Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar beren için 34 bedendir diye bi ibare var.. :S safsata gibi geliyor bana..
tamam zayıf yani ama o kadar da değil bence.yüzü güzel fiziği de taktırdığı silikondan snra daha iyi oldu..ama biraz kalça eksiği var bence
tatlisim ben de 34 bedenim bir arkim var o da 34 ama benden cok daha zayif ama ayni bedeniz. yani 34 u tam doldurmuor ben tam 34 dolduruorm diebilirim. bence ben de cok zayif durmuorm genelde oole derler de ben yuzumden dolayi kilo almak istiorm o ayri sempatiksalakcinni yani degisebilir 1 beden cok bi fark yok 34 ile 36 arasinda zaten bence ama beren bana tam 34mus gibi gorunuor :hulya: ille cok zayif gorunmeyebilir ama kemik yapisi ve genel genislik ile ilgili olabilir.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hiç bilemiyorum .ben az daha dolgun seviyorum aşkı memnu da daha zayıftı şimdi almış birazcık gene daha ii duruyoo
Beren'in göğüsleri silikon mu,bilmiyordum sempatiksalakcinni
bilmiyorum artık cnm :) boy olarak bazıları çok abartıyo.. gerçi bu tiplerden her yerde var.burda da var başka yere 1.70 yazıyo snra başka bi topiğe daha giriyo 1.75 im felan diyolar.bu kandırmak oluyo hem karşıyım hem dekomik bi durum oluyo.neysen osun işte yaaa niye kandırıyolarsa kendilerini ve insanları.takıntı işte.neyse konu dışına çıktımm
bambamcım fiziğin onun gibiyse hiç kilo alma canım yüzün gayet hoş zaten hiç takılma tatlişimolumunekankayizsmile.keşke bende biraz zayıflasamda doğum öncesi halime dönsem.valla kıskandım bak yine siz zayıfları:sinifsinif:
biri beren saatmi dedizemuszemus bana göre şuan türkiyedeki oyuncuların en güzeli oŞeniz bir kere çok doğal biryüzü var kaşları bile pek alınmamış saçları boya değil gözleri hiç demeyim gitsim:asigim:kuğu gibi kız bence.erkek olsam kesin onun gibi biriyle evlenirdim bena.s.
boyu 1.63-64 civarı cnm :) yani senle çok farkı yok
göğüsleri silikon kesin bilgi benimkisi :) biliyorum ..