• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

canım saol :3:
baktım da diğer resimlerine sahiden çok güzelmiş, saçları, burnu,gözleri, dudakları....boshayallersmile

ayy neresi guzel deil benm 1 numaram o. asigim galiba hatta. guzel kelimesinin karsiligi benm icin o kdr begeniorm. bir de kim noorda benziorlar birbirlerine cok zati.

ahh dudakları şahane değil mi canım? bende çok beğeniyorum böyle dolgun dudaklı renkli gözlü hatunları kaydirigubbakcemile3

aynen cnm benm dolgun dudak renkli goz ikilisi sahane bi kombinasyon boshayallersmileboshayallersmile

Ceren%20Hindistan.jpg

images

Turk-Oyuncu-Resimleri-1240610298-Ceren-Hindistan.jpg

adaşım olan ceren hindistanın gözleri,yüzü saçları herşeyi çok güzel.

gecen koymustum ben bu kızı,iri iri gözlerine bayıldım diye.seninle paralel gidiyor tubacım zevklerimiz

ayy neresi guzel deil benm 1 numaram o. asigim galiba hatta. guzel kelimesinin karsiligi benm icin o kdr begeniorm. bir de kim noorda benziorlar birbirlerine cok zati.

aynen cnm benm dolgun dudak renkli goz ikilisi sahane bi kombinasyon boshayallersmileboshayallersmile

opuyorumnanaktan zevklerimiz ortak bambamcım...

Sky Ferraria'nın sacları harika! Rengi-yapısı ve gür olması ayrıca tam bir süper model yüzü oldugunu düşünüyorum :)

ayyyy saçlarına bayıldımmm, muhtemelen hem gür hem kalın telli sanırım onun da etkisi ile iyice gür görünüyor

ben bu resimde birazda angelina görüyorum sanki , özellikle burun ve dudaklar , angelina nın gencliğini anımsattı bu kız bana :kahve:

ben de benzettim cnm gencligine :lepi:

opuyorumnanaktan zevklerimiz ortak bambamcım...

ayyyy saçlarına bayıldımmm, muhtemelen hem gür hem kalın telli sanırım onun da etkisi ile iyice gür görünüyor

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bunlarda en beğendiğim yüze sahip olan hollywood da olsa mükemmel güzellik diye tanımlanan bir çok kişiye taş çıkartacağına inandığım tuba büyüküstünün resimleri kızdaki güzellik çok farklı masum,duru,doğal iri iri rengini çözemediğim güzel gözleri ve kalemle çizilmiş gibi duran mükemmel yüz hatlarıyla adeta bir elf güzelliğinde

Tuba-Buyukustun-15.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C659%5Ctuba%20b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn%20yeni%5C0807483_4.jpg

tuba_buyukustun2.jpg
(kaş yapısınıda çok beğeniyorum)
8143yemin13_5cx7.jpg

Tuba-Buyukustun-Arabistan-resimleri-2.jpg

24v48hs.jpg

8(35).jpg

LiveImages-G%C3%BCzelim-tuba+b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn+yeni-0735293_4.jpg

Tuba-Buyukustun-resimleri-9fb8be.jpg

tuba-buyukustun-iftara-cagrirsa-gitmeyin.jpg

tuba-buyukustun-e-bikini-yasagi-336.jpg

129568-tuba-buyukustun-instyle-5.jpg

tuba_buyukustun_2(3).jpg

tuba-sade.jpg

43.jpg

129567-tuba-buyukustun-instyle--4.jpg

129565-tuba-buyukustun-instyle--2.jpg

makyaj yaptığı zaman tam anlamıyla bir kadın makyajsızken masum bir kız çocuğu her haliyle çok güzel...

Tuba büyük üstün bence dünyanın en güzel kadınlarından birisi.yani doğuştan şanslılardan :)

n1193468516_30239974_174.jpg

n1193468516_30239975_507.jpg

n1193468516_30239972_3348.jpg

n1193468516_30239970_2828.jpg

Raphaela_01.jpg

Raphaela_02.jpg

Raphaela_03.jpg

Raphaela_05.jpg

Raphaela_21.jpg

Raphaela_20.jpg

Raphaela_19.jpg

Raphaela_15.jpg

brezilyalı manken Raphaela Ferrero'nun vücudunu çok beğeniyorum.saçları,vücudu ve ten renginin uyumu insanın gözünü ister istemez alıyor.

Back