• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Yapmayın Allah aşkına ,burnunda müdahale olduğu o kadar belli ki..Eski fotoğraflarına kıyasla burnu küçülmüş ve profilden de görüldüğü üzere burun kavisi çok çok değişmiş...Tamam benim de küçüklük,ergenlik hallerime oranla burnum küçüldü ama burun kavisim de değişiklik yok.
O nasıl olacak?:94:

ben bi fark göremiyorum ama bilmem ki cnm..

neyse kızlar uzatmayalım konuyuu

bence de uzatmayalım kızlar.. mrvssscim teşekkür ederim tatlım bende angelina'nın her haline bayılıyorum küçüklüğünde de çok şirin ve güzelmiş dudakları da çok hoş ayrıca :39:

[/ATTACH] bu iki hali ni benzetebilmek ve her iki halinede muhteşem diyebilmek benim zevkime göre imkansız ötesi:)yani yeni hali sarayın prensesi eski halide soytarısı olabilir ancak.

kimi resimlerde insan daha koyu tenli çıkabilir hatta zenci gibi bile çıkabilir bu ışıkla alakalı ve ben bu resmine güzel demedim ama estetiksiz olduğu belli oluyor yüz hatları aynı bu kadının yüzündeki herşey çok orjinal duruyor medyada olan herkese orası estetik burası estetik deniliyor bakıyorum estetikle alakası yok bunu hiç anlamıyorum.ve angelina belliki bu resimde ergenlikk dönemlerinde herkesin çirkin bir anı vardır.bende angelinaya vayy demiyorum ama hoş kadın.

Yapmayın Allah aşkına ,burnunda müdahale olduğu o kadar belli ki..Eski fotoğraflarına kıyasla burnu küçülmüş ve profilden de görüldüğü üzere burun kavisi çok çok değişmiş...Tamam benim de küçüklük,ergenlik hallerime oranla burnum küçüldü ama burun kavisim de değişiklik yok.
O nasıl olacak?:94:

bende kavis değişikliği var.konuyu uzatmak için değil ama bu oluyo :S

tuba_ceren zaten senin için söylememiştim ben.sen sadece burun için koymuşsun o fotoyu.diğer arkadaşlar o halinede bayılıyolar ya onun için demiştim ben.bu bronzluk falan değil tamamen rengi açılmış bronz tenle esmer ten ayırt edilebilir tabikide.yani ben micheal jakson gibi estetikle açmış demiyorum tabiki ama kimyasallarla ten rengi açılmış bu kadının.bu zaten günümüzdede çok yapılan bişey.soytarı kavramına gelince ben kadına soytarı demedim siz yine yanlış anlamıssınız.saray kavramını kullanarak iki foto arasındaki farkın büyüklüğünü anlatmaya çalıştım sadece.zevkli olmak mevzusuna gelincede tabiki zevkler tartısılmaz birine zevkin uyuyorsa o zevkli gelir ama uymuyorsa zevksiz dersin yani bir otorite yoktur bu konuda.

tuba_ceren zaten senin için söylememiştim ben.sen sadece burun için koymuşsun o fotoyu.diğer arkadaşlar o halinede bayılıyolar ya onun için demiştim ben.bu bronzluk falan değil tamamen rengi açılmış bronz tenle esmer ten ayırt edilebilir tabikide.yani ben micheal jakson gibi estetikle açmış demiyorum tabiki ama kimyasallarla ten rengi açılmış bu kadının.bu zaten günümüzdede çok yapılan bişey.soytarı kavramına gelince ben kadına soytarı demedim siz yine yanlış anlamıssınız.saray kavramını kullanarak iki foto arasındaki farkın büyüklüğünü anlatmaya çalıştım sadece.zevkli olmak mevzusuna gelincede tabiki zevkler tartısılmaz birine zevkin uyuyorsa o zevkli gelir ama uymuyorsa zevksiz dersin yani bir otorite yoktur bu konuda.

elbette canım tamamen zevk meselesi...

