Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

eğer gözleri kendi rengiyse ben rengini beğendim sadece

evt cnm kendi gozleri cok guzel bir bal rengi - ela oole bisi cok hosuma gidior.
kardesini de begeniorm bu kizin onun da gozleri cok guzel :)
ashlee simpson. ailece guzeller hihihi

burada da solda ashlee sagda jessica.
ben jessica nin kilo almadan onceki hallerini daha cok begeniordum ama simdi de guzel kadin kesinlikle.

Son düzenleme:
evet canım ben genelde büyük göğüslü kadınları daha çok beğeniyorum ve gözleri gerçekten çok hoş...

cameron un yanaklarını çok beğeniyorum.gülüşünüde çok seviyorum makyajsız kötüde olsa bu halleri çok tatlı

cnm bu nası bi çorap bende alayım benimde diz kapağımın arkasında çatlak var çok sinir ediyolar beni yaa ajda pekkanın çoraplarını bende duymuştum ama markasını söylememişlerdi ben ayrıca zayıf çıta gibi bacak hiç sevmem

angelina jolie'nin yüzünü çok beğeniyorum =)

Eklentiler

• $4-angelina-jolie.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 56
cameron un yanaklarını çok beğeniyorum.gülüşünüde çok seviyorum makyajsız kötüde olsa bu halleri çok tatlı

cameron benim idolüm:)ona benzemeyi çok isterdim açıkçası.çoook güzel bir kadın bencede.onun için saçlarımı platin sarıya boyattım .yeşil ela lens almayı düşünürken onun maviş gözlerine tekrar bakınca kararımı değiştirip mavinin platin rengi saçta çok daha iyi durduğunu farkettim.şimdi çok doğal duran bir mavi lens bulabilirsem alıcam.tabi onun gibi olamam ama belki yerli cameron denilen bir kadın varya azcık onun gibi olabilirim:82:

angelina jolie'nin yüzünü çok beğeniyorum =)

bu kadının dudakalarına bütün dünya bayılıyor sanırım.ben bir türlü sevemedim dudaklarını ya bana çok abartı geliyor köfte gibi dudakları:76:ama yüzü güzel fena değilamaaaa brad pittt ondan daha güzeeeeeel:81:

evet canım bir araştır mutlaka vardır bu tarz çoraplar.hatta ajda pekkan hatırlarsan bir konserine mayoyla çıkmıştı orda vücut çorabı kullanmıştı.o zamanki söylentilerde sanırım ten yada pentinin özel üretimi olduğu söylenmişti.belkide dedikodudur bilemiyorum.bildiğim vücudu daha güzel gösteren çoraplar mutlaka vardır tatlım:13:

Senin gibi düşünen ben dahil dünya kadar insan var. Ben de beğenmiyorum...
Tek güzel yeri burnu o da yapma zaten

hihi ben deil valla ben kucuk goguslu fizikleri daha hos buluorm

bende öyle zaten beren saati beğendiğim için nasıl kızlardan hoşlandığım ortaya çıkıyodur sanırımama ben az önce baktımda mariah carey inkiler benimkileri döver :92:neyseki onunki kadar yokmuş sanırım 1 beden daha küçük .e ne yapalım bunada şükür:92:

ben de bereni cok begeniorm. cnm ya senin profil fotondan minyon citi piti oldugun belli eminim vucuduna oranlidir azcik buyuk azcik kucuk farketmez o kdr degisim kiloya gore de oluor hem sen annesin de :13:

angelina mükemmel bi varlık... küçüklük fotoğraflarında da burnu her yeri apaynı duruyor.hiçbir fark yok:93:

bende keeley hazell in göğüslerini çok beğeniyorum fiziğide çok güzel 2009 da en güzel göğüslü kadın seçilmişti zaten ama resim eklemeyi bilmiyorum biriniz eklerseniz sevinirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…