Zannettiğiniz kadar mutlu değiller emin olun ..Kızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Her gördüğüne aldanma o kadar ünlü olmak istemezdim çok şükür bizimde dururumuz çok güzel maddi manevi hiç bir sıkıntım yok özel hayat denen bsy var o yüzden ünlü olmak zor ne biliyorsunuz mutlu olduklarınıKızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Benim hiç olmuyor açıkçası.ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Yatlar katlar, lüks mekanlar değil de yurtdisinda mini minnacikkkk minnoş, sakin kasabalardan birinde yaşamaya özeniyorum ben sadece, belki bir ada...
Sen senden düşük olanaklı insanlara baktın mı hiç bsksaydin ozenmezdinKızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Şeyma yi takibi biraksan yeterli aslında....Kızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Kim istemez yatı katı olsun ama imkanlar dahilinde yaşıyoruz napalım. Ben o tip sayfalar takip etmiyorum huzur cehaletteKızlar çok saçma biliyorum ama burası saçma düşüncelerimizi birbirimizle paylaşıp akıl danışma yeri değil mi? Bu sosyal medya çok kötü bir şey. Ama dünyayı, modayı, haberleri de ne bileyim oradan takip ediyorum hep. Dolayısıyla sosyal medyadan ayrılamıyorum. Ama ünlülerin hayatları (ünlüler derken dünyaca ünlü), yatlar, katlar, mutlu ilişkileri, süreki lüks yerlerde foto paylaşmaları. Sürekli çok mutlu görünmeleri. Evet bunları takip etmek yerine açlıktan ölen, savaşlarda ailelerini kaybeden insanları görsek halimize şükrederiz ama sizin hiç “vay be, ne hayatlar var, her istediklerine sahipler” dediğiniz olmuyor mu? Fikirlerinizi merak ediyorum.