ve boyadım kızlar, aynı kutunun üstündeki kızın saçları gibi oldu, siyah gibi deil ama baya koyu kahverengi yani:S
ondan onceki rengin neydi?
kiz resim koyda gorelim merak ettimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve boyadım kızlar, aynı kutunun üstündeki kızın saçları gibi oldu, siyah gibi deil ama baya koyu kahverengi yani:S
ondan önceki de bunun 2 ton açık rengi olan kahverengiydi:) zaten pek farketmedi kimse ama artık siyah gb olduğu için kırmızı ruj olayına da girdim hoş oldu yani:) bigün bi foto koyup kendimi deşifre edicem ama bakalım artık ne zamana kısmetse:)ondan onceki rengin neydi?
kiz resim koyda gorelim merak ettimm
ondan önceki de bunun 2 ton açık rengi olan kahverengiydi:) zaten pek farketmedi kimse ama artık siyah gb olduğu için kırmızı ruj olayına da girdim hoş oldu yani:) bigün bi foto koyup kendimi deşifre edicem ama bakalım artık ne zamana kısmetse:)
yani çok koyu tenli sayılmam, bide pudrayla iyice açıyorum rengimi:)) bana yakıştı yaa, yakında resmimi koyarım hep beraber yorum yaparız:) ama şimdiden uyarayım güzel hatunumdur vesselamkarisx beyaz tenli misin sen de? Ben yapınca hiç hoş durmamıştı bende siyah saç, beyaz ten ve kırmızı ruj üçlemesi. senağlama
ben göremedimmm mafoldumben