dita von teese çok hoş bir hatun bembeyaz bir ten ve böylesine düzgün bir vücut üstelik siyah saçlar kırmızının en çok yakıştığı kadınlardan
bence bu kadın çoook itici.beli çok tuaf bi incelikte...yüzüde hoş değil.ince dudaklar..yok ya...beyaz ten dışında bi güzellik göremedim beeeeeeee tuba ceren.....
dita von teese çok hoş bir hatun bembeyaz bir ten ve böylesine düzgün bir vücut üstelik siyah saçlar kırmızının en çok yakıştığı kadınlardan
bence bu kadın çoook itici.beli çok tuaf bi incelikte...yüzüde hoş değil.ince dudaklar..yok ya...beyaz ten dışında bi güzellik göremedim beeeeeeee tuba ceren.....
ben kalın dudakları beğenmiyorum o yüzden bana itici gelmedi ama ben zaten yüzünün güzel olduğunu söylemedim vücudu ve teni çok güzel diye paylaştım.
dita von teese'in suratını ben de hiç beğenmiyorum.
suratta değil vücutta olay
suratta değil vücutta olay
Nazz ın yüzünü hiç beğenmediğini belirtmesi üzerine ben de beğenmediğimi söyledim. Sen saç ve kırmızıdan bahsettiğine göre yüzünü de beğenmişsin belli ki. ;D Vücudu da güzel değil benim için ya neysee...
şöyle siyah boyalı saçlar bir de üstüne kırmızı ruju hiç beğenmiyorum ya, basit gösteriyor kadını
yoo yüzünü beğenmedim ama kırmızı çok yakışmış siyah saçta çünkü beyaz tenli birisine siyah saç ve kırmızı yakışır.ben vücudunu ve tenini beğendim güzellikte her şeyi yüz olarak algılamıyorum ben.
Güzellik algısından bahseden kim yaa... Konuyu nereye çektin.Nokta.
Nazz ın yüzünü hiç beğenmediğini belirtmesi üzerine ben de beğenmediğimi söyledim. Sen saç ve kırmızıdan bahsettiğine göre yüzünü de beğenmişsin belli ki. ;D Vücudu da güzel değil benim için ya neysee...
şöyle siyah boyalı saçlar bir de üstüne kırmızı ruju hiç beğenmiyorum ya, basit gösteriyor kadını
Ay ben bunları hiç bilmiyordum:26: .mavis81 bunu resimlerle,örneklerle anlatabilir misin ?