Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

hafif Adriana ve Megan karısımı gibi gorunuyor,degil mi canım ?

cok cok guzel bi kiz cok begeniorm ben de. bence 2sinden de daha guzel :kedi: sahsi fikrim. cok zayiflayinca gitmis yuzu ama su hali melek gibi muhtesem dudaklari gozleri bu ne yahu olur mu bu kdr guzel bi insan boshayallersmile

cok cok guzel bi kiz cok begeniorm ben de. bence 2sinden de daha guzel :kedi: sahsi fikrim. cok zayiflayinca gitmis yuzu ama su hali melek gibi muhtesem dudaklari gozleri bu ne yahu olur mu bu kdr guzel bi insan boshayallersmile

duygularıma tercüman oldun bambamcım :)) Bende bayıldım dudakları tipi cok güzel ay sac rengide öyle resmen girl crush hihoyyyt

duygularıma tercüman oldun bambamcım :)) Bende bayıldım dudakları tipi cok güzel ay sac rengide öyle resmen girl crush hihoyyyt

hihihih aynen al ben de oldum girl crush akannehir ay yuzu zayiflamisken bile guzel akannehirboshayallersmileboshayallersmile

bencede yüzü zayıfkende harika :)) Bu arada madem konu girl crushtan açıldı jessicayi eklemessek olmas

ay cnm benm yaaaa suna bak tassss otesi gozlere bak ya.
yapma bunu bana tuonelacim akannehir hahahah cok gozel kiz ya 1 numaram her zmn boshayallersmile

ay cnm benm yaaaa suna bak tassss otesi gozlere bak ya.
yapma bunu bana tuonelacim akannehir hahahah cok gozel kiz ya 1 numaram her zmn boshayallersmile

ay hihi bende begeniyorum kendisini cok, göz rengi huskyler gibi yahu, resmen buz mavisi:))

ay hihi bende begeniyorum kendisini cok, göz rengi huskyler gibi yahu, resmen buz mavisi:))

ya guzellik var zaten hatunda ama enerjisi karizmasi da acayip cok etkileyici hatun bakislari fln akannehir

Son düzenleme:

ahh dudakları şahane değil mi canım? bende çok beğeniyorum böyle dolgun dudaklı renkli gözlü hatunları kaydirigubbakcemile3

Biraz cahilce olacak ama bu kız kim? sempatiksalakcinni resimden dolayı mı çıkaramadım acaba? Her kimse gözleri gerçekten de şahaneymiş...

Yok hayatım niye cahilce olsun kızın adı Jessica Stam, manken ve model bende gözlerini cok begeniyorum sac rengide taş ay her yerini begeniyorum diyelim:)) :icecream:

Yok hayatım niye cahilce olsun kızın adı Jessica Stam, manken ve model bende gözlerini cok begeniyorum sac rengide taş ay her yerini begeniyorum diyelim:)) :icecream:

canım saol
baktım da diğer resimlerine sahiden çok güzelmiş, saçları, burnu,gözleri, dudakları....boshayallersmile

Bu arada Jessica demişken -umarım konuyu dağıtmış olmam- Miss Jessica Rabbit'inde hayranıyım :)) Zaten Disney tarafından kadın tanımlamasının karşılığı olarak yaratılmış:)) vücut hatlarına, baygın bakışlara dikkat :))

Sky Ferraria'nın sacları harika! Rengi-yapısı ve gür olması ayrıca tam bir süper model yüzü oldugunu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…