Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

yüzü çok güzelmiş:nazar: fiziği ceset torbası gibi heran yıkılcak gibi duruyo çok zayıf:KK53: ama gözlerrr:KK69: :nazar:

Ama bu zayıflık ona yakışmış sanki. :KK31: Mesela Megan Fox'ta çok biçimsiz duruyor ama böyle profesyonel mankenlere yakıştırıyorum ben nedense böylesi zayıflığı, belki de yüzünden hiçbir şey kaybetmedikleri için. Yüzü çökük olsa kötü görünürdü. :KK31:

Son düzenleme:
Ama bu zayıflık ona yakışmış sanki. :KK31: Mesela Megan Fox'ta çok biçimsiz duruyor ama böyle profesyonel mankenlere yakıştırıyorum ben nedense böylesi zayıflığı, belki de yüzünden hiçbir şey kaybetmedikleri için. Yüzü çökük olsa kötü görünürdü. :KK31:

evet yüzden bişey kaybetmemiş bacakları çok zayıf geldi bana ahh o meganda biraz kilo alsa artık:63:

Margaryta Senchylo gözleri dudakları, yüz yapısı, vücudu çok güzel.

ahhh bayildim bayildimmmmm harika bi kiz :KK69::KK71::KK71:

mankenlerde zayifligi ben de begeniorm katiliorm cnm. ben zaten zayiflik begeniorm hastalikli durmadigi surece tabi. hatta meganin fizigini de begeniorm ama yuzu cok cokmus o acidan kotu duruor onda bence de. yuzden kaybetmeden zayif olabilen hatunlar sansli bence. malesef benm de yuzumden gidior :KK43:(

bu kadar zayıflık çok sağlıksız bir görüntü bence.ve hiçbi çekiciliği de yok .

fiziği çok kötü kesinlikle hele o bacakları aman allahımmmm

nathalie delon çok güzel bir yüze sahpmiş.çok asl bir duruşu var:KK16:

sbdelonn.jpg

3577567557

4507-2131.gif

10908828_gal.jpg

4346370590_0db87670b9.jpg

4507.gif

tamam biliyorum, bu kadın çok çirkin be diyeceksiniz, ama bu kadının çatlak hallerini seviyorum,
tam bir zır deli, marjinal hatunlardan. ve yüzü bana anneannemi hatırlatıyor :KK52:

helena-bonham-carter.jpg

3483helena-bonham-carter.jpg

500full.jpg

helena-bonham-carter-bellatrix.jpg

helena_bonham_carter-pregnant.jpg

mankenlerde zayifligi ben de begeniorm katiliorm cnm. ben zaten zayiflik begeniorm hastalikli durmadigi surece tabi. hatta meganin fizigini de begeniorm ama yuzu cok cokmus o acidan kotu duruor onda bence de. yuzden kaybetmeden zayif olabilen hatunlar sansli bence. malesef benm de yuzumden gidior :KK43:(

Di mi yaa çok şanslı vücudu çıtır gibi olup da yüzden hiçbir şey kaybetmeyenler. Ama olsun o kadar zayıf olmadan sımsıkı ve formda bir vücutla da harika görünürüz biz. :KK24:

nathalie delon çok güzel bir yüze sahpmiş.çok asl bir duruşu var:KK16:
4346370590_0db87670b9.jpg

Eskiler başkaa... Ben de beğendim bu kadını. Çok hoşmuş.

Helena Bonhem Carter çirkin değil ki , sadece kendini çirkinleştiriyor.
Marla karakterinden beri dikkatimi çekiyor,marjinal bir hatun ,özellikle ses tonu harika

Bende Marla karakterinden bende etkilenmiştim ama Helena ya karşı herhangi bir sempatim yok.:KK50:

Son düzenleme:
natalia vodianova için kim derki 3 çocuk annesi?çok güzel göz-kaş kombinasyonuna sahip bir model.

NataliaVodianova.jpg

3245069155

Vodianova_J22158.jpg

2871974567_99df264640.jpg

vodianova4.JPG

Natalia_Vodianova_719252a.jpg

Natalia_Vodianova_719253a.jpg

82 liymiş.Çok beğeniyorum bu kızı .:KK69:Kusursuz bir yüzü var .

Son düzenleme:
Kaşları çok kötüymüş ama.

ay zevkler ne farkli olabilior:) Tryamorcum genelde seninle tutuor bizim zevkler aslinda bunda tutmadi hihihi. ben de kaslarina hayranim boole kaslarim olsa daha ne isterdim dicem ama daha cok sey var istedigim bu kaslar da onnardan biri heuhue :KK52::KK52:

Son düzenleme:
X