Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

burnunda ben de mudahele var diye biliorm kucuk bir degisiklik yaptirmisti sanirim ama olsun onceki hali de guzel die hatirliorm her haliyle guzel hatun :))

bende keeley hazell in göğüslerini çok beğeniyorum fiziğide çok güzel 2009 da en güzel göğüslü kadın seçilmişti zaten ama resim eklemeyi bilmiyorum biriniz eklerseniz sevinirim kızlar

bende daha önce paylaşmıştım göğüsleri çok hoş gerçekten senin için terar ekliyorum

cnm burnu zaten kotu deilmis ama inceltilmis ve ucunda mudahele vardi die hatirliorm ben profilden eskiden daha cok kavisliymis sanirim yanni shatirlior olabilirim ama bir topikte eklenmisti fotolar.

angelina jolie nose job die google da aratinca cikior zaten

ay sunu da soyliyim bence her hali cok guzel zaten cok ufak bir mudahele olmus :))

Son düzenleme:
angelina jolie nose job die google da aratinca cikior zaten

ay sunu da soyliyim bence her hali cok guzel zaten cok ufak bir mudahele olmus :))

bilmiyorum yüz hatları zamanla değişebiliyor aradan yıllar geçmiş bana pek estetk gibi gelmedi :S

ben birce akalayi cok begeniyorum suan yer gök ask dizisinde oynuyor her oynadigi filmi diziyi severek izliyodm dudaklari gözleri gülüsü bakisi bi baska kadinin

bilmiyorum yüz hatları zamanla değişebiliyor aradan yıllar geçmiş bana pek estetk gibi gelmedi :S

tatlim ben de kesin emin deilim netten bulduklarimi ekledim olmamis olabilir tabi hem bana gore eski yeni her hali sahane :)) internette chin implanti bile oldugu yazior . zmnla yuz hatlari deisebilior haklisin o kounda. ama burun kavisi o kdr deisir mi bilmiorm. burnun onden genel yapisi benzior eski haline. ucunda minik bi oynama yapildi belki ay bilemiorm ama cenesi de farkli gorunuor. olsun yaptiysa da guzel yapmadiysa da guzel :97:

Son düzenleme:

farkı göremiyorum canım

şimdi bu hali güzelmi gerçektenzenci dudağı gibi dudakları var.okadar bakımla bide kendi beyaz olduğu için biraz düzgün duruyor bence.(yani şuan ki hali)sırf beyaz kadın zenci dudak diye farklı göründüğü için beğenildiğini düşünüyorum.zaten farklı olunca hep özel oluyorsun.gerçektende zevkler ne kadarda farklı dimi:13:bana soracak olursan ukalalık etmek istemem ama ben bu halinden 10 kat daha güzelim

ben hiç estetik olduğunu düşünmedim çünki çok bi fark yok gibi geliyor bana .çok değil hatta hiçbi fark yok bence.zaten zamanla oturur insanın hatları.ayrıca bakmaya doyamadığım nadide bir kadın.afet afet..

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm farklı ama alışılmışın dışında bir farkı var.ondaki hava ve görüntü kimsede yok.ayrıca beyaz olmak bence hiçbişey değil.yani bi getirisi yok beyaz tenli olmanın

kadın çok güzel işte yaaa ötesi yok.tabi bu benim düşüncem cnmm çok kendine has.çoook güzel.koy önüne izle kadını

angelina'nın yüz hatlarının değişmesi zayıfladığından kaynaklanıyor kızlar burun da aynı şekilde çok zayıfladığı için değişmiş çenesi de.ortada estetik yok yani

sen yazdığımı anlayamamıssın canım.beyaz olmak tabiki bir avantaj değil zaten çokta beyaz değil buğday tenli kendisi.sadece dudakları zenci gibi ama yüzüde beyaz yani farklı duruyor onun için beğeniliyor gibi geliyor bana.kadının geçmişini falan bilmiyorum ama bence aile kökünde zencilik vardır dedesi ninesi falan zenci olabilir.dudaklarıda ona çekmiş olabilir diye düşünüyorum.tekrar söylüyorum şimdiki hali güzel ama geçmişteki hali hiiiiç güzel değil bence.tabi sizin zevkinizede saygı duyuyorum

bu arada beyaz olmak bizce problem değil ama sanırım angelina için problemmiş.çünkü teninin renginide biraz açtırmış geçmiş haliyle yeni hali arasında oldukça ton farkı var:)

[/ATTACH] bu iki hali ni benzetebilmek ve her iki halinede muhteşem diyebilmek benim zevkime göre imkansız ötesi:)yani yeni hali sarayın prensesi eski halide soytarısı olabilir ancak.

Yapmayın Allah aşkına ,burnunda müdahale olduğu o kadar belli ki..Eski fotoğraflarına kıyasla burnu küçülmüş ve profilden de görüldüğü üzere burun kavisi çok çok değişmiş...Tamam benim de küçüklük,ergenlik hallerime oranla burnum küçüldü ama burun kavisim de değişiklik yok.
O nasıl olacak?:94:

[/ATTACH] bu iki hali ni benzetebilmek ve her iki halinede muhteşem diyebilmek benim zevkime göre imkansız ötesi:)yani yeni hali sarayın prensesi eski halide soytarısı olabilir ancak.

eski hali de çirkin değil ki gayet güzel.soytarı demek çok yanlış .bende küçükken esmermişim ilkokuldayken şimdi bembeyazım yani ten rengi değişebiliyor bu değil ki esmer insanlar çirkin.:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…