- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.348
Cok olan her sey bir sure sonra siradanlasir..Yani sen yilda bir kez yat goruyorsun,o haftada 3 kez denize aciliyor.Sen imreniyorsun,o ise sahip oldugu yatin zaman zaman marina da oldugunu bile unutuyor.Zaten problem de orada basliyor.Parayla herseyi aldiginizda alacak bir sey kalmayinca daha fazla afalliyorsunuz,Herseye bir anda sahip oluyorsunuz ve bir anda tuketiyorsunuz.Bir sure sonra bir arabanin digerinden,bir evin otekinden farkli kalmiyor.Parayi herkes ister,ama onlarin yasadigi hayat da magazin sayfalarindaki gibi isil isil degil anliyacagin :)Kızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Onlara bakıp avunacak kadar ahmak değilim... Ayrıca kendi statüm ve hayatımdan çok memnunum , demek istediğim herşey göründüğü gibi değildir, istisnalar kaideyi bozmaz tabi ..Ünlülere aşırı özenmek çocukluk ama onlar mutlu değil falan demek avuntu biraz :)
Dünyaca ünlüleri bilmem ama Türk ünlülerden yakınen tanıdıklarım var bildiğin kafayı yemiş çoğunluğu çok sağlıklı değiller mental olarak para ve ün mutlu olmak için yeterli değil yaniKızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Benim de tanıdığım çok ünlü bir assolist var. Evi çöplük ev gibi ve bütün çalışanlarına küfür ediyor.Dünyaca ünlüleri bilmem ama Türk ünlülerden yakınen tanıdıklarım var bildiğin kafayı yemiş çoğunluğu çok sağlıklı değiller mental olarak para ve ün mutlu olmak için yeterli değil yani
Bu konuları parası olmayan insanlar da yapıyor. Direkt parayla bagdastirip yarısından fazlası diye bir oran vermek iftiraya giriyor diye düşünüyorum. Yanlış yola kaymak daha olası vs deseniz anlarim da bu olmamış yaCok ergence, o yuzden hayir ozenmem.
Bir kere isin icinde okadar para varsa illa ki raydan cikmis oluyorlar. Eminim yarisindan fazlasi uyusturucu, onerilmeyen iliski sekillerini vs milyon kez denemistir , tum pislige bulanmislardir cunku para var, imkan bol, canlari skilmistir bi kere; degisiklik ayagina yapmadiklari sey kalmamistir.
Ben bir oyunun bile hilelisini indirdigim zaman sinirsiz para vs oldugunda oyunu oynamaktan soguyorum cunku amaci kalmiyor?
Surekli bir begenilme arzusu, talebi; elalem ne der'in kallavi hali bana uymaz. Iyi ki onlar gibi degilim yani...
Bir arkadaşımın paylaşımını örnek vermek istiyorum. Şeyma Subaşı'yı takip edip evde triplere giriyormuş eşine, ailesine karşı. Sonra birgün Şeyma "kızımı çok özledim" diyerek gözleri ağlamaktan şişmiş bir video paylaşmış. Hemen akabinde "tamam sizleride üzdüm bir daha böyle üzgün anlara yer yok" diye paylaşım yapmış. Arkadaşım diyor ki o an aydınlanma yaşadım resmen. Kadının benimle paylaştığı kadarını biliyorum. Ötesi yok. Sanırım birebir yüzleşme gibi oldu onun için, şu an böyle takıntısı yok.Kızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Evet parayla bagdastiriyorum cunku herseye sahip olabildiklerinde hayattan zevk almamaya ve sapitmaya basliyorlar. Amaclari kalmiyor. Cabalamalarina gerek kalmiyor. Hersey degerini yitiriyor cunku hersey zaten ellerinde.Bu konuları parası olmayan insanlar da yapıyor. Direkt parayla bagdastirip yarısından fazlası diye bir oran vermek iftiraya giriyor diye düşünüyorum. Yanlış yola kaymak daha olası vs deseniz anlarim da bu olmamış ya
Oluyor sonra dönüp evi süpürüyorumKızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.