- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Bir saçma konu daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani kız açık konuş anlayamıyorum
Bırak allasen yaa...erkek kıtlığı mı var?Kizlar sizce ulta seksi ve guzel instagram fotolari bu isi cozer mi?
Bir saçma konu daha
Aynen, ama sarışın bi sevgilisi vardı. Babamın sayesinde yakından görmüştüm. Sonra japonyaya mı ne gittiValla ben de beşiktaştayken tanırdım keratayı...o zamanlar yakışıklıydı bee
Bırak allasen yaa...erkek kıtlığı mı var?
2 çocuk babası,çekişmeli eski eş,dayak iddiaları...
Canına yazık...gençliğine güzelliğine yazık....
Bak yeğenim diye demiyorum bi abimin oğlu vaaarrrr nası yakışıklı nası yakışıklı
Millet futbolcuya politikaciya asik oluyor ben zamaninda Esra Erolun perküsyoncusuna asik olmustum vizyonsuzluga bak
burak yılmazmış!!! kız sen deli misin? evli bu adam.hem şiddetsever kendisi.bula bula bunu mu buldun. Allah sana akıl fikir versin.
Burak Yilmaz
Millet futbolcuya politikaciya asik oluyor ben zamaninda Esra Erolun perküsyoncusuna asik olmustum vizyonsuzluga bak
Kizlar sizce ulta seksi ve guzel instagram fotolari bu isi cozer mi?
Gonule laf gecirilmiyo ki...
Gonule laf gecirilmiyo ki...
Yaa cok haklisin o kotu haberleri duydum ama bilirsin biz kizlar efendi erkeklerdense daha serseri erkekleri severiz
Ahahahhaha
Yok bence de yakışıklıymış. Yeni baktım fotosuna gayet hoş ama bu adam otobüs şoförünü dövmüş. Yapma Allahaşkına ya. Evliymiş orası zaten ayrı muamma. Sakın diyeyim bulaşma bu işeYa benim disimda onu yakisikli bulan tek seni gordum
Ya cok acik olamiyorum ama aralarinda kari koca iliskisi yokmus burak ayrilmak istiyomus ama esi ayrilmiyormus diye duydum magazin basinindan
Evet ünlüydü babamda taniyordu kendisini:)Ya oyle degil normalde oyle biri degilim ben ilk kez boyle bisey yasiyorum
Hayir degil
Unli bi basketci miydi?
Bunu bize değil Dilek Tevetoğlu na sorsan iyi edersin o Tarkan ın hayranıymışSelam kizlar size onemli bi konu danismak istiyorum. Beni taniyan vardir 3 yildir bi erkege deli gibi asiktim hatta beni yargilayan cok olmustu ama 3 yilin sonunda birine asik oldum !!! Tabi bu durum biraz karisik yani benimki platonik daha dogrusu bi unluye duyulan ask gibi bisey ama once sunu belirtmek istiyorum ki 21 yasindayim ve justin bieber hayrani donemlerini gectim( kaldi ki lisede bile oyle biri olmadim) ilk kez bi unluye sirilsiklam asik oldum. Kendisi unlu bi futbolcu(turk) ve benim ne yapip edip kendimi ona gostermem lazim. Instagramda cok takipcisi var mesaj atsam asla gormez biliyorum ama ben bu adama nerden ulasabilirim? Benim derdim bu iste ilk kez boyle bi durumun icindeyim ve onu gormeden olmek istemiyorum bana taktik verir misiniz ona nasil ulasabilirim? Not: bu arada kendisi benden 10 yas buyuk ama ben kendime guveniyorum beni gorunce etkileneceginden eminim
Eşini de mi dövmüş? Burçak kaç kaç kaçççççDayak atmasının bahanesi değil ki. Üstüne üstlük hamileyken karnına tekme atma gibi bir dayaktan bahsediyoruz. Otobüs şöförünü dövdüğü kamera kayıtlarına da Google'dan bakarsın. Böyle şiddet uygulayan bir adama şahsen platonik olmayı geçtim kanım ısınmaz, ne seni bu kadar çeken?