- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
dun gece yatarken ettigim dua tutmus olmali ki bugun aradi
Ama oyle zamansiz aradi ki -gerci belki de zamanliydi bardagin dolu tarafından bakarsak- annemle hararetli bi tartisma icerisindeydik, bağırış cagiris.. baktim telefon caliyor, BUGRA ! Telefonu acamadim o an ama sinirim gecti aninda annemden ozur bile diledim
2 saat evvel aradi. Ben de mesaj attim "disardayiz duymadim aradigini eve gecince konuşalım" diye. (Bu kez yalan degil ama gercekten disari ciktik:)
"Gece konusalim o zaman ben de simdi 1-2 saatligine dışarı çıkıyorum" dedi, "gelince haber verirsin" dedim, tamam dedi.
Bursa'da sokakta her yer sokak calgicisi olmus, duydugum her sarki sanki bugra'nin beni aramasinin serefine calinmis gibi Allahim aglaticaklardi beni esek sipalari. Leyla gibi dolana dolana geldim eve.
Gece arasa, "cok ozledim seni aysu" dese cok mu sey istiyorum
Ilk aramanin ondan olmasina sevindim! :)
Yuregin temiz ondan boyle...
Hem o kadar icten yazmistin ki herkes hemfikirdi ayni enerji bugraya da gecmis bence
Fakat bu sefer yilmamis, acamadin diye tekrar aramis, ee sansini kaybetti kaybedecek son dakika ataga gecti )
Ben cikiyorum sen disardasin diye kizmadan icten ice birbirinize ofkelenmeden konusmussunuz, aman nazar degmesin!
O bu duruma trip yapar mi bilmiyorum fakat sirke limon demeden toparlayin sonra gelirsin hakkindan p