• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversiteliler kulübü

ondan onceki rengin neydi?
kiz resim koyda gorelim merak ettimm
ondan önceki de bunun 2 ton açık rengi olan kahverengiydi:) zaten pek farketmedi kimse ama artık siyah gb olduğu için kırmızı ruj olayına da girdim hoş oldu yani:) bigün bi foto koyup kendimi deşifre edicem ama bakalım artık ne zamana kısmetse:)

ondan önceki de bunun 2 ton açık rengi olan kahverengiydi:) zaten pek farketmedi kimse ama artık siyah gb olduğu için kırmızı ruj olayına da girdim hoş oldu yani:) bigün bi foto koyup kendimi deşifre edicem ama bakalım artık ne zamana kısmetse:)

eminim cok guzel olmustur kirmizi rujla aklinialirimsmile
o zamani sabirsizlikla bekliyorum kaydirigubbakcemile3

karisx beyaz tenli misin sen de? Ben yapınca hiç hoş durmamıştı bende siyah saç, beyaz ten ve kırmızı ruj üçlemesi. senağlama

karisx beyaz tenli misin sen de? Ben yapınca hiç hoş durmamıştı bende siyah saç, beyaz ten ve kırmızı ruj üçlemesi. senağlama
yani çok koyu tenli sayılmam, bide pudrayla iyice açıyorum rengimi:)) bana yakıştı yaa, yakında resmimi koyarım hep beraber yorum yaparız:) ama şimdiden uyarayım güzel hatunumdur vesselam:P

:))) Çok merak ettim. Sabırsızlıkla bekliyoruz topik olarak. Acele et biraz, çok bekletme. :lepi:

beklentileri yükseltmiyim de görünce "aman be bu muymuş" demeyin:D çok yakında inş güzel bi foto çekersem koyarım yada şimdi bi tane koyayım ya ama alıntı yapmayın daha sonra silicem, tabi önce foto eklemeyi öğrenmem lazım:S

hizliresimcom ya da imageshack e bilgisayarından fotonu seçip yükle url adresini cevap yazma kısmının üstündeki sarı kutucuk varya -gif ekle kutucuğu o- ona tıkla ve kopyala. ;))

28255138391106171014100.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa ama burda saçlar kahve. Ben siyah saçlı, kırmızı rujlusunu da görmek isterim.
Çok hoşsun canım bu arada. ;))

:)) ya bu eski saçlarım yani orjinal hali:) bunun iki koyu tonu gibi oldu saçlara da kat verdirdim, ufak çapta bi değişim söz konusu yani:) inş öle güzel bi foto çekersem yeni halimi de koyucam buraya:)

Ruyamsiin sen aslında onlinedın foto koyulduğunda ama abone değilsin konuya ondan görmedin herhalde yazılan mesajları.

yaa perşembe günü taksime gezmeye gidicem o gün çekerim, şimdi evde kendi çapımda süslenip çekmiyim ya:D bu arada gerçek adım başak, deşifre olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum:P

Back