- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır şu an okuyorum istediğim bölümü kazanamadım tekrar girmeye de cesaretim yokÜniversite sınavına bu sene girecek misin
çok haklısın ama şu an çevremde hiç kimsenin olmaması beni çok üzüyor..hayatta hersey var onube bak Allah a dayan.. Sevdigin biri cikar karsina iyiji evlenmedin ..her olanda hayirlar vardir.. Hayat bir erkegi sevmek degil sadece bunu zamanla anliyacaksin
AhahahaGeldim kızlar, devamını anlatıyorum. Kusura bakmayın yanlışlıkla konuyu gönderdin bitirmeden.
Komşumuzun oğlu sosyal medya hesaplarımı bulmuş. Sevgilim olduğunu anladı. Gidip sevgilimle konuşmuş. Birbirlerini beğenmişler ve sevgili olmuşlar. Erkek arkadaşım ve komşumdan ayrılmak istemiyorum ama erkek arkadaşım benden ayrılmak, komşumdan ayrılmamak, komşum da erkek arkadaşımdan ayrılmak benden ayrılmamak istiyor. Bu konuyu nasıl çözerim lütfen yardım edin, içim çok yanıyor
Kınamayın, başıma gelmez demeyin. Ben de öyle derdim ama bakın “Allah belamı verdi”
-Son
Ikiside aldatmis sevgililerini sonra sevgili olmuslar simdi onlarda ayrilmis.Özet yok mu hanımlar
Bende gercek sandim. Kafam yandiYok valla anlamış değilim kafam karıştı , ciddi ciddi yazmış ama acaba konu sahibi kim .
gerçekten haklısın lan yazdıklarımı bir de kendim okudum rezillik çok teşekkürler dsjfjjeBi iliskinin ancak bu kadar suyu cikarilabilirdi. O ne ya. Arada baska erkekler baska kizlar... Boyle iliski mi olur. Her boku yapip sonra birbirinizi affediyorsunuz. Anladik hastasin da bu ne kardesim. Bi kendine gel. Ceki duzen ver kendine.
Sorsana kimimizin kimi var ki ?çok haklısın ama şu an çevremde hiç kimsenin olmaması beni çok üzüyor..
sen de çok haklısın ..Sorsana kimimizin kimi var ki ?
olsun var olman yeter ...............Beynim yandı okurken. Anlamadım.
Aaa ne kadar yapıcısın. Bak gönlümü çeldin. Umarım her şey dilediğin gibi olur.olsun var olman yeter ...............
gerçekten haklısın lan yazdıklarımı bir de kendim okudum rezillik çok teşekkürler dsjfjje
bütün yazdıklarıma aldatmalara aldatılmalara takmadın lan kelimesine mi taktın ? djskjfLan mı?
bütün yazdıklarıma aldatmalara aldatılmalara takmadın lan kelimesine mi taktın ? djskjf
allah allah garip . biraz karmaşık yazmış olabilirim ama yarısına kadar da okuduğun için teşekkürlerBana ekşiden fırlamış gibi geldin, ondan o kısma takıldım.
Konunun yarısından sonrası da beyin yakıyor okuyamadım.