• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

beren saatin gozleri kaslari ve dudaklarini cok begeniorm. paylasildiysa kusura bakmayin. ay ozellikleri goz ve rengi kaslari cok basarili bence :))bayanssulusmileopuyorumnanaktan

beren-saat.jpg

beren_saat5.jpg

images

beren-saat-2332.jpg

Son düzenleme:
Beren Saat çok güzel bir kadın. Yüzünü de fiziğini de çok beğeniyorum. :asigim:
Hind Sahli'nin dudakları da çok güzerl gerçekten. Duruşu da süper. Çok değişik geliyor bana.
Farklı bir güzelliği var. boshayallersmile

hind.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de cnm benm aynen hem yuzunu hem fizigini begeniorm berenin. :))
hind icin de aynen katiliorm bence de tatlicim cok degisik bir havasi var.

kızlar beren için 34 bedendir diye bi ibare var.. :S safsata gibi geliyor bana..

tamam zayıf yani ama o kadar da değil bence.yüzü güzel fiziği de taktırdığı silikondan snra daha iyi oldu..ama biraz kalça eksiği var bence

kızlar beren için 34 bedendir diye bi ibare var.. :S safsata gibi geliyor bana..

tamam zayıf yani ama o kadar da değil bence.yüzü güzel fiziği de taktırdığı silikondan snra daha iyi oldu..ama biraz kalça eksiği var bence

tatlisim ben de 34 bedenim bir arkim var o da 34 ama benden cok daha zayif ama ayni bedeniz. yani 34 u tam doldurmuor ben tam 34 dolduruorm diebilirim. bence ben de cok zayif durmuorm genelde oole derler de ben yuzumden dolayi kilo almak istiorm o ayri sempatiksalakcinni yani degisebilir 1 beden cok bi fark yok 34 ile 36 arasinda zaten bence ama beren bana tam 34mus gibi gorunuor :hulya: ille cok zayif gorunmeyebilir ama kemik yapisi ve genel genislik ile ilgili olabilir.

tatlisim ben de 34 bedenim bir arkim var o da 34 ama benden cok daha zayif ama ayni bedeniz. yani 34 u tam doldurmuor ben tam 34 dolduruorm diebilirim. bence ben de cok zayif durmuorm genelde oole derler de ben yuzumden dolayi kilo almak istiorm o ayri sempatiksalakcinni yani degisebilir 1 beden cok bi fark yok 34 ile 36 arasinda zaten bence ama beren bana tam 34mus gibi gorunuor :hulya: ille cok zayif gorunmeyebilir ama kemik yapisi ve genel genislik ile ilgili olabilir.

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hiç bilemiyorum .ben az daha dolgun seviyorum aşkı memnu da daha zayıftı şimdi almış birazcık gene daha ii duruyoo

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hiç bilemiyorum .ben az daha dolgun seviyorum aşkı memnu da daha zayıftı şimdi almış birazcık gene daha ii duruyoo

ya tabi su da var genelde unlulerin boylarini olduklarindan daha uzun kilolarini da daha az yaziorlar sanirim:) ben kendimle kiyaslayinca 34mus gibi gelior bana beren yani bence ben ondan zayif durmuorm ama 34 bedenim. hihi simdi daha mi dolgunlasmis yakisir ona hersey :)) kihkihkihkihsempatiksalakcinni

bilmiyorum artık cnm :) boy olarak bazıları çok abartıyo.. gerçi bu tiplerden her yerde var.burda da var başka yere 1.70 yazıyo snra başka bi topiğe daha giriyo 1.75 im felan diyolar.bu kandırmak oluyo hem karşıyım hem dekomik bi durum oluyo.neysen osun işte yaaa niye kandırıyolarsa kendilerini ve insanları.takıntı işte.neyse konu dışına çıktımm :D

bilmiyorum artık cnm :) boy olarak bazıları çok abartıyo.. gerçi bu tiplerden her yerde var.burda da var başka yere 1.70 yazıyo snra başka bi topiğe daha giriyo 1.75 im felan diyolar.bu kandırmak oluyo hem karşıyım hem dekomik bi durum oluyo.neysen osun işte yaaa niye kandırıyolarsa kendilerini ve insanları.takıntı işte.neyse konu dışına çıktımm :D

hehehe ay cidden mi hayda ne gerek varsa ay nese bosver tatlisim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
biri beren saatmi dedizemuszemus bana göre şuan türkiyedeki oyuncuların en güzeli oŞeniz bir kere çok doğal biryüzü var kaşları bile pek alınmamış saçları boya değil gözleri hiç demeyim gitsim:asigim:kuğu gibi kız bence.erkek olsam kesin onun gibi biriyle evlenirdim bena.s.

bambamcım fiziğin onun gibiyse hiç kilo alma canım yüzün gayet hoş zaten hiç takılma tatlişimolumunekankayizsmile.keşke bende biraz zayıflasamda doğum öncesi halime dönsem.valla kıskandım bak yine siz zayıfları:sinifsinif:

birde beren saatin boyu kaç acaba kızlar?160 diyende var 165 diyende.sanki benden uzun görünüyor acaba daha zayıf olduğu içinmi bana öyle geliyor yoksa uzunmu boyu?

bambamcım fiziğin onun gibiyse hiç kilo alma canım yüzün gayet hoş zaten hiç takılma tatlişimolumunekankayizsmile.keşke bende biraz zayıflasamda doğum öncesi halime dönsem.valla kıskandım bak yine siz zayıfları:sinifsinif:

cok saol tatlisim mucxxxxx ŞenizŞeniz ay sen harika gorunuorsun asil sen takilma hem verirsin de suanda da zayifsin ki kaydirigubbakcemile5

biri beren saatmi dedizemuszemus bana göre şuan türkiyedeki oyuncuların en güzeli oŞeniz bir kere çok doğal biryüzü var kaşları bile pek alınmamış saçları boya değil gözleri hiç demeyim gitsim:asigim:kuğu gibi kız bence.erkek olsam kesin onun gibi biriyle evlenirdim bena.s.

boyu 1.63-64 civarı cnm :) yani senle çok farkı yok

boyu 1.63-64 civarı cnm :) yani senle çok farkı yok

aay ben boyunu 168 biliormdum. ben 164um 168 e boy fena takigimdir neden bilmiorm cok isterdim 168 olayim oole 170 fln da deil 168 nedense ahhaaha takmisim bilmiorm.sempatiksalakcinni ay simdi baktim imdbde de 165 yazior 5.5 gorunuor ben de 5.5.im ben nerede okudum 168 die atmislar gene bi yerlerde :p

Back