Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayın Allah aşkına ,burnunda müdahale olduğu o kadar belli ki..Eski fotoğraflarına kıyasla burnu küçülmüş ve profilden de görüldüğü üzere burun kavisi çok çok değişmiş...Tamam benim de küçüklük,ergenlik hallerime oranla burnum küçüldü ama burun kavisim de değişiklik yok.
O nasıl olacak?:94:
[/ATTACH] bu iki hali ni benzetebilmek ve her iki halinede muhteşem diyebilmek benim zevkime göre imkansız ötesi:)yani yeni hali sarayın prensesi eski halide soytarısı olabilir ancak.
Yapmayın Allah aşkına ,burnunda müdahale olduğu o kadar belli ki..Eski fotoğraflarına kıyasla burnu küçülmüş ve profilden de görüldüğü üzere burun kavisi çok çok değişmiş...Tamam benim de küçüklük,ergenlik hallerime oranla burnum küçüldü ama burun kavisim de değişiklik yok.
O nasıl olacak?:94:
tuba_ceren zaten senin için söylememiştim ben.sen sadece burun için koymuşsun o fotoyu.diğer arkadaşlar o halinede bayılıyolar ya onun için demiştim ben.bu bronzluk falan değil tamamen rengi açılmış bronz tenle esmer ten ayırt edilebilir tabikide.yani ben micheal jakson gibi estetikle açmış demiyorum tabiki ama kimyasallarla ten rengi açılmış bu kadının.bu zaten günümüzdede çok yapılan bişey.soytarı kavramına gelince ben kadına soytarı demedim siz yine yanlış anlamıssınız.saray kavramını kullanarak iki foto arasındaki farkın büyüklüğünü anlatmaya çalıştım sadece.zevkli olmak mevzusuna gelincede tabiki zevkler tartısılmaz birine zevkin uyuyorsa o zevkli gelir ama uymuyorsa zevksiz dersin yani bir otorite yoktur bu konuda.
bende kavis değişikliği var.konuyu uzatmak için değil ama bu oluyo :S
[/ATTACH] bu iki hali ni benzetebilmek ve her iki halinede muhteşem diyebilmek benim zevkime göre imkansız ötesi:)yani yeni hali sarayın prensesi eski halide soytarısı olabilir ancak.
bana kalırsada angelina jolie hiç güzel bir kadın değil bende çok dolgun dudaktan hoşlanmam çokta ince olmasın ama gerçekten niye bu kadının güzel oldugunu düşünüyorlar bende anlamış değilim tabi bu bir zevk meselesi ve bu kadın benim zevkime hiç uymuyor
ya evet kesin öyledir herkes koyun gibimidir yani angelina konusunda:)zevk diye bişey var arkadaşım ben beğenmiyorum yeni halini değil eski halini beğenmiyorum.daha öncede söylediğim gibi yeni hali gayet güzel.ama ikiside muhteşem demek bana uymaz sana uyarsa o senin fikrin.bu senin zevkli yada benim zevksiz olduğumu veya tam tersini göstermez hiçbir zaman.birde ben kimseye asla takmam daha önceki yorumlarımdada bu çok açıktır.birlikte yorum yaptığımız arkadaşlar da bunu bilirler bence.yani o senin fikrin sadece:)ha bu arada sen bir insanın bronzmu yoksa esmermi olduğunuda anlayamıyorsan buda senin sorunun şekerim benim değil:)
aa öyle deme arkadaşım angelinayı beğenmek zorundasın böyle bir tabu varmış baksanayoksa sende zevksiz olursun
angelinayı beğenmeyenin zevkinden şüphe ederim ee kıskançlıkda olabilir tabi
canım tamam uzatmayalım bence boşu boşuna soğuk rüzgarlar girmesin kimsenin arasına beğenende var beğenmeyende angelina bana göre hoş mesela ama ondan güzellerde çok yani beğenmeyenlerin olmasıda normal tıpkı kırmızının herkese göre güzel olamayacağı gibi angelinada herkese hoş gelmeyebilir mesela sen çok kalın dudakları seversin başkası sevmez gibi uzayıp gider