- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
ay zevkler ne farkli olabilior:) Tryamorcum genelde seninle tutuor bizim zevkler aslinda bunda tutmadi hihihi. ben de kaslarina hayranim boole kaslarim olsa daha ne isterdim dicem ama daha cok sey var istedigim bu kaslar da onnardan biri heuhue
ay zevkler ne farkli olabilior:) Tryamorcum genelde seninle tutuor bizim zevkler aslinda bunda tutmadi hihihi. ben de kaslarina hayranim boole kaslarim olsa daha ne isterdim dicem ama daha cok sey var istedigim bu kaslar da onnardan biri heuhue
benim kızımın saç rengi hatta bunun 1 ton falan açığı tam olarakbende çok beğeniyorum bu rengi.hem doğal hali güzel duruyor hemde üstüne sarı renk paket attırsan bile çok doğal duruyor sanki gerçekte de sarışınlarmış gibi zaten bu renk saçı olanlar çok beyaz tenli oluyolar ve her renk saç gidiyor böylesine
Rachel Hurd Wood hep öyle doğal kalsaymış keşke. Bu tarzını sevmedim.
isabeli fontana çok hoş ve kendine has sağlam karakterli gösteren bir güzel işte koyu renk saçla açık renk gözün zıt uyumunda ortaya çıkan güzellik
bambamcım en çok koyu renk saç yakışmış bence kemik yapısı harika gerçekten ağız burun dudak kaş göz her şeyi harika
suanki hali koyu sacli begendigin gibi. siyah sacli hali de cok hos ama cok foto oldu eklemedim :) yuzu gercekten cok guzel o yuzden ne yapsa yakismis yahu
Diana Gartner in yuzu harikaher renk ve sekil sacla sahane bi surat. kusursuz bi kemik yapisi var bence.
Bende daha önceden bunu koymuştum canım .Tam benim beğeneceğim tarzda
Diana Gartner in yuzu harikaher renk ve sekil sacla sahane bi surat. kusursuz bi kemik yapisi var bence.
aaaaa pardon cnm unutmusum ben de bu fotoyu bir yerden hatirliorm diordum :26: :18:
gercekten ozellikle bu polaroidlerde cok tatli cok doal
Sorun değil canım benimmmm.Bende bazı zaman unuttup tekrardan eklediğim oluyor
Daha önce Naz Elmas'ı ekledim mi kızlar :44: Neyse bayılıyorum bu kıza
Sizce hangi saç rengi daha çok yakışmış ?
Melekli taçtan bende de var
Burda güzel çıkmamış :44:
naz elmas bence de hos. ben acik renk saclari daha cok yakistiriorm ona koyu sacla yuzu genis yuvarlak duruor bence ama gene de hos her haliyle.
Bence saçın rengiyle alakalı değil=)Siyah saçlı döneminde kiloluydu.Candan Öte dizisnin başında kızıldı zapzayıftı.Yavaş yavaş kilo aldı,yüzü doldu işte o dönemlerinde saçlarını siyah yaptı.
Ben de çok beğeniyorum Nazı.Bütün saç renkleri yakışıyor bence..
koyu saçla yüzü nasıl yuvarlak duruyo ki:26::26:
ben en çok kızıl ve tonlarını yakıştırıyorum naz'a.yüzü çok tatlııııı