- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben de 1,69um. Keşke 1,70 olsaymışım derim hep. senağlama
Gerçi ayakkabıyla zaten en az 1,70 oluyorum ama ölçünce de 1,70 çıksa çok iyi olurdu. senağlama
Pilates boy uzatabilirmiş ama yogayı bilmiyordum. CADIARZU
Neden olmasın, dene bence. )
ay kızlar ya 165 boy 170 boy diyosunuz birde uzamak istiyorsunuz nispetmi yapıyonuz ya ben 160 bişeyim:sinifsinif:bambamcım teşekkür ederim ama zayıf sayılmam.en büyük avantajım benim yüzüm kilo alsamda versemde değişmiyor.45 kilo yada 60 kilo hep aynı yüzüm var.şuan kilolu değilim pek ama totom biraz büyüdü birde göğüsler emzirme sonrası biraz daha irileşti.tam kum saati oldum yani: )neyse bende kendimi sarkmadım çatlak olmadı nasılsa diye avutuyorum işte.ama biraz zayıflasam çok iyi olacak.hem bak berende pek uzun değilmiş benden ama zayıf olduğu için çok daha uzunmuş gibi geliyor bana.en iyisi zayıflayıp bir taşla iki kuş vurmak:lepi:
mariah careyin göğüslerini ve bacaklarını çok beğeniyorum
bacak için katılıyorum ama göğüsleri bence pek güzel değil canım.kendi göğsüdür tabi böyle estetikmi olur insan şöyle dimdik bişey yaptırır ya
evet ya pamela çok kötü sanırım ben daha zarif kadın sevdiğim için büyük görünüyor gözüme.ama yinede beğenmeniz hoşuma gitti sayende bende biraz havaya girdim
ya herkese muhalefet gibi görünmek istemiyorum ama seda sayanın bacakları çok kalın yataş gibi görünmesinide giydiği çoraplara borçludur tabiki canımajda pekkan onun annesi yaşında ama oda bir vücut çorabı giyiyor fıstık gibi oluyor kırışıklıkları varsada belli olmuyor o zaman. bence ondan daha güzel oluyo hiç değilse vücut hatları daha güzel
Mariah ın kendi göğüsleri mi?