewet ama kafa yapısı uymuyor. benim eski sewgilim de böyleydi. 2 güzel sözüyle gönlümü alırdı. benim ayaklarım yerden kesilirdi. ama hep aynı hata, hep aynı tawır. sonunda bitti. we ben böyle sıkıntısız rahat bir hayatı özlemişim. 2 yıl 3 aylık bir birliktelik. hep emeklerime acıdım ama sonunda kendi gözümün yaşına bile bakmadan bitirdim. sana da tawsiyem seni yıpratmasına izin werme.

benim yeni bir birlikteliğim war, we mutluyum çok şükür. umarım senin de öyle olur. son açtığın konuda bahsettiğin adamla da fazla uzatma derim.

Diğer konuda da söyledim anlatım tarzının çok hoş insanı hiç sıkmıyor. İkimizde hala aşısının madem niye başkalarıyla görüşüyorsunuz ki. Barışacaksınız gibi geldi bana ya hadi hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anlatım tarzınıza hayran kaldım gerçekten aşk romanı okur gibi okudum ya lütfen roman yazın bizde okuyalım ya değerlendirin bu yeteneginizi :KK16:

bende bayildim aranizdaki diyologlara:p3saat surduyse konusma demekki biseyler bitmemis ama sizden sonra hayatina hemen birini sokmus olmasi dusundurdu.

Bayılarak okudum gelişmeleri.. :KK9:
Çok tatlısınız.. :KK34:
Şimdi konuya gelecek olursak, başka birini bulmuş felan en çok buna bozuldum ben..
Bilmiyorum bana göre değil bu işler benimki benimle ayrıldığında başkasını bulsaydı sanırım ona bir daha geri dönmezdm. :KK31:
Ama herkes bir sansı hakeder madem çok seviyorsunuz ,geçmişi bir kez oturup konuşun konuyu bir daha açmamak üzere kapatın geleceğe yol alın..
Hakkınızda hayırlısı.. :KK34:

en tatlısını sona sakladım:KK16:

fitille beni fitille yeter ki sen fitille
:KK19:ne desen haklısın, simdi ola ki barıstık iş ciddiye bindi su an gözümün önündeki pembe perde kalkıcak işin gercek rengi o zaman ortaya cıkıcak sorgulamaya baslıycam elbette, sen de cok iyi biliyorsun beni. ama basından beri, o tahmin ettiğimiz kız veya bir baskası kim olursa olsun ona rağmen bi sekilde gidemedi tam anlamıyla, bi arkadasım da dedi, aysu hiçbir erkek birini severken eski sevgilisini aramaz, biri varsa da sevmiyor bu cok net. senden de gidemiyor ama gelemiyor da dedi. (ayrı sehirlerde olmamızın da dezavantajı var maalesef)

basından beri aramızdaki, adile naşit'le münir özkul'un o meshur filmdeki, tursuyu sirkeli mi yapsak, limonlu mu kavgası gibiydi, sanki bi sarılsak gecicekti.. ama sarılamadık o kocaman kopru yüzünden.

bi de son duruma bakınca eşitlenmişiz gibi hissediyorum o biraz içimi rahatlatıyor, o kızı öptüyse beni de öptüler işte
:KK53: off sabahın körü kafamı toplayamıyorum su an:KK9:

yüreğimin sesini dinlersem ben burdan istanbula kosarım, o yüzden bi nadasa yatıyorum, yarın uyanayım ve buğra beni arasın:KK17:

:KK54::KK54::KK54:

Pff telde kk smileyleri cikmiyor bende :/ en afillilerini gonderdim varsay :KK66:)

Ay ne guzel benzetmissin :)) hakkaten sirkeeee limooooon derken o kadar cok seyi kacirdiniz ki. Kabul etmeseniz dahi biriniz de tuz nerde bu isin lezzeti sarimsaginda falan dese olaylar yatiscak :KK66:

Istanbula kosmasan bile biraz bekle o aramadi mi bu sefer sen ara konus adamakilli ( daha once gelemeyen kucukbeyimiz simdi sevgilin var diye hepten geriadim atar)
Sonuc olumlu olumsuz hic farketmez, en azindan aklinda kalmasin.
Aslinda bu cocuga arkadan arkaya ben bile kizginim da beraberken kalbini kirmadi yalniz birakmadi, iyi kotu ne varsa yasa rahatla bari. Yoksa yeni tanistigin kisileri bile onunla kiyaslarken zaman gecip gidecek.

Su gereksiz ve asiri kiskancliklarinizi torpulemek icin bir yardim alin siz bence. Cunku gercekten bana sirke - limon tartismasi yapmayan bir adile nasit ve munir ozkul olabilirsiniz gibi geldi.
Gerci ayri yerlerdeymissiniz. Nasil yardim alacaksiniz bilemedim.

