Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yaa biliyorum konu dagılacak ama su Mariana & Camila Davalos ikizlerle ilgili yorum yapamadan gecemiycem:)) Güzele hep güzel derim asla kötülemek için kötülemem ama bu kızların abartılmasına dayanamıyorum yaa :)) Tamam kızlarda potansiyel varmış elleri yüzleri düzgün asla çirkin denmez ama normal halleriyle görseniz eminim hiçbiriniz begenmezdiniz, kızların ikisindede gögüs ve popo implantları var, bu da zaten tek dikkat cekici yerlerini sahte kılıyor -ki ben estetige hiçbir zaman karsı degilim- photoshop'uda basınca bu kızcagızlara bunlar olmus birer tanrıça, ki fotograflarında photoshopun bütün nimetlerinden yararlanılmış, bizzat mesleğim oldugu için bu kızların resimlerini görünce daha cok güldüm, neyse birkaç normal birde photoshoplu hallerini ekleyeyim dedim:
Makyaj, spotlar ve photoshop ile inanılmaz kalkık diri 0 hatasız vücut ve yüzler. -Popolardaki ışık dalgalarına dikkat popo degilde sanki camdan birer küre :)) -ha bide eklemeden gecemiy em bu duruşla kızların ikiside mitolojideki centaur-lara benziyor anatomik olarak böyle bir poponun dogal olması zaten mümkün degil :))
Bellere dikkat sanki porselenden yapılmış bir heykel bir gram vücut dokusu veya oturmaktan kaynaklanan imperfections yok.
Bunlarda photoshopsuz halleri -yine güzeller diyebilirsiniz-ama photoshoplu resimlerle kıyaslanınca hiçte öyle flawless degiller.
photoshop mucizesi bacak boyu uzatma::)
Photoshopsuz bel dokusu cokta kusursuz degil:
canım evet photoshop gerçekten mucizeler yaratıyor kaydirigubbakcemile3
Zevk meselesi ama ben bu kadınların yüzlerini beğenemedim, güzel klasına girmiyorlar bana göre...ama dolgun vücuttan hoşlananlar için vücutları idealdir diye düşünüyorum!
bende arada playboy mansioni izliorum valla ucu de sahane uyumlu anlasıor kızların :)))
kesinlikle sonuna kadar katiliorm canikom sana. bir de implantlari ozzellikle toto cok belirgin bence. ki photoshoplar cok acemice yapilmis bana sorarsan sen daha ii bilirsin ama boole acayip oynanmis gibi gorunen isigi yanlis yansitan oynamalar iice fake duruor. ilk fotodaki o kalcalar dier fotodaki beller de allahim diorm fotosopu yapan arkadasi ya da bu sekilde isteyen kisiyi tebrik ediorm. kizlara cirkin denemez elleri yuzleri duzgun kizlar ama ben fotosoplara takildim cok basarisiz abartili.
ayy sana da katiliyim de katilmazsam eksik kalirim muckk hihihihhi olumunekankayizsmile
kesinlikle sonuna kadar katiliorm canikom sana. bir de implantlari ozzellikle toto cok belirgin bence. ki photoshoplar cok acemice yapilmis bana sorarsan sen daha ii bilirsin ama boole acayip oynanmis gibi gorunen isigi yanlis yansitan oynamalar iice fake duruor. ilk fotodaki o kalcalar dier fotodaki beller de allahim diorm fotosopu yapan arkadasi ya da bu sekilde isteyen kisiyi tebrik ediorm. kizlara cirkin denemez elleri yuzleri duzgun kizlar ama ben fotosoplara takildim cok basarisiz abartili.
tuonela cım yaa ne güzel bir analiz olmuş , emeğine sağlık her kelimesine katılıyorum :)
photoshop lu resimleri zaten cok abartı , o kadar cıkık bir kalça insan anotomisine bile terss :))
hafif Adriana ve Megan karısımı gibi gorunuyor,degil mi canım ?