Geleneksel Türk sanatlarıHangi bölüm kazandın?
Okumak istemiyorum sanırım :/Hakikaten mutsuz olduğun bir bölümse yeniden hazırlan, evde annen babanla ol en azından evde de ailene faydan dokunur böyle gitmeyerek herkese zarar veriyorsun en çok kendine.
Bilmiyorum sadece ailem istiyo okumamı bende okumamak için ne varsa onu yapıyorum galibaBölümünden memnun değilsen 1 sene daha hazırlan, AÖF okumak sana ne katacak?
Şu an gerçekten üzüldüm, yapma kendine. Konuyu açtığın yeri de mi okumuyorsun, kaç tane kadın maddi elverişsizlik nedeniyle dayak da yese, aldatılsa da evliliğini sürdüyor ah canım benim ah...Okumak istemiyorum sanırım :/
Sevmediğin bölümü okumak istememeni anlarım. Biraz daha sıkı çalışıp istediğin bir bölümü dene. Ve istemediğin bölümü tercih etme. Hem kendine yazık, hem de o bölümü isteyip giremeyenlere yazık. Ama mutlaka oku. Oku ve mesleğini eline al.Okumak istemiyorum sanırım :/
olmuyo işte sunumlar falan var..Kalabalığa girmek istemiyosun demi. Fobilerim var demişsin. Çekiniyosun,utangaçlık,yalnızlık duygusu yaşıyosun. Bunları takma kafana. Gir derse otur sırana dersi dinle notunu tut. Çok kişi yaşıyo bunu emin ol.
Aöf 2.nci üniversite kayıtları ekimin başına kadar devam ediyo galiba. Öyle bi haber okumuştum
Hayır bitmez. Ancak 2.nci dönem değil seneye 1.nci dönem alırsın dersleri. Her fakültenin kalma geçme kuralı farklıdır. 1.80 barajı varsa üstten ders alamazsın. Yani 1.nci sınıfta kalırsın. Ama 2.nci dönem derslerini alabilirsin. Çapraz gidersin derslerde. Dönemin de uzar bu aradaOl
olmuyo işte sunumlar falan var..
Peki 1.dönem devamsızlık tan kaldığımda ne oluyor okul hayatımmı bitiyo 2.dönem alttan dersleri verebiliyomuyum
Üniversite hayatım yaşadığım en güzel yıllardı, ve bu sene bitiyor. Kesinlikle git üniversitesiye, fobilerini şimdi aşamazsan iş hayatında yine karşına çıkacak o zaman ne yapacaksın?Ol
olmuyo işte sunumlar falan var..
Peki 1.dönem devamsızlık tan kaldığımda ne oluyor okul hayatımmı bitiyo 2.dönem alttan dersleri verebiliyomuyum
2.sorum hakkında ne diyosunuzo fobiler tedavi edilmez ise hayatını kısıtlamaya devam edecek. Bence terapi işine odaklanmalısın, toplumdan ve topluluklardan korkmak potansiyelini çok düşürecek. Kendin başetmeye çalışma bir doktorla görüş mutlaka.
okul işlerini bitireli çok oldu benim o yüzden o konuda bilmişlik taslayamıyorum ne yazık ki2.sorum hakkında ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?