Ünlü bi futbolcuya aşık oldum

Kizlar sizce ulta seksi ve guzel instagram fotolari bu isi cozer mi?
Bırak allasen yaa...erkek kıtlığı mı var?
2 çocuk babası,çekişmeli eski eş,dayak iddiaları...
Canına yazık...gençliğine güzelliğine yazık....
Bak yeğenim diye demiyorum bi abimin oğlu vaaarrrr nası yakışıklı nası yakışıklı :KK70:

Bırak allasen yaa...erkek kıtlığı mı var?
2 çocuk babası,çekişmeli eski eş,dayak iddiaları...
Canına yazık...gençliğine güzelliğine yazık....
Bak yeğenim diye demiyorum bi abimin oğlu vaaarrrr nası yakışıklı nası yakışıklı :KK70:

Yaa cok haklisin sonunda hep uzulen ben oluyorum ama benim once bu adama ulasmaya calismam lazim yani eger simdiden pesini birakirsam sonradan cok pisman olcam gibi geliyo :KK43:

Burak Yilmaz :KK70:[/QUOTE]

mıymıs ..ayyyyy :KK51:evli diye biliyorum ben onu hatta baya eskiymiş 5 yıl sonra yine bir araya gelmişler karısı hamile idi en son baya oldu o haberi göreli bosanmıs hatta bosanma surecindeymiş öfke problemleri varmıs karısı çin konsolosluguna sıgınmıs yuklu tazmınat istemiş geecenlerde de istanbulda iken metrobuste soforle tartıstı gercekten emın mısın bu adam için bak sinir hastası biri yakısıklılıga aldanmamak lazım resimlerle olmuyor bu işler... bence hiç ugrastıgına değmezz :)

burak yılmazmış!!! kız sen deli misin? evli bu adam.hem şiddetsever kendisi.bula bula bunu mu buldun. Allah sana akıl fikir versin.

Gonule laf gecirilmiyo ki...

mıymıs ..ayyyyy :KK51:evli diye biliyorum ben onu hatta baya eskiymiş 5 yıl sonra yine bir araya gelmişler karısı hamile idi en son baya oldu o haberi göreli bosanmıs hatta bosanma surecindeymiş öfke problemleri varmıs karısı çin konsolosluguna sıgınmıs yuklu tazmınat istemiş geecenlerde de istanbulda iken metrobuste soforle tartıstı gercekten emın mısın bu adam için bak sinir hastası biri yakısıklılıga aldanmamak lazım resimlerle olmuyor bu işler... bence hiç ugrastıgına değmezz :)[/QUOTE]

Yaa cok haklisin o kotu haberleri duydum ama bilirsin biz kizlar efendi erkeklerdense daha serseri erkekleri severiz

Millet futbolcuya politikaciya asik oluyor ben zamaninda Esra Erolun perküsyoncusuna asik olmustum vizyonsuzluga bak:KK53:

Ahahahhaha :KK70:

Yakınından da bile bulunmadığın
Kanlı,canlı görmediğine aşık olmak
Mune Mune Abla yahu sen mecranın içindesin, üstelik genç annesin
Benim aklım duruyor böyle, internet hayranlığına, hayrancılığına

Ne filtre kullanırım, ne de sosyal medya

Lisede, ortaokulda, öğrencilerim var
Bana yansıttıklarına üzülürdüm
Fakat
Derini daha kötüymüş.

Gerçek hayatta asla tatmin olamıyorsunuz
Beğendiğiniz her kimse sizi beğenip takip etmesini, yanında güvenle kalmaya değişiyorsunuz.

Beğeni, like, geri takip
Yasakladım öğrencilerime, ama yine de vardı

Hakikaten üzülüyorum

Edit:autocorrect

Gonule laf gecirilmiyo ki...

Yaa cok haklisin o kotu haberleri duydum ama bilirsin biz kizlar efendi erkeklerdense daha serseri erkekleri severiz

Ahahahhaha :KK70:

severiz sevmesine de nerde mutlu son :)) sonunda bitmiş bir piskoloji mide haplarıyla gecen mutsuz ruhsuz bir dönem ve karsına o efendi adamlar niye cıkmıyor diye hayıflanmak ahlanmak vahlanmak :ıslık::KK61: :KK70:

Ya cok acik olamiyorum ama aralarinda kari koca iliskisi yokmus burak ayrilmak istiyomus ama esi ayrilmiyormus diye duydum magazin basinindan

Dayak atmasının bahanesi değil ki. Üstüne üstlük hamileyken karnına tekme atma gibi bir dayaktan bahsediyoruz. Otobüs şöförünü dövdüğü kamera kayıtlarına da Google'dan bakarsın. Böyle şiddet uygulayan bir adama şahsen platonik olmayı geçtim kanım ısınmaz, ne seni bu kadar çeken? Hala evli ayrıca, barışmışlar. Karı koca ilişkisi olmasa Ağustos'ta ikinci çocuğu doğmaz ayrıca.

Selam kizlar size onemli bi konu danismak istiyorum. Beni taniyan vardir 3 yildir bi erkege deli gibi asiktim hatta beni yargilayan cok olmustu ama 3 yilin sonunda birine asik oldum !!! Tabi bu durum biraz karisik yani benimki platonik daha dogrusu bi unluye duyulan ask gibi bisey ama once sunu belirtmek istiyorum ki 21 yasindayim ve justin bieber hayrani donemlerini gectim( kaldi ki lisede bile oyle biri olmadim) ilk kez bi unluye sirilsiklam asik oldum. Kendisi unlu bi futbolcu(turk) ve benim ne yapip edip kendimi ona gostermem lazim. Instagramda cok takipcisi var mesaj atsam asla gormez biliyorum ama ben bu adama nerden ulasabilirim? Benim derdim bu iste ilk kez boyle bi durumun icindeyim ve onu gormeden olmek istemiyorum bana taktik verir misiniz ona nasil ulasabilirim? Not: bu arada kendisi benden 10 yas buyuk ama ben kendime guveniyorum beni gorunce etkileneceginden eminim
Bunu bize değil Dilek Tevetoğlu na sorsan iyi edersin o Tarkan ın hayranıymış
Çünkü hiç ünlü sevgilim olmadı benimkiler hep ayağıma geldi

Dayak atmasının bahanesi değil ki. Üstüne üstlük hamileyken karnına tekme atma gibi bir dayaktan bahsediyoruz. Otobüs şöförünü dövdüğü kamera kayıtlarına da Google'dan bakarsın. Böyle şiddet uygulayan bir adama şahsen platonik olmayı geçtim kanım ısınmaz, ne seni bu kadar çeken?
Eşini de mi dövmüş? Burçak kaç kaç kaççççç

X