Ünlü bi futbolcuya aşık oldum

Dayak atmasının bahanesi değil ki. Üstüne üstlük hamileyken karnına tekme atma gibi bir dayaktan bahsediyoruz. Otobüs şöförünü dövdüğü kamera kayıtlarına da Google'dan bakarsın. Böyle şiddet uygulayan bir adama şahsen platonik olmayı geçtim kanım ısınmaz, ne seni bu kadar çeken? Hala evli ayrıca, barışmışlar.

SERSERİ olması :KK70:öyle didi

o kadar umutsuz aşk varken karısını döven adama aşık olmak da nedir? bende umutsuz ergen aşklarına çok düşmüştüm ( en fazla 1-2 haftalık olsada) ama bu kadarını şaka olarak algılamak istiyorum.

Arkadaşlar abartmayın ya bulaşsa nolacak adam karısını boşayıp burçakla takılmaya başlamaz herhalde evli olmasını geçiyorum ama hem eşine hem otobüs şoförüne şiddet gösteren birisi...

:KK51::KK70:

Adam evli diyorlar, gönüle laf geçirilmiyor diyorsun.. Oha!!!

Olay pek oyle degilde neyse

Yakınından da bile bulunmadığın
Kanlı,canlı görmediğine aşık olmak
Mune Mune Abla yahu sen mecranın içindesin, üstelik genç annesin
Benim aklım duruyor böyle, internet hayranlığına, hayrancılığına

Ne filtre kullanırım, ne de sosyal medya

Lisede, ortaokulda, öğrencilerim var
Bana yansıttıklarına üzülürdüm
Fakat
Derini daha kötüymüş.

Gerçek hayatta asla tatmin olamıyorsunuz
Beğendiğiniz her kimse sizi beğenip takip etmesini, yanında güvenle kalmaya değişiyorsunuz.

Beğeni, like, geri takip
Yasakladım öğrencilerime, ama yine de vardı

Hakikaten üzülüyorum

Edit:autocorrect

Yapmayin allah askina bunun nesi yanlis?

severiz sevmesine de nerde mutlu son :)) sonunda bitmiş bir piskoloji mide haplarıyla gecen mutsuz ruhsuz bir dönem ve karsına o efendi adamlar niye cıkmıyor diye hayıflanmak ahlanmak vahlanmak :ıslık::KK61: :KK70:

Evet haklisin ama serseri candir yaa :KK70:

Yok bence de yakışıklıymış. Yeni baktım fotosuna gayet hoş ama bu adam otobüs şoförünü dövmüş. Yapma Allahaşkına ya. Evliymiş orası zaten ayrı muamma. Sakın diyeyim bulaşma bu işe

Off bilmiyorum bende isterim sogumayi sonucta olmama ihtimali yuksek bi ask ama ne bileyim...

Dayak atmasının bahanesi değil ki. Üstüne üstlük hamileyken karnına tekme atma gibi bir dayaktan bahsediyoruz. Otobüs şöförünü dövdüğü kamera kayıtlarına da Google'dan bakarsın. Böyle şiddet uygulayan bir adama şahsen platonik olmayı geçtim kanım ısınmaz, ne seni bu kadar çeken? Hala evli ayrıca, barışmışlar. Karı koca ilişkisi olmasa Ağustos'ta ikinci çocuğu doğmaz ayrıca.

Ya biliyorum o olaylar bencede berbat ama bilirsin biz kizlar genelde serseri erkekleri severiz yani ben serseri erkek hastasiyim diyebilirim. Neyi cekti inan bilmiyorum ama felaket cekiyo keske kesfetsem

Bu kızlar akıllanmayacak yeminle :KK14: adamın eşi görse, eşinin bile lafını ediyorsunuz, birgün biriniz burada yazdıklarından davalık olacak ortada aşk falan kalmayacak:süslü:
Sözlüklere düşünce bana gelmeyin yokum:KK14: ah kızlar ne anlıyorsunuz dayakçı kötekçi adamlardan, 1000 gönlüm olsa birini vermem kadına el kaldıran birine :KK12:

Amann ya Ola ola Burak yılmaz'a mı aşık oldun sen, bende gerçekten aşık olunabilecek biri zannettim...

Memleketimizde bu tiplerden dolu,elbet bulursun bu olmasa yakın tip elbet denk gelir kafanı yorma boş işlerle...