bende kavis değişikliği var.konuyu uzatmak için değil ama bu oluyo :S

Bu kadar bariz bir değişiklik ancak estetik müdahale ile olur.Küçük değişikliklerden bahsetmiyorum=)

Çok ilginçtir herkes şimdiki halini beğenirken ben ise 15-16 yaşlarındaki halini beğeniyorum..Daha iri hatları olduğu zamanki hallerini.Mesela o çok beğenilen gözlerini hiç beğenmem..Yüzü çok zayıf olduğu için mi artık bilmiyorum gözleri patlak duruyor.Halbuki dediğim zaman ki fotolarında gözleri de çok güzel,yanakları da daha dolgun....

[/ATTACH] bu iki hali ni benzetebilmek ve her iki halinede muhteşem diyebilmek benim zevkime göre imkansız ötesi:)yani yeni hali sarayın prensesi eski halide soytarısı olabilir ancak.

angelinaya fazla takmış durumdasın cnm anlayamadım:1: güzel kadın yani bunu kabul etmek lazım :7: ayrıca rengini açtırdığını nerden anladın:1: her insan yazın yanar bronzlaşır kışın eski rengine döner ayrıca ergenlik veya çocukluk döneminde insanların yüzü zaten farklı olur burun daha bi büyür cilt değişir zamanla her şey oturur yerine onun altyapısı zaten varmış büyüdüğünde de olağanüstü bi varlığa dönüşmüş bana göre angelinanın güzelliği göreceli değil bu kadın çok güzel :38: bunu her gören anlar:42:

ya evet kesin öyledir herkes koyun gibimidir yani angelina konusunda:)zevk diye bişey var arkadaşım ben beğenmiyorum yeni halini değil eski halini beğenmiyorum.daha öncede söylediğim gibi yeni hali gayet güzel.ama ikiside muhteşem demek bana uymaz sana uyarsa o senin fikrin.bu senin zevkli yada benim zevksiz olduğumu veya tam tersini göstermez hiçbir zaman.birde ben kimseye asla takmam daha önceki yorumlarımdada bu çok açıktır.birlikte yorum yaptığımız arkadaşlar da bunu bilirler bence.yani o senin fikrin sadece:)ha bu arada sen bir insanın bronzmu yoksa esmermi olduğunuda anlayamıyorsan buda senin sorunun şekerim benim değil:)

bana kalırsada angelina jolie hiç güzel bir kadın değil bende çok dolgun dudaktan hoşlanmam çokta ince olmasın ama gerçekten niye bu kadının güzel oldugunu düşünüyorlar bende anlamış değilim tabi bu bir zevk meselesi ve bu kadın benim zevkime hiç uymuyor

bana kalırsada angelina jolie hiç güzel bir kadın değil bende çok dolgun dudaktan hoşlanmam çokta ince olmasın ama gerçekten niye bu kadının güzel oldugunu düşünüyorlar bende anlamış değilim tabi bu bir zevk meselesi ve bu kadın benim zevkime hiç uymuyor

aa öyle deme arkadaşım angelinayı beğenmek zorundasın böyle bir tabu varmış baksana:52:yoksa sende zevksiz olursun:60::60:

neyse kızlar şaka bir yana bu konuyu daha fazla uzatmayalım.herkesin zevki kendine.zaten aynı dili konuşmuyoruz çünkü verdiğim örnekleri yanlış anlıyorsunuz zenci dudaklı beyaz kadın diyorum beyaz olmak meziyet değil diyosunuz yada mecazi anlamda prenses ve soytarı kavramını kullanrak farkın büyüklüğünü anlatmaya çalısıyorum sizde soytarı demek yanlış diyorsunuz:)sonra esmerle bronzun aynı renk olduğunu iddia ediyorsunuz,zevk kavramını tabu olarak görüyorsunuz demekki çok ayrı dilleri konusuyoruz.onun için aynı zevkte olmamızda imkansız.

