Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

O açıdan kastedmiştim zaten burun estetikli biliyorum ama en eski resminde sadece burun farklı diğer yerler aynı tabi makyajla çok değişir insan bu benim beğendiğim bir yüz tipi çok güsel o gözler renkli deil ama bin basar renkliyee

Gözlerin güzel olması için renkli olması gerekmez ki zaten, şekil çok çok önemli. Bizim sınıfta bir kız var masmavi büyük gözleri var ama şekli hiç güzel değil, kirpikleri aşağı doğru falan kimse ona ne güzel gözlerin var dememiştir bugüne kadar. Şekil kötüyse o gözler fostur her zaman.

doğal güzel sanardım...burun estetikliymiş.kirpiklerini de takmaymış.....gerçi bakışları öyle güzel olmasa ne yaparsan yap yine de güzel olmaz....

bence eğer bu türkan sultansa öyle sadece burunla kalmamış gibi.kaşları çok kavislidir normalde buda gözlerini daha çok ön plana çıkarır onun ama burda çok aşağıda duruyor belliki onuda kaldırtmış sonra üst dudağı daha dolgun değilmidir bu kadının oysa burda ince kalmış burnuda gerçekten çok çirkinmiş ya öyle böyle değilaçıkçası ben sadece gözlerini benzetebildim bişey soracam bu şekilde mi ünlü olmuşyoksa önce operasyonlar sonra şöhretmi gelmiş:82:

daha önceleri söylemek ne kadar doğru ama üstsüz bir iki resminii gördüm.kendisine hayran olduğumdan dolayı fotoğraf araştırırken..

görünce de çok büyük hayal kırıklığına uğradım.bu fotoğrafları da çok zor buldum..ama sonradan pişman olmuştur diye düşünüyorum.ama bu durum beni üzdü

ama estetikli hali tam bir afet....

Son düzenleme:
daha önceleri söylemek ne kadar doğru ama üstsüz bir iki resminii gördüm.kendisine hayran olduğumdan dolayı..

görünce de çok büyük hayal kırıklığına uğradım.bu fotoğrafları da çok zor buldum..ama sonradan pişman olmuştur diye düşünüyorum.yine de bu durum beni üzdü çok

iyi ki yaptırmşş zira tam bir afet olmuşş

Son düzenleme:
mrb kızlar dikkatimi çekti bende çok severim türkan şorayı ama görnce şok oldum dişleride sonradan yapılmış galiba belli önler tavşan gbi dişlek ben size lady gaganın resmini eklemeye çalışıcam becereblirsem belkide başka biryerde görmüşsnünzdr

üstsüz halinde ne varki ya:44:dekoltede göğüsleri gayet güzel görünüyoryoksa odamı estetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…