• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Ayy ben de 1,69um. Keşke 1,70 olsaymışım derim hep. senağlama
Gerçi ayakkabıyla zaten en az 1,70 oluyorum ama ölçünce de 1,70 çıksa çok iyi olurdu. senağlama

Ayy ben de 1,69um. Keşke 1,70 olsaymışım derim hep. senağlama
Gerçi ayakkabıyla zaten en az 1,70 oluyorum ama ölçünce de 1,70 çıksa çok iyi olurdu. senağlama

sus bakiyim dittttt tam ideal boyun var oh masalla Şeniz
ah ben de 4 cm istiorm ya yoga yapsam uzarmiyim 4 cm haahahah sempatiksalakcinni

Pilates boy uzatabilirmiş ama yogayı bilmiyordum. CADIARZU
Neden olmasın, dene bence. ;))

Beren'i çok sıradan buluyorum :umursamaz:Çok güzel gelmiyor bana ama allah için şirin kız.

ay kızlar ya 165 boy 170 boy diyosunuz birde uzamak istiyorsunuz nispetmi yapıyonuz ya ben 160 bişeyim:sinifsinif:bambamcım teşekkür ederim ama zayıf sayılmam.en büyük avantajım benim yüzüm kilo alsamda versemde değişmiyor.45 kilo yada 60 kilo hep aynı yüzüm var.şuan kilolu değilim pek ama totom biraz büyüdü birde göğüsler emzirme sonrası biraz daha irileşti.tam kum saati oldum yani: )neyse bende kendimi sarkmadım çatlak olmadı nasılsa diye avutuyorum işte.ama biraz zayıflasam çok iyi olacak.hem bak berende pek uzun değilmiş benden ama zayıf olduğu için çok daha uzunmuş gibi geliyor bana.en iyisi zayıflayıp bir taşla iki kuş vurmak:lepi:

ay kızlar ya 165 boy 170 boy diyosunuz birde uzamak istiyorsunuz nispetmi yapıyonuz ya ben 160 bişeyim:sinifsinif:bambamcım teşekkür ederim ama zayıf sayılmam.en büyük avantajım benim yüzüm kilo alsamda versemde değişmiyor.45 kilo yada 60 kilo hep aynı yüzüm var.şuan kilolu değilim pek ama totom biraz büyüdü birde göğüsler emzirme sonrası biraz daha irileşti.tam kum saati oldum yani: )neyse bende kendimi sarkmadım çatlak olmadı nasılsa diye avutuyorum işte.ama biraz zayıflasam çok iyi olacak.hem bak berende pek uzun değilmiş benden ama zayıf olduğu için çok daha uzunmuş gibi geliyor bana.en iyisi zayıflayıp bir taşla iki kuş vurmak:lepi:

tatlim yahu sen kisa deilsin ki ilahi sen bakma bana benm nedense bi 168 takintiligim var ondan yazdim :) valla hem annesin hem de cok citir duruorsun. bosversene gerisini kaydirigubbakcemile4 bakalim bizler ne olicez yahu. zor is annelik arkadaslarimdan gorurom da allah kolaylik versin :)
oh super kum saati diorsun ayol. suratinin ayni kalmasi da cok buyuk avantaj benm en buyuk derdim en once yuzum zayiflior. sanslisin valla o yuzden sana da dittttt sus bakiyim diorm affet beni :emir_bebek::ecrin_bebek: Şeniz

Son düzenleme:
mariah careyin göğüslerini ve bacaklarını çok beğeniyorum

mariah_carey.jpg

Mariah-Carey-mariah-carey-157677_1024_768.jpg

Carey%20speaks%20out%20about%20a%20past%20abusive%20relationship.jpg

mariah-carey.jpg
Mariah_Carey_13.jpg

Mariah ın kendi göğüsleri mi? :53:

göğüsleri sarkık durmuyormu kızlar ?benim şuanki haline biraz benziyor:17:anne olmadan daha küçük ve dikti ama emzirme döneminden sonra böle oldu benimkide:17:

bacak için katılıyorum ama göğüsleri bence pek güzel değil canım.kendi göğsüdür tabi böyle estetikmi olur insan şöyle dimdik bişey yaptırır ya:27:

bacak için katılıyorum ama göğüsleri bence pek güzel değil canım.kendi göğsüdür tabi böyle estetikmi olur insan şöyle dimdik bişey yaptırır ya:27:

Göğüsün kendi ağırlığıyla biraz aşağı inmesi doğal :3:
Hoş göğüsleri bence dolgun çoğu kadında olmadığı gibi :89:
Dimdik olsa bu büyüklükte, sanki balon gibi durur hoş olmaz öyle de...
Pamela Anderson gibi :52:

pamela_anderson_diyet.jpg

evet ya pamela çok kötü:33: sanırım ben daha zarif kadın sevdiğim için büyük görünüyor gözüme.ama yinede beğenmeniz hoşuma gitti sayende bende biraz havaya girdim:32::32:

evet ya pamela çok kötü:33: sanırım ben daha zarif kadın sevdiğim için büyük görünüyor gözüme.ama yinede beğenmeniz hoşuma gitti sayende bende biraz havaya girdim:32::32:

Siz doğum mu yaptınız? :1:
Benim de göğüsler büyük, küçük göğüslerden çok hoşlanmıyorum eskiden kafaya takardım ama güzel duruyor seviyorum büyük göğsü :3:
Eminim eşiniz de memnundur takılacak mevzu değil bu. :8: Aksine memnun olun. Herkes sahip olamıyor böylesine :94:

kızlar ben seda sayanın bacaklarınıda çok beğeniyorum sabahları hep seyrediyorum çok şık giyiniyorum kaç yasında kadın bacakları tas gibi vallah nasıl basarıyo hiç deforme olmuyo resim eklemeyi isterdim ama bilmiyorum nasıl ekleniyo kızlar

ya herkese muhalefet gibi görünmek istemiyorum ama seda sayanın bacakları çok kalın ya:19:taş gibi görünmesinide giydiği çoraplara borçludur tabiki canım:34:ajda pekkan onun annesi yaşında ama oda bir vücut çorabı giyiyor fıstık gibi oluyor kırışıklıkları varsada belli olmuyor o zaman. bence ondan daha güzel oluyo hiç değilse vücut hatları daha güzel:46:

Son düzenleme:
ya herkese muhalefet gibi görünmek istemiyorum ama seda sayanın bacakları çok kalın ya:19:taş gibi görünmesinide giydiği çoraplara borçludur tabiki canım:34:ajda pekkan onun annesi yaşında ama oda bir vücut çorabı giyiyor fıstık gibi oluyor kırışıklıkları varsada belli olmuyor o zaman. bence ondan daha güzel oluyo hiç değilse vücut hatları daha güzel:46:

seda sayann fizigini ben de begenmiorm cnm ya. bana kaba gelior genel olarak :18: bence de ajda daha hos ve kibar gorunuor yasina ragmen...

Son düzenleme:
Back