brcn1.png

estetikli ama yine de beğeniyorum.burçin terzioğlu

n1615944521173376208486.jpg

fiziğini hiç beğenmem..çok çelimsiz duruyo ve aşırı zayıf bir kadın..askılık gibi

ama yüzü,gülüşü çok hoşuma gidiyor :)))

ya evet kesin öyledir herkes koyun gibimidir yani angelina konusunda:)zevk diye bişey var arkadaşım ben beğenmiyorum yeni halini değil eski halini beğenmiyorum.daha öncede söylediğim gibi yeni hali gayet güzel.ama ikiside muhteşem demek bana uymaz sana uyarsa o senin fikrin.bu senin zevkli yada benim zevksiz olduğumu veya tam tersini göstermez hiçbir zaman.birde ben kimseye asla takmam daha önceki yorumlarımdada bu çok açıktır.birlikte yorum yaptığımız arkadaşlar da bunu bilirler bence.yani o senin fikrin sadece:)ha bu arada sen bir insanın bronzmu yoksa esmermi olduğunuda anlayamıyorsan buda senin sorunun şekerim benim değil:)

evet benim sorunum şekerim:38: bende angelina kadar beyazım ama solaryuma girersem yada saatlerce kızarmayı göze alıp yanmaya çalışırsam günlerce yağlar sürüp güneşte kalırsam önce ıstakoz gibi sonrada bu şekilde bronzlaşabiliyorum ve kışın eski halime dönüyorum yani bronzluğun yada esmerliğin ne olduğunun farkındayım ama sen çamur atmak için anlamamış gibi yapıosun yada gerçekten anlamıyosun:38: :1: ah yazıkk:24:

angelinayı beğenmeyenin zevkinden şüphe ederim :23: ee kıskançlıkda olabilir tabi:1:

canım tamam uzatmayalım bence boşu boşuna soğuk rüzgarlar girmesin kimsenin arasına beğenende var beğenmeyende angelina bana göre hoş mesela ama ondan güzellerde çok yani beğenmeyenlerin olmasıda normal tıpkı kırmızının herkese göre güzel olamayacağı gibi angelinada herkese hoş gelmeyebilir mesela sen çok kalın dudakları seversin başkası sevmez gibi uzayıp gider:34:

canım tamam uzatmayalım bence boşu boşuna soğuk rüzgarlar girmesin kimsenin arasına beğenende var beğenmeyende angelina bana göre hoş mesela ama ondan güzellerde çok yani beğenmeyenlerin olmasıda normal tıpkı kırmızının herkese göre güzel olamayacağı gibi angelinada herkese hoş gelmeyebilir mesela sen çok kalın dudakları seversin başkası sevmez gibi uzayıp gider:34:

canım boşver ben kırılmam cevap verme gereği bile duymam bu saatten sonra.burası sanal ortam ve herkesin seviyesi,mantığı yada aldığı kültür aynı olamaz tabiki.onun için en doğrusu muhatap almamak

Angelina Jolie'nin estetikleriyle ilgili aşağıdaki haberde de burun operasyonu yaptırmış olduğundan bahsediyor. Kesin demiyorlar ama bariz bir fark olduğu için burun estetiğinin bir sonucu olduğunu düşünmüş analiz yapanlar.

It seems that time is not passing for Angelina Jolie, she is aging very gracefully and most people wonder how many plastic surgery procedures may have helped her to look the way she is looking now.
Looking at Angelina’s pictures when she was younger, we can notice that she maybe had more weight which made her features look softer than now. There can also be found a very subtle difference in her nose.

Her nose definitely looks thinner in the tip and that could be the result of nose surgery or rhinoplasty. Some people are also saying that she has cheek implants. But as we were mentioning earlier, a weight difference can accentuate facial features, though cheek implants are probably one of the easiest procedures to hide when done well.
We think that her lips are 100% natural and not the result of lip augmentation, since they look pretty much the same in the pictures comparing before and after. Anyhow, her whole appearance is the same, so for any possible procedure she might underwent we can only say congratulations to the surgeon for a great job.

Back