eğer gözleri kendi rengiyse ben rengini beğendim sadece
maşallah hep iri göğüslü kadınlardan hoşlanyosunuz kızlar:)
ya herkese muhalefet gibi görünmek istemiyorum ama seda sayanın bacakları çok kalın yataş gibi görünmesinide giydiği çoraplara borçludur tabiki canım ajda pekkan onun annesi yaşında ama oda bir vücut çorabı giyiyor fıstık gibi oluyor kırışıklıkları varsada belli olmuyor o zaman. bence ondan daha güzel oluyo hiç değilse vücut hatları daha güzel
cameron un yanaklarını çok beğeniyorum.gülüşünüde çok seviyorum makyajsız kötüde olsa bu halleri çok tatlı
angelina jolie'nin yüzünü çok beğeniyorum =)
cnm bu nası bi çorap bende alayım benimde diz kapağımın arkasında çatlak var çok sinir ediyolar beni yaa ajda pekkanın çoraplarını bende duymuştum ama markasını söylememişlerdi ben ayrıca zayıf çıta gibi bacak hiç sevmem
bu kadının dudakalarına bütün dünya bayılıyor sanırım.ben bir türlü sevemedim dudaklarını ya bana çok abartı geliyor köfte gibi dudakları:76:ama yüzü güzel fena değilamaaaa brad pittt ondan daha güzeeeeeel:81:
hihi ben deil valla ben kucuk goguslu fizikleri daha hos buluorm
bende öyle zaten beren saati beğendiğim için nasıl kızlardan hoşlandığım ortaya çıkıyodur sanırımama ben az önce baktımda mariah carey inkiler benimkileri döver :92: neyseki onunki kadar yokmuş sanırım 1 beden daha küçük .e ne yapalım bunada şükür:92:
Senin gibi düşünen ben dahil dünya kadar insan var. Ben de beğenmiyorum...
Tek güzel yeri burnu o da yapma zaten
angelina nın burnu doğal gençlik resimlerine bakın hepsinde aynı.
angelina mükemmel bi varlık... küçüklük fotoğraflarında da burnu her yeri apaynı duruyor.hiçbir fark yok:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?