• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversiteliler kulübü

O dediğinizi aynısı bende de var kızlar :60: :60:

Baştan sıkı çalışcam dedim ama yokkk..

Notlarımı sıkı sıkı düzenledim,ettim orda bi gelişme var ama.

Bayramdan hemen sonra başlıyor vizelerim hala oturayım da adam gibi ders çalışayım yokk..

Mesela bugün öğlene kadar uyudum,sonra kalktım aylak aylak dolaştım, banyo yaptım al saat 5i geçiyo. Gün bitti bile :S

Napcam ben de bilmiyom

aynı ben yaa :9: bikeresinde bende öle notları kağıda cıkardım böle özetledim ama icraat yok çalışmamıştım sona bırakmıştım

aynı ben yaa :9: bikeresinde bende öle notları kağıda cıkardım böle özetledim ama icraat yok çalışmamıştım sona bırakmıştım

Ya tatlım notlarımı görsen inanılmaz düzenli. Otur çalış yani herşey hazır.

Ama yok oturamıyorum.

Pazara kalcak yine sanırsam :25:

kızlar bayramınız kutlu olsun :16:
masalcım aynı senin gibiyim valla, bizde de çok fazla fotokopi var,onları düzenledim dosyalara yerleştirdim, güzel güzel.. okuyayım diye beni bekliyolar :9:
bayramda da öyle uzak bi yere de gitmicez burdayım yanii, ama gene de bayram diye canım istemiyo :66:

gettiii site gettttii adaşımm getttiiii :p

resmen son güne sıkıştım yine merve. hala açmadım kitabı :S

dua et şans dile bişi yap benim içinnn =)))

kızlar yarın sınavım var :18:
ben hala kk da dolaşıyorum :126:
ama napiim günleri belli olmadan çalışamıyodum,sınav günleri de dün yeni belli oldu :19:
püff geçer mi bu hafta..:100:

masalcım sana da kocaman bi başarı öpücüğü yolluyorum :16:
cuma gecesini iple çekiyorum valla :10:

kızlaaaarrrr
nasıl geçiyo vizeleriniz :6:
benimkiler iyi sayılır :81:
bir de şu cuma günkü fiziği atlatsam :92:

ben daha 2 tanesine girdim.

biri süperdi 90-95 civarı alırım da diğerini allah biliyor :44:

yazdım baya ama bakalım artık.

daha 5 tane vizem var :43:

[FONT="[COLOR="#4b0082"]yarın son 2 sınavım kızlar :66:
5.30 da sınavım bitiyo
6 da bitaneciğim geliyo :10:
son 1 gün geçççççç :52:[/COLOR]Sans MS"][/FONT]

kızlar benim sınavlarım bitti :24: :64: :66: :32:
bugün son girdiğimden kaç alıcam hiç bilmiyorum :111: ama diğerleri güzeldi çok şükür :65:
allah hepinize kolaylık versin :109:
vizeleri bitmeyenlere başarılar :16:

ya kızlar bir kız var sınıfta ne okula gelıyor ne bışey.vize zamanı vermştm notlarımı şmdi gene msj atıo arayıp duruyor :20:cvp atmadım bı yandanda diyorum yazık kötu almasın. iyi niyetimmi kullanılıyor mu kızlar:57: napmalıyım bilemedim.evimize yakın oturuyor buyuk ihtmal notlarımı isticek erkek arkdşm da çıkarcı ugraşma böyleleriyle diyor.kaç gündür arıyor insanı bu kadar sıkbogaz etmenın ne alemi var?çok yuzsuzmu banamı öyle geliyor

bende eskişehirde okuyorum jeoloji mühendisliği bölümünde ve inşaat mühendisliği bölümünde de çift anadal yapıyorum

kızlar nerelerdesiniz yahu :3: finallerim bitti hatta çok güzel bitti, sadece bi sınavın harflendirilmesi yapılmadı şu an 3.66 ortalamaya ulaştım :nazar:

hayırlı olsun maşşallah o nasıl bir ortalama öyle:32:ben 3.15 de kaldım:66:
haftaya başlıyo okul hemide sevgililer gününde insan o günü tatil yapar yaw:37:

Back