Ama birlikte olmalisiniz gibi geldi yahu. Sirin misiniz nesiniz, kanim kaynadi.
Tek sorun kiskanclik ise bu kiskancligi bitirmek uzere davranislar gelistirin. Bu sebebe yenilmeyin.

bu gece dünyanın en tatlı kadınları topiğimde toplanmış anlaşılan :KK16:

nasıl gaza geldim gözlerim bile doldu salak salak:) eksisonsuz'un dediği gibi gidip masasına yumrugumu vurup seviyorum ulan demek istedim. ama diğer yorumları da koydum cebime. olası bir hamlesinde hepsini tek tek tekrar değerlendiriciim
:KK17:
bu arada dün bunu yazıcam diye kör oluyordum :) yazdım yazdım noktayı koyucam telefon kapanmasın mı ! gitti hepsi. ama yok dedim ya anlatıcam yoksa uyuyamam, gözlerim kan canagı yazdım bitirdim ve huzurla uyudum. ve okurken siz de kör olmayasınız diye bi kaç kez gözden geçirip en fazla bu kadar kısaltabildim yoksa burdan çin'e yol yapıyordum:KK53:

güzel dilekleriniz tatlı yorumlarınız için minnettarım hepinize.. :KK16: dua edin de güzel gelişmeler olsun ben de gelip size yetiştireyim hemen:KK54:

ayy inşallah güzel şeyler olur :))

yazı tarzınız muhteşem.insan sıkılmadan hatta heyecanlanarak okuyor.
bencede barışın.siz bir birinizi seviyorsunuz.eskiden hataları olmuş ama bu ayrılık sürecinde aklı yerine gelmiş.son şans verin.:KK16::KK17:

ayy inşallah güzel şeyler olur :))

Pff telde kk smileyleri cikmiyor bende :/ en afillilerini gonderdim varsay :KK66:)

Ay ne guzel benzetmissin :)) hakkaten sirkeeee limooooon derken o kadar cok seyi kacirdiniz ki. Kabul etmeseniz dahi biriniz de tuz nerde bu isin lezzeti sarimsaginda falan dese olaylar yatiscak :KK66:

Istanbula kosmasan bile biraz bekle o aramadi mi bu sefer sen ara konus adamakilli ( daha once gelemeyen kucukbeyimiz simdi sevgilin var diye hepten geriadim atar)
Sonuc olumlu olumsuz hic farketmez, en azindan aklinda kalmasin.
Aslinda bu cocuga arkadan arkaya ben bile kizginim da beraberken kalbini kirmadi yalniz birakmadi, iyi kotu ne varsa yasa rahatla bari. Yoksa yeni tanistigin kisileri bile onunla kiyaslarken zaman gecip gidecek.

dun gece yatarken ettigim dua tutmus olmali ki bugun aradi:21:

Ama oyle zamansiz aradi ki -gerci belki de zamanliydi bardagin dolu tarafından bakarsak- annemle hararetli bi tartisma icerisindeydik, bağırış cagiris.. baktim telefon caliyor, BUGRA ! Telefonu acamadim o an ama sinirim gecti aninda annemden ozur bile diledim:KK17:

2 saat evvel aradi. Ben de mesaj attim "disardayiz duymadim aradigini eve gecince konuşalım" diye. (Bu kez yalan degil ama gercekten disari ciktik:)

"Gece konusalim o zaman ben de simdi 1-2 saatligine dışarı çıkıyorum" dedi, "gelince haber verirsin" dedim, tamam dedi.

Bursa'da sokakta her yer sokak calgicisi olmus, duydugum her sarki sanki bugra'nin beni aramasinin serefine calinmis gibi Allahim aglaticaklardi beni esek sipalari. Leyla gibi dolana dolana geldim eve.

Gece arasa, "cok ozledim seni aysu" dese cok mu sey istiyorum :KK31:

dun gece yatarken ettigim dua tutmus olmali ki bugun aradi:21:

Ama oyle zamansiz aradi ki -gerci belki de zamanliydi bardagin dolu tarafından bakarsak- annemle hararetli bi tartisma icerisindeydik, bağırış cagiris.. baktim telefon caliyor, BUGRA ! Telefonu acamadim o an ama sinirim gecti aninda annemden ozur bile diledim:KK17:

2 saat evvel aradi. Ben de mesaj attim "disardayiz duymadim aradigini eve gecince konuşalım" diye. (Bu kez yalan degil ama gercekten disari ciktik:)

"Gece konusalim o zaman ben de simdi 1-2 saatligine dışarı çıkıyorum" dedi, "gelince haber verirsin" dedim, tamam dedi.

Bursa'da sokakta her yer sokak calgicisi olmus, duydugum her sarki sanki bugra'nin beni aramasinin serefine calinmis gibi Allahim aglaticaklardi beni esek sipalari. Leyla gibi dolana dolana geldim eve.

Gece arasa, "cok ozledim seni aysu" dese cok mu sey istiyorum :KK31:
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] belki sevdiğinide özlediğinide soyler. Dualarin tutuyormus

X