Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Angelina'nın burnunda estetik var...
İddia etmeyin lütfen emin olmasam söylemem herhalde
bende keeley hazell in göğüslerini çok beğeniyorum fiziğide çok güzel 2009 da en güzel göğüslü kadın seçilmişti zaten ama resim eklemeyi bilmiyorum biriniz eklerseniz sevinirim kızlar
angelina jolie nose job die google da aratinca cikior zaten
ay sunu da soyliyim bence her hali cok guzel zaten cok ufak bir mudahele olmus :))
bilmiyorum yüz hatları zamanla değişebiliyor aradan yıllar geçmiş bana pek estetk gibi gelmedi :S
angelina jolie nose job die google da aratinca cikior zaten
ay sunu da soyliyim bence her hali cok guzel zaten cok ufak bir mudahele olmus :))
farkı göremiyorum canım
şimdi bu hali güzelmi gerçektenzenci dudağı gibi dudakları var.okadar bakımla bide kendi beyaz olduğu için biraz düzgün duruyor bence.(yani şuan ki hali)sırf beyaz kadın zenci dudak diye farklı göründüğü için beğenildiğini düşünüyorum.zaten farklı olunca hep özel oluyorsun.gerçektende zevkler ne kadarda farklı dimi:13:bana soracak olursan ukalalık etmek istemem ama ben bu halinden 10 kat daha güzelim
[/ATTACH] bu iki hali ni benzetebilmek ve her iki halinede muhteşem diyebilmek benim zevkime göre imkansız ötesi:)yani yeni hali sarayın prensesi eski halide soytarısı olabilir ancak.