Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bu da benm begendigim vucut :) boshayallersmileboshayallersmile
popo kaldırıcı değilde kızlar bana sanki silikon taktırılmış gibi geldi.tıpkı göğüsleri çok küçük olanların yaptığı gibi kalçaları küçük olanlarda daha dolgun yuvarlak olması için silikon taktırabiliyor diye duymuştum.eğer hem göğsü hemde poposu silikonsa gerisini at çöpe gitsin bence.çünkü sadece iki yeri çok iddialı duruyor onun dışında çok alışılmış bir tip.
:roflol::roflol::roflol: ya donutim yorumlarina hayranim koptum gene
Donut dümdüz bir popom yok hatta fiziğimin güzel olduğunu söylüyorlar hep ama insan kendinde olmayanı ister ya her zaman bende de öyle bir durum var :)))) bu kızdaki hiçbir özellik bende yok :)))
göğüslerim çok küçük değil ama onun ki kadar dolgun değil belim ince ama onun ki kadar ince değil falan filan ...:):):):)
o azim bazen geliyor ama hiç uzun süreli kalmıyor canım ya...
yani sırf gördükçe hors yapayım diye kızın resmini çıkarttırıp buz dolabına asayım diycem...
kocam da bu ne ya iştahım açıldı derse nolcak :))))
tabiki güzellik göreceli bir kavramdır ama çok sıradan bir tip bence.hatta erkeklerin böyle tiplerden pek hoşlanmadığını sanıyorum.sadece son yıllarda podyumlarda farklılık olsun diye böyle zayıf kadınlar salınmaya başlayınca moda olduğunu düşünüyorum ben.ama bilmem farkettinizmi podyumlar bile yavaş yavaş tekrardan eski seksi kadınlara dönmeye başladı.
Tuğçe Kazaz'ın da burnu estetik. Estetik sonrası iyi görünüyor tabi.
eet cnm biliorm goguslerinde de var sanirim ama basarili olmus hepsi sonuc muhtesem :)
tabiki cnm benm zaten benm gibi zayif begenen bayan cok azdir die dusunuorm. cok kasli ya da yagli gorunmeyen narin dar citi piti vucutlari seviorm. dolgun vucutlu kadinlara bakarken kiskanmiorm nedense halbuki oole mi olmasi lazim bilmem hihihi. ince bacaklar ozellikle cok hosuma gidio cok kiskanirim ince uzun bacaklari sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hem vucut hem de yuz olarak cok begendigim bir turk tugce kazaz. fizigi muhtesem kusursuz yuzu de oole bence boshayallersmile
Bende ince-narin vücut seviyorum canım, bilemiyorum kadına zerafet katıyor incelik bana göre...tabii aşırı zayıflığı kast etmiyorum, o da çok kötü oluyor!
Tuğçe Kazaz'ın vücudu hoş (gerçi silikon var göğüslerinde!) ama yüzünü beğenmiyorum hiç, kaşları-burnu bana nedense itici geliyor bu kız yaa...
ay kızlar bende sizin aksinize nerde kelly brook nerde kim kardashian nerde salma hayek bayılıorum :))))))
ne kadar farklı degil mi zevkler,ama ben kendıme teshisi koydum:erkek olsam kesin hugh hefner olurmusum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende aynen cnmkaydirigubbakcemile
bence de cnm hastalikli gibi duran kemik torbasi vucutlari kesinlikle kastetmiorm ben de. tugce kazazin fizigi tam kararinda kivrimlari da belirgin. evt goguslerin de var ama olmadan da bence guzeldi gene fizigi kotu deildi bence. simdi daha da guzel olmus ve tam uygun yaptirmis fizigine :)
ay kızlar bende sizin aksinize nerde kelly brook nerde kim kardashian nerde salma hayek bayılıorum :))))))
ne kadar farklı degil mi zevkler,ama ben kendıme teshisi koydum:erkek olsam kesin hugh hefner olurmusum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla işinden başka herseyi de biliyor,kac sevgilisi var bir arada aynı evde oyle :)))
minimum 3 hatun oluor ayni evde bir de malikanenin baska bir kismi var orada da playboy kizlari takilior arada hahahaaah delikafadulden yani en azindan girls next door da oole gosteriorlardi