Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

koyu saç yüzü yuvarlak göstermez aksine daraltır.mesela uzmanlar yuvarlak yüzlü kadınlara daha çok saçın üst tarafına biraz daha açık ton kullanmayı tavsiye ederler(yani daha sık paket atarak orayı çok hafif açarlar)böylelikle yanlar biraz koyu olduğu için yüzü daha ince üst açık olduğu için yüzü daha uzun gösterir.ince yüzlülerede bu uygulamanın tersini önerirler.tıpkı makyajda yapılan yüz kontürleme tekniği gibi.koyu yerleri geri çekip açık yerleri ön plana çıkarmak

Ay ben bunları hiç bilmiyordum:26: .mavis81 bunu resimlerle,örneklerle anlatabilir misin ?

dita von teese çok hoş bir hatun bembeyaz bir ten ve böylesine düzgün bir vücut üstelik siyah saçlar kırmızının en çok yakıştığı kadınlardan

dita-von-teese2.jpg

wonderbra-by-dita-von-teese-first-look-pictures.jpg

DitaVonTeese3.jpg

image1xl.jpg

Dita%20von%20Teese%20as%20Santa.jpg

dita-von-teese-20071130-344230.jpg

dita-von-teese-poker-stars.0.0.0x0.432x703.jpeg

Son düzenleme:
dita von teese çok hoş bir hatun bembeyaz bir ten ve böylesine düzgün bir vücut üstelik siyah saçlar kırmızının en çok yakıştığı kadınlardan

bence bu kadın çoook itici.beli çok tuaf bi incelikte...yüzüde hoş değil.ince dudaklar..yok ya:KK37:...beyaz ten dışında bi güzellik göremedim beeeeeeee tuba ceren.....

bence bu kadın çoook itici.beli çok tuaf bi incelikte...yüzüde hoş değil.ince dudaklar..yok ya:KK37:...beyaz ten dışında bi güzellik göremedim beeeeeeee tuba ceren.....

ben kalın dudakları beğenmiyorum o yüzden bana itici gelmedi ama ben zaten yüzünün güzel olduğunu söylemedim vücudu ve teni çok güzel diye paylaştım.

dita von teese'in suratını ben de hiç beğenmiyorum.

suratta değil vücutta olay

Nazz ın yüzünü hiç beğenmediğini belirtmesi üzerine ben de beğenmediğimi söyledim. Sen saç ve kırmızıdan bahsettiğine göre yüzünü de beğenmişsin belli ki. ;D Vücudu da güzel değil benim için ya neysee... :KK51:

yoo yüzünü beğenmedim ama kırmızı çok yakışmış siyah saçta çünkü beyaz tenli birisine siyah saç ve kırmızı yakışır.ben vücudunu ve tenini beğendim güzellikte her şeyi yüz olarak algılamıyorum ben.

şöyle siyah boyalı saçlar bir de üstüne kırmızı ruju hiç beğenmiyorum ya, basit gösteriyor kadını:KK19:

yoo yüzünü beğenmedim ama kırmızı çok yakışmış siyah saçta çünkü beyaz tenli birisine siyah saç ve kırmızı yakışır.ben vücudunu ve tenini beğendim güzellikte her şeyi yüz olarak algılamıyorum ben.

Güzellik algısından bahseden kim yaa... Konuyu nereye çektin. :KK52::KK52: Nokta.

Güzellik algısından bahseden kim yaa... Konuyu nereye çektin. :KK52::KK52: Nokta.

hayır yani yüzünü beğenmişssin demekki gibi bir yorum getirince beğenmem için illaki yüzünü beğenmem gerekiyormuş gibi gözüküyor o yüzden söyledim.bencede çok uzadı zaten neyse.

Nazz ın yüzünü hiç beğenmediğini belirtmesi üzerine ben de beğenmediğimi söyledim. Sen saç ve kırmızıdan bahsettiğine göre yüzünü de beğenmişsin belli ki. ;D Vücudu da güzel değil benim için ya neysee... :KK51:

aynen vücutta da bi çekicilik yok..ama herkes aynı güzelliği beğenecek değil ya...:KK69:

Ben siyah saç ,renkli göz beyaz ten 3 lüsünü çok severim ama Dita von teese'in rengi sarı -beyaz .Pembe- beyaz olsa belki gözüme daha hoş görünebilirdi .Neyse korse tarzı büstiyere aşık oldum :KK61:tam benlik :KK69::KK69:

şöyle siyah boyalı saçlar bir de üstüne kırmızı ruju hiç beğenmiyorum ya, basit gösteriyor kadını:KK19:

Yok artıkkkkkkkkk :KK51:Hangi kadını basitleştiriyormuş ?Genelleme yanlış kadından kadına farkeder bu .

Son düzenleme:
Ay ben bunları hiç bilmiyordum:26: .mavis81 bunu resimlerle,örneklerle anlatabilir misin ?

tatlım yüz kontürleme diye googleda aratırsan karşına çok yazı yada video çıkacaktır.saç olarakta kalite bir kuaföre danışırsan yardımcı olacaktır(saç tasaramı yapanlar daha iyi bilirler)hatta sanırım uzman tv de bir kuaförde bahsediyordu bu uygulamadan ordanda izleyebilirsin:KK34:ben yaptırmadım ama böyle hilelerle daha hoş görünen kişiler tanyorum:KK34:benim kuaförüm bir fuarda petek dinçözle karşılaşmış saçları ıslakken berbat görünüyor hayatta istemessin o renk diyor ama fönleyince süper duruyormuş.yani öyle bizim gibi boya ve çık değil onlarınki:KK58:adamlar bildiğin tasarım yapıyolar saça nereye ışık koyacaz nereyi açacaz yada koyulaştıracaz ve harikalar yaratıyolar:KK9:

Güsel üstüne türka şoraydan başkasını tanımam,öyle güselini daha görmedim öyle göz öyle kaş budur doğal güzellik $guzel_gozlu_kadin_turkan_soray.jpg $TURKAN-SORAY-HEY-POSTER__17952600_0.jpg $turk_sinemasinin_sultani_turkan_soray.jpg $Turkan-soray-img-0295.jpg

Tabii gözler başka ama o burun, o yüz yapısı olmasa gözlerin de bir önemi olmazdı. :KK49:

Sonuç olarak mükemmel ötesi güzel ama doğal demeyelim. Gerçi çok doğal görünüyor, kim yapmışsa estetiğini harikalar yaratmış. :KK69::KK69:

X