Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzü çok güzelmiş fiziği ceset torbası gibi heran yıkılcak gibi duruyo çok zayıf ama gözlerrr
Ama bu zayıflık ona yakışmış sanki. Mesela Megan Fox'ta çok biçimsiz duruyor ama böyle profesyonel mankenlere yakıştırıyorum ben nedense böylesi zayıflığı, belki de yüzünden hiçbir şey kaybetmedikleri için. Yüzü çökük olsa kötü görünürdü.
Margaryta Senchylo gözleri dudakları, yüz yapısı, vücudu çok güzel.
Ama bu zayıflık ona yakışmış sanki. Mesela Megan Fox'ta çok biçimsiz duruyor ama böyle profesyonel mankenlere yakıştırıyorum ben nedense böylesi zayıflığı, belki de yüzünden hiçbir şey kaybetmedikleri için. Yüzü çökük olsa kötü görünürdü.
mankenlerde zayifligi ben de begeniorm katiliorm cnm. ben zaten zayiflik begeniorm hastalikli durmadigi surece tabi. hatta meganin fizigini de begeniorm ama yuzu cok cokmus o acidan kotu duruor onda bence de. yuzden kaybetmeden zayif olabilen hatunlar sansli bence. malesef benm de yuzumden gidior (
nathalie delon çok güzel bir yüze sahpmiş.çok asl bir duruşu var
natalia vodianova için kim derki 3 çocuk annesi?çok güzel göz-kaş kombinasyonuna sahip bir model.
Kaşları çok kötüymüş ama.