Selam kizlar size onemli bi konu danismak istiyorum. Beni taniyan vardir 3 yildir bi erkege deli gibi asiktim hatta beni yargilayan cok olmustu ama 3 yilin sonunda birine asik oldum !!! Tabi bu durum biraz karisik yani benimki platonik daha dogrusu bi unluye duyulan ask gibi bisey ama once sunu belirtmek istiyorum ki 21 yasindayim ve justin bieber hayrani donemlerini gectim( kaldi ki lisede bile oyle biri olmadim) ilk kez bi unluye sirilsiklam asik oldum. Kendisi unlu bi futbolcu(turk) ve benim ne yapip edip kendimi ona gostermem lazim. Instagramda cok takipcisi var mesaj atsam asla gormez biliyorum ama ben bu adama nerden ulasabilirim? Benim derdim bu iste ilk kez boyle bi durumun icindeyim ve onu gormeden olmek istemiyorum bana taktik verir misiniz ona nasil ulasabilirim? Not: bu arada kendisi benden 10 yas buyuk ama ben kendime guveniyorum beni gorunce etkileneceginden eminim
Hala Istem Yilmaz ile evli ve birkac ay once bir kizlari daha oldu. Bence öyle sexy fotograf koyup ya da bir şekilde ulaşmaya calismayin. Evli barkli adamlardan uzak durun. Aşik olduysanda sus bence icinde yaşa.

Ya biliyorum o olaylar bencede berbat ama bilirsin biz kizlar genelde serseri erkekleri severiz yani ben serseri erkek hastasiyim diyebilirim. Neyi cekti inan bilmiyorum ama felaket cekiyo keske kesfetsem

Yoo kadın döven erkek serseri değildir gayet su katılmamış davar. Ülkede zaten her gün bir kadına şiddet olayı var illa bu arkadaşa kadar gitmene gerek yok, burada da vardır böyle "serseri"ler.

Son düzenleme:
Bu kızlar akıllanmayacak yeminle :KK14: adamın eşi görse, eşinin bile lafını ediyorsunuz, birgün biriniz burada yazdıklarından davalık olacak ortada aşk falan kalmayacak:süslü:
Sözlüklere düşünce bana gelmeyin yokum:KK14: ah kızlar ne anlıyorsunuz dayakçı kötekçi adamlardan, 1000 gönlüm olsa birini vermem kadına el kaldıran birine :KK12:
Sevgili Mune hanim cok haklisiniz ya ben zaten feminist sayilacak birisiyimdir ama bu adam kotu huylari olsada beni cekti kendisine

Keşke karısından boşanıp sizinle olsa
Hamile karısını döven bi erkek ile evli bir erkeğe göz diken bi kadın kadar mükemmel bi ikili olamaz. Böylece başka kadın-erkeklerin başını yakmamış olursunuz.
Şans sizinle olsun.

Neden hakaret ettiniz ki?

Olay pek oyle degilde neyse

Yapmayin allah askina bunun nesi yanlis?

Evet haklisin ama serseri candir yaa :KK70:

Off bilmiyorum bende isterim sogumayi sonucta olmama ihtimali yuksek bi ask ama ne bileyim...

Olmasın da zaten.

Selam kizlar size onemli bi konu danismak istiyorum. Beni taniyan vardir 3 yildir bi erkege deli gibi asiktim hatta beni yargilayan cok olmustu ama 3 yilin sonunda birine asik oldum !!! Tabi bu durum biraz karisik yani benimki platonik daha dogrusu bi unluye duyulan ask gibi bisey ama once sunu belirtmek istiyorum ki 21 yasindayim ve justin bieber hayrani donemlerini gectim( kaldi ki lisede bile oyle biri olmadim) ilk kez bi unluye sirilsiklam asik oldum. Kendisi unlu bi futbolcu(turk) ve benim ne yapip edip kendimi ona gostermem lazim. Instagramda cok takipcisi var mesaj atsam asla gormez biliyorum ama ben bu adama nerden ulasabilirim? Benim derdim bu iste ilk kez boyle bi durumun icindeyim ve onu gormeden olmek istemiyorum bana taktik verir misiniz ona nasil ulasabilirim? Not: bu arada kendisi benden 10 yas buyuk ama ben kendime guveniyorum beni gorunce etkileneceginden eminim

Guzel arkadasim 3 yildir asik oldugun siradan vatandasi olduramamissin, etrafinda sarisindan esmerine bin tane manken olan birini etkileyeceginden nasil bu kadar eminsin?

X