Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafif Adriana ve Megan karısımı gibi gorunuyor,degil mi canım ?
biraz fazla soğuk ama yuzu şahane kac yaşındaa bu kız?
cok cok guzel bi kiz cok begeniorm ben de. bence 2sinden de daha guzel :kedi: sahsi fikrim. cok zayiflayinca gitmis yuzu ama su hali melek gibi muhtesem dudaklari gozleri bu ne yahu olur mu bu kdr guzel bi insan boshayallersmile
duygularıma tercüman oldun bambamcım :)) Bende bayıldım dudakları tipi cok güzel ay sac rengide öyle resmen girl crush hihoyyyt
1991 Doğumlu; 2009 yılında da Victoria's secret mankenleri arasına katılmış... bayanssulusmile[/QUO
hım yaşının genç olduğunu anlamıştım teşekkürler canım çok hoş bir kız.
ay cnm benm yaaaa suna bak tassss otesi gozlere bak ya.
yapma bunu bana tuonelacim akannehir hahahah cok gozel kiz ya 1 numaram her zmn boshayallersmile
ay hihi bende begeniyorum kendisini cok, göz rengi huskyler gibi yahu, resmen buz mavisi:))
ya guzellik var zaten hatunda ama enerjisi karizmasi da acayip cok etkileyici hatun bakislari fln akannehir
cok cok guzel bi kiz cok begeniorm ben de. bence 2sinden de daha guzel :kedi: sahsi fikrim. cok zayiflayinca gitmis yuzu ama su hali melek gibi muhtesem dudaklari gozleri bu ne yahu olur mu bu kdr guzel bi insan boshayallersmile
1991 Doğumlu; 2009 yılında da Victoria's secret mankenleri arasına katılmış... bayanssulusmile[/QUO
hım yaşının genç olduğunu anlamıştım teşekkürler canım çok hoş bir kız.
opuyorumnanaktan
Biraz cahilce olacak ama bu kız kim? sempatiksalakcinni resimden dolayı mı çıkaramadım acaba? Her kimse gözleri gerçekten de şahaneymiş...
Biraz cahilce olacak ama bu kız kim? sempatiksalakcinni resimden dolayı mı çıkaramadım acaba? Her kimse gözleri gerçekten de şahaneymiş...
Yok hayatım niye cahilce olsun kızın adı Jessica Stam, manken ve model bende gözlerini cok begeniyorum sac rengide taş ay her yerini begeniyorum diyelim:)) :icecream:
Sky Ferraria'nın sacları harika! Rengi-yapısı ve gür olması ayrıca tam bir süper model yüzü oldugunu düşünüyorum :)