Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

canım evet photoshop gerçekten mucizeler yaratıyor kaydirigubbakcemile3
Zevk meselesi ama ben bu kadınların yüzlerini beğenemedim, güzel klasına girmiyorlar bana göre...ama dolgun vücuttan hoşlananlar için vücutları idealdir diye düşünüyorum!

Son düzenleme:

kesinlikle sonuna kadar katiliorm canikom sana. bir de implantlari ozzellikle toto cok belirgin bence. ki photoshoplar cok acemice yapilmis bana sorarsan sen daha ii bilirsin ama boole acayip oynanmis gibi gorunen isigi yanlis yansitan oynamalar iice fake duruor. ilk fotodaki o kalcalar dier fotodaki beller de allahim diorm fotosopu yapan arkadasi ya da bu sekilde isteyen kisiyi tebrik ediorm. kizlara cirkin denemez elleri yuzleri duzgun kizlar ama ben fotosoplara takildim cok basarisiz abartili.

ayy sana da katiliyim de katilmazsam eksik kalirim muckk hihihihhi olumunekankayizsmile

bende arada playboy mansioni izliorum valla ucu de sahane uyumlu anlasıor kızların :)))

ahahah anlasmazlar mi donutim ayol herseyleri o show. ondan sonra kendi showlarini yapiorlar bakiniz kendra bakiniz holly vb. o sayede unlu oluorlar sonra gelsin paraciklar. :sm_confused: bak sinirlendim gene ahahahahha -tatlicadiarzu-

ya o popolor ne oyle artık flu bir hal almıs cok fazla photoshop kullanılmıs tamam kızlar guzelde kusursuz degiller photoshopla oyle yapılmıslar

tuonela cım yaa ne güzel bir analiz olmuş , emeğine sağlık her kelimesine katılıyorum :)
photoshop lu resimleri zaten cok abartı , o kadar cıkık bir kalça insan anotomisine bile terss :))

Son düzenleme:
ya gerçek olmayan şeylerin üzerinde durmaya ne gerek var. ona bakıcağıma hentai izlerim daha iyi :)

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Evet tatlım ya photoshoplar cok iğrenç yapılmış, ben burdayım diyor saclara ısıltı vericem diye resmen beyazlaştırmışlar filan hehe popolar desen ayna gibi parlıyor photoshop'un makbulü belli olmayanıdır aynen estetik gibi :))) azı vezir, fazlası rezil ediyor:)) gamyoncuiremsu

tuonela cım yaa ne güzel bir analiz olmuş , emeğine sağlık her kelimesine katılıyorum :)
photoshop lu resimleri zaten cok abartı , o kadar cıkık bir kalça insan anotomisine bile terss :))

Çok saol Angelcim, vaktim oldukca yapacagım gözüme takılan böyle seyleri :))

photoshop polisi gibi hissettim birden haha:)) :hulya:

Şu ikizlerin yüzleride gram güzellik yok bence.
Photoshop olayını da ilk fotoda çok abartmışlar. epeyce kötü durmuş.
Sahteliğini bu karar belli etmeye lüzum yokmuş.
Ama kocaman göğüslere bayıldım. boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Emina Sandal'ı çok beğeniyorumopuyorumnanaktan Özellikle dalgalı saç çok masum bir hava veriyor:kedi:
Resim yükleyemiyorum ne yazık ki:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…