Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Tuğba asıl ben senin yazdığını yanlış okumuşum canım .Dünden beri saç renkleriyle içli dışlı olduğum için herhalde =)))))))))) Kendime koptum =)

Neyse kızın saçları boya mı aaaaaaay bende aynısından istiyorum =(

Son düzenleme:
Ben şu an orjinal olduğunu yazmadım ki :44: yanlış okumuşsun. Bak ne yazmışım =)"Benim saçlarda bir an önce uzasada orjinal rengime dönsem "

hımm ben bu rengi için anladım şu anki saçıda buna yakın gerçi.

Son düzenleme:
Bu saç rengi boya mı yani:44: çok doğal duruyor Bu renkle ilgili topik bile açtım ama tık yok Kimse bilmiyor herhalde .

bilmem ki bir arkadasım buna çok benzer bir renge boyattı saçlarını ama doğalda olabbilir tabi

Son düzenleme:
Rachel Hurd Wood. Cocuksulugu, masumlugu, hic yaslanmayacakmis gibi duran tipi... Ve tabi ki gözleri...

Son düzenleme:
Saç renginde ,dolgunluğuda harika ama çok uzun yaw =)

Pelin Karahan'nın orjinal saç rengi çok tatlı .Benim saçlarda bir an önce uzasada orjinal rengime dönsem

benim kızımın saç rengi hatta bunun 1 ton falan açığı tam olarakbende çok beğeniyorum bu rengi.hem doğal hali güzel duruyor hemde üstüne sarı renk paket attırsan bile çok doğal duruyor sanki gerçekte de sarışınlarmış gibizaten bu renk saçı olanlar çok beyaz tenli oluyolar ve her renk saç gidiyor böylesine

Benimde ana rengim o tonlarda.Bin pişmanım boyattırdığıma insanın doğal saç rengi gibisi yok

Asumanın bacakları çok düzgün

yüzü çok güzelmiş fiziği ceset torbası gibi heran yıkılcak gibi duruyo çok zayıf ama gözlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…